Typiska mig..

Det är alltid så när jag försöker blogga, att jag bloggar som satan sen orkar jag inte mer. Har inget att skriva, pallar inte göra något speciellt osv.. :P Iaf ska jag börja skolan idag och jag ska till polska marknaden idag :) ska kolla lite saker, hittade fatkiskt 500 kr ;) Jag lovar och svär att jag hittade det! Jag och Lucas skulle kolla igenom alla mina saker och så hittade jag ett kuvert som stod: God Jul & Gott nytt år Önskar farmor och farfar! Det var från 2007 ;D haha så jag hittade 500 kr som jag hade helt glömt bort xD ska börja med det faktiskt gömma pengar så jag hittar, skit kul :D


Morgon!

Är på smått dåligt humör eftersom vissa säger en sak och gör helt tvärt i mot.. KUL att vakna såhär en Fredag morgon. Ikväll ska jag iaf sova hemma. Ja, som vanligt är Lucas och sover. Idag ska vi till Malmö festivalen sen ska vi hem till mig, yippie!!!! :love: Är så trött på Malmö just nu, så ska bli riktigt skönt att komma hem till landet. Iaf är det bara några dagar tills skolan börjar och jag har inte kommit tillbaka i "skoltiden" så ja.. Det är ju mitt egna fel men ändå.


thats my boy ... ;)

Vem orkar vara som oss?...



En kul grej.. ;)

Nu är min dag nästan slut, tyvärr, så jag gör faktiskt en "Dagens test"
Grejen med detta är för att jag och Lucas har tyvärr inga liv. ;)


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Mitt rum färdigt fixat ;)
DAGENS KLÄDSEL: Vitt puffigt linne, Högmidja jeans.
DAGENS FRISYR: Nersläppt, halvt lockigt/ofixat
DAGENS LÅT: hit the light, remix
DAGENS PLANER: mysa! :love:
DAGENS SAKNAD: Louise Ahlström
DAGENS DUMMASTE: Busschaffören!
DAGENS MISSLYCKANDE: När jag välte en cykel så fick Lucas ta upp den, jag tog även sönder den..
DAGENS DROG: Redbull glass!
DAGENS KÖP: Subway! ;)
DAGENS GODIS: klubba :D
DAGENS HUMÖR: Flumm flumm :D
DAGENS CITAT: Lucas: Snygga brynögon!
DAGENS ROLIGASTE: Den tjejen vid Subway som pratade jätte högt!

 


VAD HAR HÄNT???


Jag har tappat jätte mycket nu,  borde börja skärpa mig! Har trotsallt haft 8 månader med Lucas idag och igår så var jag på IKEA hela dagen, får skylla på de ;) MEN i'm back, better than best! Nå.. Berätta i detaljer? ;) Idag vaknade jag faktiskt av just bråk... Inte så jätte kul.. Lucas och jag var hemma och slappade lite sen stack vi ut till Subway! Åt en jätte god macka (han lyckas alltid att beställa dom allra godaste! Jag klarar inte av de... :() Så åt vi den  så var det en tjej som pratade jätte högt! Riktigt högt, liksom:(högljud) JA & JAG BARA NANANA & HAN BARA NANANA... Skit drygt så Lucas och jag stack och åt glass, vi smakade på en glass som skulle egentligen smaka redbull :D haha, dock var den väldigt mesig i smaken men rätt cool ide! ;)

Vi stack även till stranden och kollade på solnedgång, eller vi skulle men det var "typ" en solned gång, jätte mysigt!!
Imorogn börjar Malmöfestivalen! ;) Ska dit med Lucas hade jag tänkt, så vi ska gå där och luffa lite :)


Mina fötter värker ... :(

Aj aj aj!! Gå på Ikea hela dagen gör fötterna verkligen ömma! Usch! Har fått jätte fina saker av mormor, är riktigt nöjd :) Ska ändra om i rummet också.. Snart ;) Känner mig verkligen som en annan person nu när man har fixat rummet. ;) Haha!


Är hos Lucas nu och han sitter och kollar på sin jälva fotboll & jag är tvungen att sitta här..

i'm ready!



