4 tips på att slippa höst depressionen

Det kan ju inte enbart vara jag som får den där "höst depressionen"? Jag har länge funderat på hur man kan ändra det och har använt mig av olika metoder faktiskt. Det bästa tipsen är ju såklart: 
 
1. Nya naglar!
Som vi förra inlägget skrev jag om mina naglar som jag gjorde. & det hjälper extremt mycket! Att ens tilllägga något nytt på sig såklart.
 
2. Fixa det slitna sommarhåret till en mysig höstfrisyr!
Jag själv har redan bokat tid hos frissan som ska fixa mitt hår, jag kör på blont men andra kör på en mysig ombre som är populärt nu, som jag faktiskt kan hålla med om att den är otroligt snygg! Det gör ju verkligen en stor förändring!
 
3. Nya dofter
För er  som redan har gjort naglar eller håret kan ju ändra lite i doftandet. Ny parfym kanske som inte luktar sommar, eller till och med en ny deo eller duschtvål! Funkar för mig. Handlade en ny duschtvål från Dove som lyktar underbart och det gör susen, man kan även testa på en ny bodylotion som luktar annorlunda eller som är fetare än den man brukar ha på sommaren? Det funkar utmärkt på mig, mycket bra och enkelt tips.
 
4. Ändra om i ditt sovrum
Att vakna i ett annat sovrum kan kännas obehagligt men inte när det är ditt eget som är omgjort av dig själv! Ändra om gardinen eller ändra om den färgen som bryter i rummet. Detaljer på hösten kan inte slå fel någon stans. Både jag och min pojkvän har börjat använda stearinljus på kvällarna som ökar mysgraden några levlar. Ni som inte har allergi kan ju testa olika dofter. Ny tavla kanske? Jag brukar ändra om privatafoton som jag har inramat. Det blir en stor förändring och att ta en speciell dag får man alltid varma känslor i kroppen som gör det lättare att gå upp på de mörka morgnarna. 
 
 
PUSS OCH KRAM / eece

New nails!

 
 
Hej vänner! Äntligen fått långa och läckra naglar! Med tanke på att hösten är här och att regnet kommer allt oftare, så tycker jag verkligen att man ska passa på att slänga lite pengar på sig själv. En underbar känsla är ju som alla vet att känna sig snygg och fräsh! Så nu har jag gjort mina snygga naglar, hos min vän, i Skåne. Underbara Jenny som ställer upp för mig. 
 
Nåväl, ny vecka och särkskilt nya tag efter valnatten. Spänd som jag var röstade jag för allra första gången, kul att rösta faktiskt. Dock tycker jag verkligen inte om alla facebook inlägg som har uppstått under dagen om hur all klagade riktar sig åt deras motsatta parti. Folk klagar utan att ens riktigt veta vad de är de klagar på. Tycker inte om att okunniga människor skall ha makten till att kränka andra människor som har minst lika mycket koll eller kanske mer... Nej, stor diss.. Jag tycker iaf att det är värt att testa nya saker, i och med det är första året som röstare så har jag nu chansen till att se vad det blir för förändringar i Sverige och om det är så mycket som alla faebook's vänner påstår. 

Hairbell test

 
Hej mina vänner! Äntligen är mitt efterlängtade paket hemma, hairbell! Nu har jag äntligen börjat att använda det (var tvungen att duscha håret direkt! Haha!) Nu ska vi se om det fungerar. 
 
Vad jag har och säga angående hair bell än sålänge: 
 
1. Större flaskor än vad jag trodde! 
- hade ingen aning om att de skulle vara så stora vilket är positivt eftersom när man börjar med en sak, använder man mer än vad man kanske bör eller tycker att man skall göra - vilket jag gjorde nyss, haha! Tyckte det var väldigt lagom om jag ska vara ärlig, i och med jag beställde hem det för att pröva. 
 
2. Doften av hairbell…
Efter som att jag är väldigt noga med hur saker och ting luktar när det gäller skönhet så tyckte jag inte speciellt mycket om doften. Den luktade smått kemikaler vilket skrämmer en. Dock använde jag min egna inpackning som räddade mig! 
 
3. Att använa det…
Jag själv tyckte det var otroligt svårt att hantera första gången. Schampoot löddrade inte som det står på beskrivningen att det skall göra - därav blir man mer rädd att det inte kommer fungera eller att man gör fel. Vilket man absolut inte vill göra. Balsamet var mycket mjukt och lätt arbetat, vilket kändes lugnande. 
 
4. Hur mitt hår reagerade på hairbell
Kan vara en inbildning, men det min hårbotten reagerade på något sätt att man känner att går verkligen in i hårbotten. Vilket var fruktansvärt cool känsla! Nu efteråt är mitt hår gudomligt! Himla mjukt och lent vid hårbotten och luktar helt okej. 
 

Nu hoppas jag bara att det kommer fungera, är så himla spänd! Jag vill även flika in att jag använder silicea som kosttillstånd, det hjälper håret inifrån och därav kanske det kan ha bättre efftekt! Tänk även på hur ni tar hand om håret!! Olja, lufttorka, låta va och borta med svinborste - VIVA LA FRANC för att ni kom på detta :) 

paradise hotell 2014

 
Nu inväntas paradise hotell, pojkvännen och mystid. 
 

maria nila

 
Hoppas er måndag blev bra, även om den är relativt hatad. Har blivit VD för vårt företag - SMECKA UF. Mycket spännande att börja eget företag. Gjorde även ett personlighetstest på internet idag, testa här!som visade sig att jag skulle passa bra som framförallt säljare och entreprenör. Det stämde ganska bra faktiskt! 
 
Som för många andra har det hänt mycket för mig i helgen. Har fått underbar utgång med vänner och pojkvän. Jag har även lyssnat på min fina syster som sjunger alldeles underbart! Jag har till och med inskaffat mig en goodiebag av maria nila! Jag rekomenderar det starkt! Himla bra schampoo och conditioner, som luktar amazing! + att det är hel svenskt! Gillar när saker och ting är från Sverige. 
 
 
Jag har alltid tyckt om mitt hår efter besöket hos min blivade frisör, men nu får jag även ha känslan hemma. Kan inte bli bättre!