orentering !

Tjabba, idag har det varit orgentering i skolan idag & jag sprang med Vanessa ;) det var sjukt jobbigt att hitta den sista kontrollen så både jag & vanessa fick damp. :rolleyes: jaja, det tog mig 1 h & 4 minuter att komma till mål, HAH så dåligt jag är :D en timme.. haha, jaja fick mycket mottion idag iallafall ;p snart ska jag cykla in till Anderslöv till Linn & fixa med mamma så att jag sover hos henne idag :) Sen ska jag vara med henne hela kvällen :D mysigt. Tog lite bilder på orgenteringen också, men lägger ut dom senare för jag orkar inte nu.

En sak till! Att jag är väldigt dålig på att göra min blogg roligt, haha men skit samma ;)

blev inga bilder..

Nej jag är ganska besviken på mig själv att det inte blev några bilder alls. :| jaja, blev att jag träffa många olika! :) hade jätteroligt med Linn & Rebecca :D vi spelade kort & jag tycker verkligen om skipo (stavning:guestion:?) mer finns inte att berätta, kollade på Lejon Kungen 1 idag med mamma, pappa & ida. Mysigt med hela familjen! :) Nu ska jag sova för jag ska upp imorgon & ska be mamma koka gröt ti mig för att få mer näring när jag ska springa så mycket. Får hoppas på fint väder som idag :cool: så härligt väder! Rasse fick skit mycket färg :p haha iaf så ska jaf nu sova, puss haj !

& tack för att ida hansson hafr funnits där för mig. FUCK er säger vi bara.

MIN SUNESHINE. :love:

hello

Hemma från skolan nu då, tog bussen hem som jag hade planerat ;) Underbart att komma hem ibland..Men kvart över 4:a sticker jag till Anderslöv igen, haha! Ska vara där ganska länge idag har jag bestämt. Ska bara höra med mamma också.

Jo skolan hur gick den?
- blandad, ena minuten var jag jätteglad & sen ena minuten var jag gråtfärdig..Sista timmen på matten orkade jag inte hålla in dom, så jag fick gå ut & tvinga ida skolka med mig i typ 10-15 minuter :rolleyes: men men, annars gick det ganska bra tyckte jag ;) Anton & Måns är så jälva roliga ! :D haha gör verkligen min dag bra. HAHA!
Är snart färdig med mitt bord på träslöjden om någon vill veta ;)

& det med att jag inte skulle r*k* det gick som det gick..jag mådde dåligt & FAN ja, allt möjligt. Så imorgon är det skogen med dålig kondition med Axel :D Ska bli roligt att springa med honom, för han är duktig & håller ungefär mitt tempo också, perfekt! ;)

Ska ta många bilder idag förresten på många folk ;) så lägger säkert upp några senare ikväll när jag ska sova!

bilder ;)

MIG IDAG

mitt bena

godmorgon!

Sovit gott? ;) det har jag!
Är på topptopp humör idag :D riktigt bra ju, idag ska jag inte r*k* PÅ HELA DAGEN se hur det ska gå ;) Men mer om att jag måååste skynda mig, för jag är sen! Måste föna håret, välja kläder, sminka mig, platta håret oooh ja det är mycket.

Ta hand om er! :love:

kul dag :)

hej alla som läser! :)
jag har faktiskt inte kollat på min status på riktigt länge, men vågar jag de? :s
Haha, iaf så börja dagen med att vakna halv 7 med bästavän. :) Hon gick och duscha & jag fixade frukosten medans hon duschade. Vi satt åt & snackade i en halv timme, så jälva skönt! INTE STRESSA? finns inget bättre..;) Men sen blev det lite brottom att sminka, platta håret, välja kläder & lite så..Haha men jag hann inte platta håret så mycket så nu fick alla se mina små lockar :D ganska kul ändå för alla komenterar: Har du lockar Emilia :O ? Hur gjorde du de :o? Ingen fattar att jag har såna riktiga lockar ? :question: Men iaf så har jag kört moppe idag :D sjukt roligt, fast ja..jag vet att jag är sen..Men men, skulle filma Fanny när hon körde moppe så hade jag pausat medan hon körde så jag filmade bara FÖRE & EFTER hahah! Sjukt pinsamt (A) hahah jaja. :blush:

Efter skolan gick jag direkt till fritidgården och var där med Mimmi & Linn :) Sen kom många andra som jag var med & lite så.