Upp med tubben!! :)

Nu är jag uppe! Lite sent eftersom jag skulle vakna halv 8 men det blev att jag drog mig i en halv timme för min dröm lurade mig? ... :s haha, nu ska jag iaf duscha efter att pappa är klar sen kommer min kära mormor och hämtar mig så sticker vi till IKEA. Ska bli så roligt! :D Måste verkligen skynda mig eftersom mormor sa att hon var här 9. Fast det tror jag inte på ;) Nu är pappa färdig så nu hoppar jag in i duschen och duschar ;)


Godnatt mina små gullepluttar :)



Upp tidigt imorogn, får säga godnatt nu.
Ta hand om er! :love:

Idag är jag riktigt trött..

Jag ska lägga mig tidigt idag, ska faktiskt upp halv 8 imorgon. Sen på morgon ska jag faktiskt ut och springa innan min mormor kommer! Hon kommer vid 9-10.. Så jag springer i en halv timme sen duschar jag och fixar mig :) Kanon idé! :D

Nu är jag faktiskt rikgtigt trött, har gått hela dagen.. Denna dagen har varit obeskrivligt underbar!


Hemma!!

Det har varit en lång dag & väldigt rolig faktiskt! Har varit med Lucas hela dagen och vi har fixat och sen gick vi i affärer. :) jag fick även en tröja av mina kära Lucas som 8 månaders present :D Den är skit snygg!


339,95 kr på Vera Moda
massa kärlek på tröööjan :love: :love: :love:

Godmorgon!

Har sovit ganska bra idag, har faktiskt inte drömt något speciellt tror jag ;) skulle egentligen vakna 8 idag men jag drog mig till halv 12 ist ^^, ska in till Malmö idag och möta upp Lucas sen sticker vi till Lund :) Sen ikväll ska jag ut och springa, det är ju jätte fint väder! :)


Natt mat!

Nu ska det bli väldigt mumsigt med "Natt Mat"



F*AAAAA*

Vad skönt det är att vara hemma! Helt själv också & får sova i en säng nu ;)
Ska försöka ladda ner musik nu, tror inte att jag klarar det eftersom jag är så otecknisk ;) & att det är faktiskt olagligt!! Haha


sexi muma


Obbbs...


Har inte bloggat nästan på hela dagen & om jag har det så har det varit tråkigt... Grejen är att jag måste erkänna att jag har sovit ganska mycket denna dagen ;)


Såhär har min dag varit:
Vaknade klockan 07.30 som jag skrev innan, var jätte duktig ;) Gick upp och drack kaffe och åt lite god frukost. Försökte få liv på Lucas som somnade om hela tiden :tired: Fixade mina bloggar och denna blogg också. Så nu vet jag en hel trix ;) Klockan 2-halv 3 så deckade jag på soffan och Lucas också. Vid halv 5 vaknade jag & Lucas (samtidigt) av Bekkis ringsingnal, AV REN PANIK SPRANG VI UPP, fixade oss och stack till bussen som skulle ta oss till kära lilla Anderslöv ;) Såklart var den 30 minuter försenad! Sen mötte vi Linn och hennes mamma på bussen :) Var på pizzerian och åt pizza sen gick vi till fritidsgården och kollade på Dag Otto! :love: Nu är jag hemma och ska vara det!

Love it!

Så himla duktig jag känner mig asså!
Har fixat allt på min blogg nu, helt själv! ;)

Ser ni några skillnader?



Testar lite saker.. :)

Så mina kära bloggläsare, ni som har egna bloggar & vill se mer statestik, jag har ett tips!
Kicka på längen här nedan för för att komma snabbt till 50 garanterande!

FÅ MER BLOGG LÄSARE HÄR

Jag är vaken!



Även fast jag hade mobilen långt ifrån mig nu för den var på laddning tycker jag ändå att den skulle börjat pipa eller ringa. Lät inte ett dugg! Becki väckte mig halv 8 så gick jag upp då ist ;) egentligen är det bara en kvart, så det gör ingenting! Där ser ni! Jag håller vad jag lovar, ändå gick jag & la mig ganska sent idag. DE NI!! Så jävla skönt! Väckte Lucas också han satte igång en film och jag tror han har somnat igen... :( Jaja, får väl gå ut och gå en runda eller något, gå upp till city cross ;)

Tyckte inte om appen jag laddade ner, trodde man skulla vakna av "vakna med knacken & hackim" men NEJ. Får väl testa hur det egentligen blir eftersom jag sov, så jag får se hur det blir när klockan är kvart över.. :)

Godnatt..!

