24 Februari

Hey, det var länge sedan? Ska faktiskt inte lägga ner min blogg denna gången fast jag är så dålig att uppdatera. Ska börja nu igen, hoppas på det bästa denna gången ;) kommer dock inte blogga lika mycket som jag har gjort men jag ger det en chans. Nu är det upp till er. Det är faktiskt inte roligt att blogga när man inte vet att någon läser den.. Haha :p Det är mycket roligare att skriva när någon kommenterar eller bara läser så min lilla lina på statestiken blir lite länge upp än vad den är.. Vågar inte kolla nu hur lite läsare jag har.. haha. Allt går bra med mig och sitter faktiskt och väntar på att min mormor ska komma hem till mig och hämta mig. Sen sticker jag in till Malmö för att träffa bästa Donna :love: saknar henne jätte mycket och behöver prata mitt skit till henne ;) har massa skit lagrat i så hon får nog ont i huvudet :D great! Min baby jobbar faktiskt just nu och han ska kanske på fest ikväll.. Så jag hinnre nog inte träffa han. Det brukar vara så att vi inte träffas på Torsdagar :p haha.. Annars träffas vi varje dag :) Det är nog inte bra att jag inte bloggar och sen bloggar som en idiot för då blir det så jälva långa texter -.- & inga bilder, har kommit på att jag är världens sämsta på att lägga upp bilder.
Donna (`v´) Emilia

Förvirrad liten flicka

Är faktiskt förvirrad, att man förlorarar vänner bara sådär under så kort tid är jag inte van vid. Detta är något stort, det vet jag. Hur ska jag tolka era ord som ni säger till mig när jag äntligen är lycklig?

Skolan idag har varit rätt chill, lite upp o ner men ändå rätt okej :) Imorgon åker mamma till Stockholm och sen sticker pappa till jägers på kvällen.. Jag blir ensam hemma med min syster men kommer antagligen köra till Anderslöv för att vara på Ungdomsgruppen.

snart en månad bby.. <3