Om någon vill veta..så mår jag inte så bra just nu i denna perioden (&nej det är inte mens-.-) så håll gärna inte på, för jag kan dampa..& jag kan gråta. Det värsta som finns är att gråta tycker jag, men ändå så jälva härligt. Men ja, så ni vet & fråga inte massa. Det är mina närmsta vänner som vet det & ingen idee att tro att någon är en vad jag litar på, för jag känner de själv. JAG BEHÖVER INTE DINA ORD! kul att ni bryr er iaf...


känns lönt ?

Asså det känns verkligen inte lönt att ha en blogg.. :s men iaf så har jag det & jag måste skriva i den iaf.

På lördagen var jag ju på konfermation & kollade på Jenny, så kollade jag på dom med Mimmi & det var faktiskt skit kul. :D Efter det så åkte jag med Jenny hem & åt och hade jättemysigt. Isgren, Vivi, Hampe, Oliver, Lisett, Malin, Sofie och några andra till var med också. Sen kom Elina också en liten stund innan alla skulle gå. När alla andra hade gått så åkte jag & Jenny till Svedala & skulle egentligen träffa DJtobe och hans kompis men det gick inte för dom dissade oss? Ja, så vi var där i typ 2-3 timmar utan att göra något :| haha, snacka om att jag frös, ja men sen när vi hade kommit hem så kollade på filmen "The Houes Of Wax" och den var då jääävla äcklig :o sen gick vi & la oss. :love:

Sen på söndagen så väckte hennes mamma oss vid 10 för att hennes gammla mammas dagmamma eller något :blush: så kom hon vid 11 och vi åt lite så..Sen stack vi till Anderslöv & var hos Afro med massa olika folk & kollade på the grudge 3 :o FYFAN JAG HATAR DOM FILMERNA ! sen åkte vi hem till mig och så ringde det hela tiden , haha! det var dolt nummer så jag svara så hör man bara: AAHHH som dom säger i the grudge så jäääävla äckligt så jag bara skriker och lägger på (A) haha, men så var det hampe & jenny var med på att han skulle ringa -.- suck, jaja lite ägd. Ja, men sen idag så har jag varit i skolan..Massa blandat idag, ganska bra men ändå cepe jobbig och seg. Så nu är jag hemma med Linn som ska sova hos mig :) jag är bäst.

Lång inlägg men ska lägga ut lite bilder på mig och jenny i think. puss





HATAR MIG SJÄLV :o

jag har en hemlig blogg som ingen annan får se ju, bara min bästavän..För det är extremt hemligt, jag skriver liksom allt i den. JA NU HAR EN I MIN KLASS HITTAT DEN. FAN !
okej, jag trodde att jag hade lösen på den. för jag trodde att jag hade gjort det men tydligen inte. -.- & den är världens lättaste liksom kungenluknarbajs.blogg.se eller .. asså FAN !

ja, nu ska jag fixa mig mer.Mamma kommer snart & ja  sen sticker jag till Anderslöv först & lämnar saker ti bästavän sen sticker jag till grönbys kyrka sen hem till jenny ;)
puss&kram

godmorgon! :)

Uppe tidigt för att min älskade pappa kom & väckte mig <3
iaf så ska jag kolla på jenny i kyrkan idag, Grönbys kyrka så jag har inte så jättelångt faktiskt :D hehe, ja sen direkt efter är det mat hemma hos henne och sånt. Ska övernatta hemma hos henne också. Extremt mysigt ! :love:

Igår efter skolan stack Linn och jag hem & käka så..Sen hämtade mamma oss & vi stack till malmö ;)
Linn & jag käpte lika dana klänningar & hon köpte halsband och sånt lite små skit :D men skit snyggt! Jag handlade hår färg eller ja, så jag har slingat mitt hår (a) syns inte så jätte mycket, men ändå bra ;) Så stack vi hem Linn och hennes mamma fixade mig riktigt mycket :D När Anna-Lena (linns mamma) gjorde mitt hår så gjorde linn franskmanikyr som jag har köpt, som man kan göra själv liksom, sen matade Anna-Lena mig :D haha, rikgit mysigt. Sen fixae Linn mitt hår & smink :D Hahah! Ja så vi stack ut på fritidsgården men där var inga roliga så vi gick ut till böös & dom. Var med dom sen stack vi hem. Mamma hämtade mig vid...jag vet inte. Haha, ja men nu ska jag fixa mig. Äta frukost & sånt skit. Puss.

jag älskar min katt. :D

testet :D

kärlek/sex
1. hur många har du haft sex med detta året:  nobody ;)
2. hur många har du strulat med detta året:  typ 4-5 st ?
3. ångrar du någon av dem: jaaaaaaa :p haha
4. hur många har du varit kär i detta året:  1..
5. hur många förhållande har du haft detta året:  inga ;)
6. är du kär nu:  ja men jag vill inte erkänna dt för mig själv så jag säger nej, men jag är kär egentligen..
7. när strulade du med någon senast:  åh ja, har har vi hemligheter  ;)

vänskap/familj


1. hur många syskon har du:  1
2. bor du hemma eller själv: home !
3. vad heter din bästa vän:  linn fis&bajssson
4. är dina föräldrar skilda:  niix
5. har du många vänner:  yeyeye !
6. har du FÖR många vänner: never :D
7. har någon som stått dig nära dött: ohja.


framtid


1. planerar du att gifta dig:  nja. senare ? :p
2. vill du ha barn: ASSÅ JAG VILL INTE FÖDA BARN :( kanske.. nej usch, eller jo kanske eller ...jag vet inte :(
3. vad är ditt jobb i framtiden:  typ något spännande ;)
4. vart kommer du bo: MAAAAAAALMÖ, eller anderslöv ;)
5. tror du att du kommer ha kvar dina vänner som du har nu då också? LINN O JAG SKA BO TSM !
6. tror du att du kommer vara samma person med samma åsikter osv i framtiden: haha never !
7. är du rädd för framtiden:  nej , bara när de gäller kärleken

random

1. är du rädd för spöken:  NEJ :D
2. vad anser du om fotboll: SÅ FUNNY !
3. vad är din favoritserie på tv: vetifannne
4. kan du slicka på din armbåge:  nej :(
5. provade du precis om du klarade det:  HAHA ja.
6. har du någonsin varit kär i en kändis:  JA !
7.
berätta en läskig mardröm du minns:  eh..min mamma som alcholist ? :(

hejhopppps

ligger in my soffa!
så extemt härlig ;) min mormor är här! & gissa vad hon gör ? DAMSUGAR....eh ja. jaja, var i skolan idag & 7a har fått en ny tjej i klassen (alltså viii/jag ;) ) Sabina heter hon, jättesnäll! :D vi va hela dagen idag & ja, har väl inte gjort så mycket. Hah det första vi märkte var att vi hade lika dan tröja på oss ;) MAFFIGT !
Efter skolan stack jag hem & kollade tv satt vid datan och lite så. Sen hämtade mamma mig och körde in mig till fritidsgården & BÄNKARNA PÅ ANDERSLÖV! haha...isak mobbar mig ;) haha, ja sen hämtade mormor,mamma & ida mig. Nu är jag hemma och vi har ätit pizza eller dom gjorde.hihi. ;p jag är fett sugen på att cykla in till anderslöv eller var som helst :o asså fett sugen!! FAN att linn har skadat knät och inte får gå ut. ANNARS hade hon kunnat möta mig :D whiiie , ja nu ska jag göra ett SEXUELLT TEST för jag är sååååå sexfixerad (?) :rolleyes:

pussss :love:

i skolan !