Nu är jag jätte trött, vinglar så trött jag är! Hahah!

Har fixat ett litet fusk så jag får mer statestik ;) haha

Ni kan gå in på denna länken så får ni också det! 150 poäng redan från början!
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=emiliaengvall

Eller så går ni in på denna, som är lite lättare att förstå.. 100 poäng redan från början!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emiliaengvall


SUCK o.O



Jag har en pojkvän som spelar data spel online. Som är väldigt nördig just nu..
STOR FUCKING DISS!

Brrrruuuh

Nu har jag kommit hem från Mc Donalds ;)
Haha Lucas och jag fick en galen idé att vi skulle sticka dit så vi gjorde de ;)




Upp tidigt imorgon!



Imorgon ska jag upp tidigt för att göra mig klar till skolan. Ska faktiskt testa en app som jag har laddat ner precis. Ska vakna upp kvart över 7. Har ingen aning vad jag ska göra eftersom Lucas kommer säkert sova. Så jag får väl antagligen gå upp och göra något själv. ;) Ska göra det hela denna veckan som kommer, skola sen ju och då i vanliga fall halv 7. Får lite lyx imed det fortfarande är sommarlov ;) Brukar faktiskt lyssna på dom när jag fixar mig på vardagarna. Nu får vi se hur det blir, om jag kommer orka eller inte ;) Ska faktiskt blogga det första jag gör så ni ser att jag är vaken! :D



Nu har jag slatt på de, får se om det funkar ;)

Bad luck!

Nu har jag faktiskt sett hela matchen, Malmö förlorade på straffar. Själv tycker jag att Malmö har gjort jätte bra! Genom att bara börja och göra 1-1 innan första halvlek! Fruktansvärt bra!


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emiliaengvall

Lucas helt inne i MFF!

HAHAHAHAHAHA



I love my baby boy :)


Min lilla fika under matchen!


Om Zlatans filmning -


2-1 TILL MALMÖÖÖ!

Nu har dom spelat och det är redan 2-1 till Malmö!. Bra gjort av Malmlö om jag får säga det själv. ;) Inte för att jag är sådär jätte intresserad av fotboll men min kära pojkvän är. Fick äta en  jättegod mat också, kassler med pommes... mmmums! :)




MFF - MILAN

Nu har vi kommit från Kalaset för lilla Isak, han var så duktig så han öppnade dörren till alla sina gäster som kom. :) & det var en sån jätte gullig unge som hade en sjukdom.. Men han var jätte söt!! Kramade alla och sa hej jätte trevligt. :)

Nu ska jag & Lucas kolla på Mff-Milan.. Eller ja han ;)







Smått stressig!

Nu ska jag och Lucas fixa oss till kalaset. Hans lille bror fyller 2 år! :) Känner mig omtumlad, är så bra humör nu! ;)


Godmiddag!

Eller det är godmorgon för mig eftersom jag vaknade precis. Igår sa Lucas att han skulle vakna och gå upp direkt med mig när jag väckte han eller jag själv vaknade. Jag sa till han igår att han inte skulle hålla det & gissa vad han gör idag? Han håller inte det.. Så nu får jag gå upp i min ensamhet, igen. Har sovit jättebra och jag drömde en helt otrolig dröm! Världens roligaste! ;)


ZzzzzzZzz


Hoppsan!....


Ny duschad och happy ;D






Jag är på gott humör nu, verkligen! Tror jag behövde en dusch! Haha



I forget.....



Glömde faktiskt att om det inte skulle vara för min älskade pojkvän så skulle jag faktiskt inte varit så pepp på bloggandet.
Han har hjälpt mig och peppat mig jättemycket!


Så himla UNDERBART!!

Kan inte förstå, att det bara kan gå uppåt i min blogg! Att det finns människor som verkligen läser/kollar. Helt amazing! LOVE IT! :D :D :D :D

Det fick mig verkligen att bli glad just nu. ÅÅÅH I LOVE U!
:D :D :tumbup:



LOVE LOVE LOVE :love:


suck skit blääää



Vilken dag jag har haft. Ingenting har fungerat som jag vill, ingen ork har jag heller. Är bara helt nere. Blä.
Suck hate it.

Nej jag vet inte vad jag vill göra ikväll.

pust och stön, är helt slut!

Jag har hjälpt Lucas farmor med att flyttat så jag är helt död. Nu ska vi till Anderslöv sen ska jag packa och Lucas ska hämta pengar.  :)


Jag är aaaaaarg.

Jag la min mobil på laddning inatt med Lucas f*tt laddare. & nu har inte min mobil laddats -.- KUL, och det går inte att ladda den heller för hans f*tt laddare är i sönder!!!!!! KUL skit kul så nu får jag inte tag på min mamma. :( och sen får jag åka hem och hämta min laddare. -.-

*Gäääsp, zZz*


Jag drömde om det inatt, en kvinna hade ljugit i rätten för att få pengar och hon vann eftersom han hon åklagade var svag och hade ingen bra advodkat? Eller ja, han var inte skyldig med Advodkaten stod egentligen på hennes sida för hon hade betalat det.

Jag är riktigt trött idag.. Jag har drömt hela natten känns det som, hahah!  Iaf så är jag vaken nu & jag är riktigt trött. Gick upp ganska sent idag men jag skyller på att det är Lördag :)

Lucas sover som vanligt, det förvånar er inte.. Eller hur? Haha


Känner av de...


Brukar man vara trött... & det är jag just nu. Nu ska jag sova och jag vill verkligen inte drömma marddrömmar.

Puss & godnatt!



Min nya favorit låååt!




Attak av schimpans!



Jag belv helt chockad när jag läste detta, tänk er att en apa kan förstöra så mycket??



Jag är världens bästa på Yatzy!

Jag vann Yatzy 3 gånger i rad! Så grym är jag ;) Hahaha

Första gången vann jag med 200, andra gången 139 tredje gången 240/246/249
Jag vet inte vilket ;)






Hemma från stan!

Pust, ont i mina fötter nu faktiskt. Har haft på mig några skor som inte är mina vänner om man säger så. :) Nu har jag iaf kommit hem från stan med Lucas och Hampus. Jag har handlar små saker och kollat på min skit fina jacka som jag ska handla nästa vecka! :D Längtar jätte mycket! Hihi, hittade även en faktiskt rätt snygg tröja som såg jätte mysig ut men.. Den var inte så fin på. Kanske kunde prövat en ännu större.

Min baby har fått ett nytt skal av mig idag! Skit coolt och det är lika dant som mitt.. ;)



fast han har orange :)

Sen har jag även köpt nya skal -


&    


Mot stan!

Nu är jag på bussen på väg in till Malmö med Lucas och Hampus ;) jag ska ta och handla idag! Jag vet inte vad än, antingen den skit fina jackan eller något annat. Nästa vecka får jag mer pengar så jag kan ju handla det då.. Funderar på att faktiskt handla min jacka ;) får bli en överraskning! Tyvärr så kan jag inte lägga in en bild eftersom jag har inte 'PRO' måste tydligen ha det för att lägga upp bilder och det kostar kanske 69 kr i månaden eller något liknande. Hahaha Skriver igen när jag är i stan!

Titta vad cool jag är dååå!




Fast nu är det ju... 701... ;)


Svar på min lilla fråga. :)

Jag frågade om ni hade några tips, jag fick 1 kommentar.... Whi, jag är så populääääär. :tired: Iaf så fick jag lite info om vad bloggläsare tycker om, exempel skvaller. Upplevevelser och så visare.. Under kvällen igår när jag skulle kolla film med Lucas tänkte jag bara att herregud, min blogg är skit tråkigt? Haha! Jag har varken något liv, så ingenting händer och jag har inte pengar just nu så jag kan visa vad jag har handlar ;P så det kanske är lite illa...



Jag har varken fejk bröst som jag visar hit & dit.



Som har "Dagens trosor" Tycker dock det är lite sådär, äckligt. men det är ju de folk vill se och stör sig på och läser och kollasr bloggen hela tiden..

Fredag! Snart bara en vecka kvar. .