Förlåt för att jag inte är så jätte duktig på att skriva i min blogg, haha.
I skolan nu då, linn sov hos mig inatt. Jag tog bussen vid 20 över 7 för jag hade inte lust att kolla på tff matchen alls. förlåt vanessa...ja, så jag stack hem till anderslöv och var där till 9o typ. När jag väntade på bussen så träffade jag mini, någon liten kille, andy (en i trelleborg) & joel. Vi snackade och så. Sen tog jag bussen och åt pizza med linn & jonte :D på fritidsgården.
jag vaknade vid halv 7 och linn 7. Ändån hinner hon före mig ... :bigeyes: YEYE WHAT EVVVVVA

nu har jag svenska sen ska jag ha lunch. ja, skriver mer sen antar jag efter som att jag ska hem efter skolan. Sen ska jag cykla in till anderslöv för jag mår inte bra över min vikt. Puss.

hos ellan nu (:

Är hos Ellan med Vanessa nu <3
Vanessa & jag ska kolla fotbollsmatch klockan 7 sen ska vi typ va där till 9 & sen ska jag hem, men jag funderar på att stanna i anderslöv lite.. Men jaja vi får se ;) Har träffat Vanessas pojkvän & hans kompis typ på liljeborgsskolan. Fett kul ändå. Nu ska jag sminka mig lite & Ellan får gärna komma tillbaka. :p haha

puss

godmorgon,

snabbt inlägg innan jag ska borsta tänderna & sånt.
har inget smink hemma det är i skolan -.- suck, jaja. Igår var jag med bästavän hela dagen. Vid 11 ringde hennes mamma och fråga om vi skulle till malmö med henne & vi fixade oss på en halv timme! :o vi var där tills klockan 5 sen var vi ute & så ;) vi cyklade hem vid 5 efter lanet & ja, vi hittade en cykel skit bra :D så vi cyklde hem. Idag ska jag med Vanessa till fotboll & kolla TFF & träffa hennes kille. ;p jag ska fotta dom som faaaaaaaaaaan, så önska mig lycka til :D haha!

puss på er & hoppas ni får det bra. <3

halloj alla ickevakna :D

Är hos mumbis med padde, linn, afro & en sovande mössan ;) linn och jag "rymde" till anderslöv vid 11 & var med Mex, Andy & Hampus :D luffade mest på torget och körde så ska det låta, riktigt roligt ;) Linn och jag vann med 4 poäng mot andy typ. Vid 2 stack jag & linn till mumbis där dom lanade & ja nu sitter jag här med dom töntarna :cool: linn och mumbis kör supermario :s helt cepe haha! nu ska vi fortsätta att spela & ha roligt :D bilderna från igår och sånt kommer kanske lite senare efter som att jag inte har en USB sladd till min mobil här & jag tror inte att Afro vill ha mina "SNYGGA" bilder ;p haha, puss haj:love:

lagar tacos ;)

Jag har varit så hungrig denna dagen! :o Hann inte lägga in ett inlägg imorse för jag åt frukost. Förlåt! Idag har det varit ganska seg dag men fick träffa en person jag har velat snacka med lääänge :D Är ganska glad/ledsen för de vet inte varför..Men iaf så åkte jag hem efter skolan, gjorde min läxa (!!!!!!!), åt lite & sen cyklade jag och träffade massa på fritidsgårde. bl.a Jenny, Djtobe, Linn & Hampus. Jag var med dom mest då asså ;p
Nu: lagar jag mat med familjen & jag är så otroligt duktig, ratta hela vägen hem från Anderslöv hem :D Jag är cepe bra för jag har också gjort mat, hihi :cool: nu är det färdig & jag ska lägga upp lite bilder också sen efter maten.

Puss :love:

veckans låt!

Får inte glömma veckans låt ju ;) en av favoriterna juuuue!

Outlandisch - Aicha

Aicha Aicha - passing me by (there she goes again)
Aicha Aicha - my my my (is it really real)
Aicha Aicha - smile for me now
Aicha Aicha - in my life

besviken..

blev ingen bra bild på håret så jag struntar i de ;)
innan måndag nästa vecka ska jag veta om jag ska ha lugg..

så rösta:
LUGG ELLER INTE ?