Godmorgon! Jag har sovit ganska bra faktiskt idag, inte drömt om något hemskt eller ja, jag kommer inte ihåg vad jag har drömt xD haha. Jag pussade lite på Lucas och så, sen gick jag ner och gjorde mig en oboy. Jag borde skämmas, så mycket äckligt onyttigt jag har ätit denna sommaren.. Men vad ska man göra? Det är så fult väder hela tiden -.- Förutom de lilla sol vi fick. ;) Lucas sover fortafarande, liten nörd han är..


Bild fråns igår när han spela på min mobil :love:

Vilken kall dag!

Idag har det varit svinigt kallt för att vara sommar. Hela jag är genom frusen och helt deppig över att det är så höst aktigt. Idag har iaf jag varit med Maria Kronberg. Det har varit jätte roligt, eller ja. Först var jag i Svedala för att aktivera mitt kort, sen åkte vi hem till Anderslöv och släppte av Linn hos Anton. Skulle egentligen få mina pengar, men det sket sig. Nu är iaf Lucas hemma hos mig och vi ska riktigt mysa, vi båda två är riktigt trötta.


With my boyfirend!! <3





min älskade lilla fisgump <33


:love: L :love: E :love:

Min lilla snutta ala puttala, awe min snygga lilla babe ;)

mätt och belåten! :)

Nu är jag både mätt och belåten som man brukar säga. Nu ska jag fixa mig och Linn med tror jag. Sen sticker vi in till SKurup och jag får fixa mitt kort. Sen ska jag in till Anderslöv och träffa Maria och snacka, även Jenny också för att lämna hennes solglasögon. ;)

Jag har verkligen inga ideer hur jag ska blogga.. Haha



Hur jag ska blogga, vad jag ska blogga om och så vidare. Vad vill ni läsa om? Eller ja.. Kolla bilder, det är nog det enda man gör, man orkar ju knappast läsa :p

godmorgon världen!

Blev att jag och Linn satte klockan på nio, jag har en regel att jag måste få sova ungefär 8 timmar. & vi gick och la oss vid 1. ;) Perfekt!

Nu är jag och Linn på G med pannkakor! Gott som fan! Det gör vi faktiskt ofta och det är en bra tradition! Nu har jag pappas data som jag egentligen vill sno av honom, mycket roligare att blogga från denna! Haha!



Mums!

Tom på ideer :(

Idag har jag faktiskt inga ider om vad jag ska blogga om.. Är så trött i min hjäna och det är inte kul att blogga på min lilla data xD haha. Linn och jag kollade på youtube klipp om fel på tillexempelvis nyheterna.. hahahah




Haha

Klydd, massa klygg!

Skulle först ta datan till tv men det pallade jag inte, så jag får ha denna lilla skärm. Annars funderar jag på att ta pappas data. Det kan jag också göra ;)

nej vet ni vad.

Nu ska jag inte vara nere utan jag ska verkligen rycka upp mig nu fan. Linn sover över hos mig inatt & det är riktigt kul faktiskt ;)



Nu ska jag ringa 2 samtal ;)

Hos Anton med Linn!

Pust - Aj - BLÄÄÄ
Är egentligen inte alls på bra humör, helt slut i hela kroppen för jag har hjälpt Bekki (Lucas syster) i hennes nya lägenhet genom att riva tapeter och ja.. Haha, sen åkte vi till Persborg för Lucas skulle ta tåget och jag skulle till Anderslöv. Segt med vägen för att det var vägarbete -.- usch, ont i hela magen har jag också eftersom jag är kvinna. Känns allt jätte segt!




Puss haj.

svar:

Linn om suck på blogg.se:
Du kan ju gå in direkt på deras hemsida bara och blogga där ifrån. Så det är ju inte omöjligt..

Svar: Jag har testat men då kan man inte lägga upp en bild & att man inte kan skriva som på datan.. Då måste man klicka på ändra redigerare och så vidare, sjukt jobbigt.

suck på blogg.se



www.blogg.se
För att det inte finns någon app till iphone, ipad eller ipod. Det borde finnas det, hälften av alla som bloggar vill kunna blogga från mobilen direkt. Det kan man på vissa exempelvis: Devote & Blogg.no Jag vet inte om det finns mer, men det är vad jag vet iaf. Kanske ska byta till dom ist men.. eftersom jag har hela min blogg här.. eller ja, alla inlägg och jag har ett ganska lätt namn! Så vill jag nog inte. Ska kontakta Blogg.se ... haha om jag vågar.