haha töntar

LINN OCH LINDA KLART JAG KOMMER IHÅG ER ? :D
ville bara se om ni läste min blogg ;)
hehe, LINDA FYLLER ÅR PÅ SÖNDAG SAMMA DAG SOM amalia
& BÄSTAVÄN FYLLER ÅR DEN 30 april :D

skolan idag var ganska blandad, fick damp för att jag inte kommer ihåg..MEN mådde hyffsat bra tills jag skadade mitt pekfinger ;( synd om mig.. gick med bästavän & viktoria efter skolan & snackade. Sen stack jag till Bästavän. Hon klippte mig :D mohaha, har ingen bra bild..men ska fixa det till senare underkvällen.
TYCKER NI ATT JAG SKA KLIPPA LUGG?
jag vet inte om jag ska göra de..asså tänk om det blir fel & sånt skit? Ja, men komentera vad ni tycker.
Ska grilla med familjen nu, puss.



innan jag klippte mig....

onsdag 14 april

Godmorgon!
Idag är det Paddes födelsedag & det är onsdag. ;) mysigt! Så många som fyller år i April :o herregud, sen imorgon fyller Ebba Jeppsson år & sen på söndag fyller Amalia Thore år & sen den 23 fyller Afro & Mössan år ;) sen kommer jag inte ihåg fler..förlåt :p hahah !

nu ska jag fixa mig, är iaf uppe & har inga kläder att ha på mig :( kriiiiiis.

GRATTIS !! :D :love:

funderingar...

hur skulle min header se ut om jag skulle ändra den? Några bra förslag?
Iaf, så var jag med Angelika efter skolan på fritidsgården, roligt :love:
Cyklade hem sen vid 9 & duschade länge & skönt! Städade rummet också för jag kunde knappt öppna dörren ;$
haha, ja men nu ska jag ta det lungt. Sova!! för jag är trött..

I MAJ SKA JAG SLUTA RÖKA, så fuck off.

i skolan

Jag har egentligen No nu men jag skulle bara kolla min bilddagbok & jag fick det av min lärare så jag skolar INTE.
Mår kanske inte så jättebra, är ganska nere för allr som har hänt. :(

EXEMPELVIS:
* vissa personer som bara måste hålla på att lägga till de komentarer jag HATAR.
* läget hemma tar på mig som fan..
* den jag måste vara för att passa in.
& "the love" skiter oftast i hur jag mår eller har det hemma, skolan eller i hjärtat om man ska säga så. Men helt seriöst så måste jag tänka på mig ibland & nu när jag inte har någon att snacka med finns det inte mycket att göra i denna sitationen som jag är i nu. Jag ska iaf börja om helt & hållet..IGEN tänker ni kanske , men ja? jag måste för vissa som jag verkligen bryr mig om..accepterar inte hur jag var, är eller kunde vara. Så jag ska testa mig in i en annan livsstil.

över till något som gör mig glad är att mamma och jag kanske ska shoppa lite på onsdag för att pappas jobb är bra! ;) Ska kanske till gabelljung denna helgen? Men jag vet inte om det blir. Vi får se! imorgon ska jag till angelika <3 puss


godmorgon

Sovit gott? Det har jag, fast pappa hade höjt temperaturen inatt så sov jag med 4:a täcken :blush: jag älskar värme sa jag bara till pappa, haha! Han säger att jag är konstig :|

never mind, så är det skola idag & jag är ganska pepp! Fast det är franska på morgonen & sånt skit :tired: så ska jag ändå hålla mitt humör uppe för imorgon fyller min man år :D whiiie nu ska jag sminka mig och lite sånt sen bussen. Ska smsa Linn också med min gamla mobil som jag har fått tillbaka :D !
skriver mer i kväll. puss


<-- hampe <3 padde -->
padde fyller år imorgon :D

snart till malmö..!

Är med Linn nu. Hon sov hos mig igår till idag ;) idag vaknade jag vid 12 så luffa jag och linn först. Solade också, fett najs ! :D sen efter att ida och rebecca hade slutat skolan stack vi till en sjö och grillade korv & solade där lite. Vi ska snart till malmö & hämta min mobil !!! ÄNTLIGEN ! :D:D vill bara ha den nu nu nu. ;) ska nu snart åka puss. :love:

JAG ÄLSKAR MIN MOBIL !

dålig uppdatering pga

att mitt internet hackar. & för det första skrev jag en sak som INTE var okej att skriva, ojoj....Sen lagga mitt internet & min bästavän har sovit hos mig <3 helt underbart

Ni kanske undrar varför jag är vaken ? :D för att det är öppethus idag, så alla på min skola ska gå i skolan idag. PÅ EN LÖRDAG JAG VET, men det är någon tradition :s eller skit samma , jag vet faktiskt inte. Men men ska ta bussen som vanligt och nu ska jag fixa mig . Puss

dålig uppdatering pga

att mitt internet hackar. & för det första skrev jag en sak som INTE var okej att skriva, ojoj....Sen lagga mitt internet & min bästavän har sovit hos mig <3 helt underbart

Ni kanske undrar varför jag är vaken ? :D för att det är öppethus idag, så alla på min skola ska gå i skolan idag. PÅ EN LÖRDAG JAG VET, men det är någon tradition :s eller skit samma , jag vet faktiskt inte. Men men ska ta bussen som vanligt och nu ska jag fixa mig . Puss

godnatt.

Ligger och snackar i telefon & linn ligger och sover.. Lång dag idag i skolan, hade världens roligaste franska idag :D haha! Ja, mindre roligt var att på fritidsgården få veta en hemsk sak..Men linn sover hos mig inatt igen :love:

mer info om denna tråkiga dag finns i min hjärna hejdå.

veckans låt

Imed jag inte är så duktig på att uppdatera så får jag väl göra 1 gång i veckan :D kanske blir sen lite mer eftersom jag vill skriva mer i min lilla blogg ;)
Vet ni vad? Jag har snart bloggat i 1 år :D



K'NAAN - Wavin' flag


when i get older i will be
stronger they'll call me freedom just
like a waving flag
and then it goes back (3x)
ahhho ahhho ahhho

7 april - onsdag

Godmorgon allihopa :)
hoppas ni sovit gott? Det har jag, fast bara det att jag skulle cykla in ti anderslöv vid 12..MEN jag fucking somnade -.- haha, jaja what ever. Nu ska jag snart till skolan om 1 timme ;) Det är onsdag & jag har slöjd idag & lite sånt. Imorgon är det idrott! :D På Lördag är det sån öppethus så vi ska gå en halv da' skolan.. Men vi får en extra ledig dag på måndag ;) hehe, men jag har tänkt på de :s assså vi brukar sluta typ vid 2-4 men om vi skulle sluta typ 14.05 eller 14.10 så borde vi få sluta vid 10 :D eller ja typ de...! ;) Nu ska jag fixa mig & sånt. Ska ha lockigt hår idag "ängla hår" som mitt ex kallade ^^ hihih, sen ska jag tillbaka till min lilla vanessa! som är förlovad med miiiiiig <3
haha vi har godisnappar till ringar -.-' haha :love:!

& puss på min allra bästavän, som verkligen visar att hon bryr sig fast än hon mår dåligt.
JAG ÄLSKAR DIG MEST!


& såklart tack till alla som läser min blogg ? :D

hemma :)

Är nu hemma, cyklade hem mindre än en kvart! :D jag är fan bra! Har varit med Lousie efter farmor & farfar. Gud vad jag har ätit hemma hos dom! :o Först 2 förrätter sen varmrätt & 2 efterrätter. Jag är mätt!!
Gick till Bosse som Lousie var med :p ? haha, så snackade vi och sånt. Lousie och jag gick sen till torget som vi träffade massa roliga människor särsklit Alicce :love: Har precis kommit hem & ska bara ta det lungt, fixa tills imorgon det är ju skola ;) & jag vet inte vad jag ska ha på mig....ILLA!

mot farmor & farfar

Hej, igår blev det att jag & linn gick typ anderslöv vid 12 ;) var med hampus, andy & mex. Vi var mest bakom konsum och snackade typ sen hade mex ett våldtagar spel typ :D haha! inte alls snusikgt :bigeyes: så iaf så körde johan oss hem vid 3-4 ;) Vi snackade och smsade lite så sen somnade vi. Nu på morgonen ska vi skynda oss för vi ska åka till farmor & farfar, men linn ska hem. Så skriver mer sen, puss haj !

med linn <3

Är hemma nu & är med Linn. Vi ska sova i stugan och ska busa ;) haha, har varit med Louise hela dagen skit roligt! Linn spelar något PS spel med hästar ? & jag sitter vid min bärbara data :love: äter äckliga cola saker :s ueah, ja men skriver senare puss

4 april !