Mitt nya Iphone skal!

Efterlängtad av mig själv faktiskt, behövde ett nytt.. mitt andra såg ut som skräp. Sönder och sånt. Men annars lätt min favorit! Ska handla en sån till faktiskt ;)



Detta är iaf mitt nya skal som min älskade pojkvän handlade till mig, han prutade lite ;) haha.
Skit coolt tycker jag att det är iaf!
:D

Det gamla.. Jag har en bild på min data och inte denna.. Kollade igenom facebook om jag hade någon bra bild där, men nej.. det skulle jag såklart inte ha.

Fick ta en från google.se

Yes idag är det Onsdag!

Godmorgon! :D Idag är det Onsdag & det har jag längtat efter sen i Måndag.. Haha. Om 2 veckor är det skola och jag börjar smått bli trött på sommarlovet, att man bara är hemma. Försöker inte tänka på det eftersom jag kommer ångra mig och bara lääängta till ett lov igen ;) haha jag vet hur det funkar.

Iaf idag ska Lucas hjälpa hans syster med hennes nya lägenhet & sen ska jag.. Det vet jag inte ens själv. Antagligen åka till Anderslöv för att hämta mina pengar? :D Sen ska jag aktivera mitt kort och sen.... Vet jag inte ;) lägga in pengar!

Jag har så mycket att visa er och berätta! :)

Hiss & Diss

(Övertrött & kan inte sova, det blir några inlägg till..)
Passar på & göra 'Hiss & Diss' nu när jag väl är igång & bloggar.





Mozilla Firefox!
Gooood, tack gode gud som har gjort så att någon gubbe/gumma har kommit på det. Mycket bättre att blogga från eftersom jag kan ändra min storlek på bilderna & för att det är snabbare ;)





Internet Explorer..
Inget vidare alls, mycket segt och man typ fattar ingenting. Nej nej nej nej nej nej.

test


perfekt

Jag var ju bara tvungen.. hahaha

godnatt från emilia iaf...

Nu ska jag f*nta mig sova, är svin trött... Haha alldeles för sent för mig nu, börjar bli jätte övertrött.... :)
Det blir ingen godnatt bild eftersom min nördiga pojkvän inte vill lämna sin data till mig :( dummma haan... så nu får jag somna helt själv. suck :( ibland är det synd om mig, jätte synd faktiskt.. :(
Skulle också vilja visa er mitt nya iphone skal! Skit coolt!
Kan dock inte det heller eftersom Lucas nördar sig -.- allt är hans fel :( :(


en morgon bild ist för natt bild, kanske bättre det eftersom mina ögon håller på att förkrympa :( :(

så himla klockren xD

Jag frågade min kusin Ludvig om olika bloggar.... hahaha



hahahahahha, han har nog rätt.. ;)

Så snäll är jag (:

Nu ser man ju så klart inte så jätte bra men iaf, nu har jag fixat så att jag har 'länkat' Linn Ohlsson & Jenny Berg.
Så snäll är jag, eller ja.. Just nu har jag ju inget liv så jag kollade igenom hela min blogg och utforskar hur man gör osv. Så hittade jag det där :) Kan ingen annans, eller ja.. jag är rätt dålig på att kolla andras bloggar. & jag vill inte länka kissies eller kenzas ;) hahaha.
Nu har jag faktiskt lagt in massa f*cking inlägg som är helt onödiga men endå roliga och kolla på :D Lucas tycker säkert jag är jätte romatisk eller att jag är jätte mogen som gör så ;) hahaha love him!

Jag hittar det roliga. :D

Samma klänning som vi härmat..
Ganska fett att vi kan ha det, haha jag är så cool asså.

kollar runt..

Kollar runt lite efter behov av klänningar...


1.
Kommentar: Mycket fin, dock kanske lite för bar rygg, men ändå riktigt snygg..
2.

Kommentar: Söt, mycket söt! Kanske lite för.. hmm...
3.
Kommentar: Fin, stilig och passar säkert jätte bra på sommaren!

MYS MED LUCAS <3

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

vad dålig jag är!