Vaknade fan 1 idag av att mamma väckte mig -.- suck, jaja nu ska jag fixa mig sen tror jag sticker till Anderslöv med louise jensen <3 haha, ja men vi hörs :) puss

skräck för poliser..

okej ni ska få veta en hemlighet direkt.
- jag har svårt för poliser..jag är halft rädd för dom :s
asså helt seriöst, skulle cykla hem nu vid halv 11 (nu precis nästan)
så var det några som hade blivit stoppade av polisen
& jag cyklade utan hjälm, reflexer & lampor ..
1. jag är under 15 år.
2. I N G E N ser mig.
3. jag har inga pengar :$
Helt seriöst mamma fick hämta mig för jag skakade av rädlsa!

Att cykla in till Anderslöv tog mig bara 5 minuter från Amalia kändes de som :p  så snabbt, jag svär! Haha, var med Louise & Padde. Träffade också Linn, Rasse, Bosse (haha(y) & fadji ;) Mycket 3vligt. Saknar såklart Angelika & Alicce...haha!

Nu ska jag mecka med min fuckade bdb, puss

Angelika & jag <3


Emilia & Alicce <3

suuuuug suuug ^^

HejHalå!
Igår var det långfredag ju & vi åt hos mormor med mammas lilla släckt typ. Sen vid nio körde pappa mig till Anderslöv och jag mötte upp Angelika & Alicce :) Hade lite flummigt där & sen åkte vi hem till mig för dom skulle slagga där. Blev inte mycket sömn...har bara sovit 1 timme :D ! Hehe, busigt..Vid 6 (på morgonen) gick vi in till Sörby och träffade Danne & Denne. Snackade med dom till 07 typ sen gick vi hem igen! & det var riktiiiigt kallt.. :o Åkte till Anderslöv vid 8:a och var där med Axel och HK ganska roligt ;) Har varit där hela dagen! Fryser så fett mycket om hela min kropp! Kom hem igen vid 6 & snart ska jag sticka in till Anderslöv igen ;) Ska vara med Padde & Louise tror jag :D whie! Saknar min bästavän så in i helvetes jälva FUCKING mycket.. Nu ska jag bara fixa mig lite till sen kör mamma mig till Amalia så jag kan hämta min cykel. Cyklar in till Anderslöv och sen hem igen när jag vill typ :p haha, ja men nu ska jag klä mig liite varmare iaf :blush: fyfan vad kallt det är om inte solen lyser! :o

Ha det bra & bilder kommer senare för jag har min vanliga data inte min bärbara som jag har bilderna på ;p haha, ja men vi hörs senare tror jag! Puss

långfredan

Hej allihopa :)
Idag är det långfredan & jag ska till mormor snart om 5 minuter åker vi så jag får skynda mig. ;) Vaknade vid 10 för Linn väckte mig...:bigeyes: jag har bara spelat The Sims 2 hela morgonen :D så jälva roligt ! haha, nu ska vi åka snart puss haj !

långfredan

Hej allihopa :)
Idag är det långfredan & jag ska till mormor snart om 5 minuter åker vi så jag får skynda mig. ;) Vaknade vid 10 för Linn väckte mig...:bigeyes: jag har bara spelat The Sims 2 hela morgonen :D så jälva roligt ! haha, nu ska vi åka snart puss haj !

1 april ooh ? O.o

godmorgon ungefär :p !
ivid 2 ringde ludvig och karl mig & störde sig -.- så det blev ganska sent igår men inte så ovanligt. Haha :D Idag ska jag inte göra något speciellt..kanske in till trelleborg & fika med Linn men har ingen aning faktiskt. Ska kanske åka in till Anderslöv men vetifan. Igår så åkte jag till Anderslöv och var med olika på fritisdgårde, skulle igentligen åka hem med Andy men det sket sig för han hade ingen bensin. Så jag åkte hem med mamma iaf vid 10.10 så ja.. Det är den första april idag ;) hehe, felicia försökte lura mig men det gick inte :D haha! Nu ska jag duscha & sen fixa mig.
Puuuuss