Har bara varit hemma och segat & då har jag kunnat blogga hela dagen! Saken är den att Lucas har haft datan till att spela hela tiden, så har inte riktigt kunnat komma åt. Nästa gång jag ska sova här så ska jag ta med min data! Så kan jag sitta för mig själv och blogga.. Haha ;)
Idag har jag målat mina naglar, något måste man göra när ens pojkvän sitter och spelar massa data spel. ;)
Blev faktiskt jätte nöjd fast det är från H&M. Det är lite ljusare än på bilden.. Nåväl, nu ska jag se Tv med Lucas och bara mysa! 

Puss & Kram :love:

lucas är såå seg på morgonen.

Jag vaknade klockan halv 6 och kunde inte somna om. Jag gick runt i hela lägenheten sen började jag smsa med Melinda. Tillslut somnade jag igen och vaknade 12. Gick ut och sen in igen. Nu har jag även väckt Lucas, han är dock inte världens roligaste när han har vaknat ^^, hihi min gullefis :love:
haha, denna dagen vill jag ska gå snabbt... hehe

ny duschad!

Alltid lika skönt, nu är jag ny duschad och ska klä på mig lite kläder sen ska jag in till älskade lilla byn! :D



Jag är så otroligt cool när jag kör moppe. Nu funkar den dock inte :( men men

piss j*vla m*g hel**te!

Har försökt nu att fixa min blogg helt själv, tror ni att det går? NEJ. Blir så trött på det. Jaja, skulle ändra lite såna små saker men får väl nöja mig det jag har. Är faktiskt fortfarande nöjd med min blogg så jag ska inte klaga. Grejen var att jag skulle ändra:

DETTA


Den texten där så den skulle vara "kursiv". Kunde jag såklart inte, så jag ändrade hela bloggen så den såg ut som skräp. Som tur var klickade jag inte på "Spara" :)

Mums på frukost!



Mina special flingor, en perfekt start!

Frukosten är en av dagens viktigaste måltider (som alla vet). Det är starten på dagen, när kroppen fyller upp energipåenerna till muskler och hjärnan efter en lång natts paus. Utan en bra frukost fortsätter den pausen längre än nödvändigt. Därför är inte frukosten något man barra ska kasta i sig på ut genom dörren!

Godnatt!

Testar att blogga från iphonen, dock inte världens bästa! Önskar faktiskt att det fanns en app till själva blogg.se så man slapp göra allt detta klyddia, har ju ännu inte kommit på hur man lägger in en bild på själva inlägget.. Iaf så har jag för första gången detta året ätit kräftor! MUMS! jag älskar kräftor! Senare blev det att kolla film i en nybäddad säng med min älskade syster. ;) mysigt!

jag pallar inte!

Jag pallar inte städa, men jag måste.. Dels för att det är skitit och att jag måste jobba upp min självdiciplin. Haha.

http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU
musik när man städar :love:

Ouuupps.

Kom som en chock nu när Lucas stack. VAR FAN ÄR MIN DATA? Leta i hela rummet.. Hmm.. Ja nu har jag iaf hittat den. Varför jag inte bloggade igår, som jag hade sagt till mig själv var att jag har hjälp Emelie att flytta till sin nya lägenhet! Hon har skaffat en 2a ist för en 1a. Skit fin! Skulle själv vilja bo där.. Haha, sen körde hon hem Lucas och mig eftersom Mamma och pappa var på bröllop igår så kunde dom ju inte hämta oss. Så Lucas och jag mös framför TV en stund för att kolla klart en film. Sen gick vi upp och kollade klart ännu en film! :) Det var dock bara jag som kollade eftersom Lucas somnade -.- Sen idag har vi spelat kort osv. Nu ska jag städa rummet. Känns riktigt äckligt här inne just nu.

Ikväll blir det famlije mys! Först kommer en snubbe som ska kolla på HD, sen blir det att jag ska äta kräftor! MUMS.


Skriver igen, ta hand om er!


mys med lucas (:

Nu blir det att jag och min pojkvän ska mysa tillsammans :) 
Jag har jobbat i trädgården med mamma idag, hahaha. Jag har varit riktigt duktig! Imorgon ska jag hjälpa Emellie att flytta till hennes nya lägenhet och så får jag träffa Lollo, min barndoms kompis :D

Ny header, äntligen!

Nu har Linn precis fixat min header. Eftersom jag såg gamla bilder från min blogg så fick jag ett ryck! Nu ska jag börja igen. Förhoppningsis! :)