godkväll

Är riktigt trött fast jag vaknade en halvtimme försent än vad jag borde.. Har varit med Lucas idag & vi har typ inte gjort ett skit. Just nu är han på fest & han kan inte svara mina sms :( saknar han riktigt mycket faktiskt.. haha.. Imorgon sover jag med honom antingen hos mig eller hos han :) Men jag tror dock han kommer vara bakis hela dagen, får väl ha en mysdag med honom då :love:

Jag är ledsen för en mycket dålig uppdatering och sånt shiet, trodde jag skulle bli bättre & att det skulle bli roligare eftersom jag har så mycket att berätta. Å andra sidan så är det ju ingen som bryr sig egentligen, haha. Så det blir ju rätt svårt :) Nu ska jag faktiskt fixa litta med mina naglar, jag har fårr långa för en gångs skull :)
Tyvärr så kan jag inte ladda upp någon bild idag heller, min data vill inte som jag vill.

lucas näslund pattullo

har varit med min beby idag.. & sen har jag varit hemma ganska tidigt. Imorgon är det skola igen och efter det så blir det antagligen hem om sen sticker jag väl till anderslöv igen för att träffa älskling. haha.

Dissar folk som lägger i andras & hissar folk som står på sig litta :)

bebbbbbbbbbbbbbby

Idag somnade jag vid halv 6.. Sen vaknade vid 11. Idag ska jag till malmö med HB :) sen ska vi sova hos mig.. <3 Är just nu hos Anton med Linn. Sebbe och Oskar spelar något spel som jag inte vad de är.. men ja :) Anton sitter och kollar och jag sitter vid datan. Linn tittar på film i Antons rum. Skulle egentligen till bussen innan men eftersom någon dissa mig och sov så blir det väl senare :( haha...

18 januari 2011 - jag älskar dig min dröm!

sjukaste ever!

Usch denna veckan asså.. den började inte bra.. Eller jo kanske lite. Eller jag vet ingenting just nu. Igår vart allt skit & i Lördags. Sånt är livet.. Har hittat jätte många bra låtar som verkligen stämmer in, ni vet? Känns ganska jobbigt nu men det börjar bli bättre..

sjukaste ever!

Usch denna veckan asså.. den började inte bra.. Eller jo kanske lite. Eller jag vet ingenting just nu. Igår vart allt skit & i Lördags. Sånt är livet.. Har hittat jätte många bra låtar som verkligen stämmer in, ni vet? Känns ganska jobbigt nu men det börjar bli bättre..

morfar & mormor.... hahaha

Inget godmorgon här vetni.. Vet ni hur många som har ringt mig? Usch ja.. Skickat massa sms & berättat hur patetisk jag har varit :) hm.. jaja. Tänker inte sjukna till hennes äckligt låga nivå så jag snackar inte om det här.

Somnade igår när jag snackade med L.. & det var ju inte så lyckat. Vaknade klockan 6 ungefär av att jag eller han klickade.. XD Haha, jaja. Idag kommer min kära morfar & kanske mormor hit på besök vetifan varför men ja :) Sen sticker jag nog in till Malmö <3 har ingen aning faktiskt. vi får se :)

vad bra jag är.

Vänner kommer och vänner faktiskt går. Detta trodde jag aldrig om dig.. Trodde du var bättre och brydde sig, du visade din sista sida jag vill veta överhuvudtaget av dig!

Skolan idag har gått amazing, eller ja.. Det blev ju bättre på idrottslektionen för då kom L :) Känner mig helt cp när jag skriver detta men ofta man orkar skirva om Kungen och Drottningen i tidningar mer?? Asså jag hade glömt att vi hade en Kung och en Drottning XD Eh ja.. Efter skolan stack jag in till Malmö och gymma :D HAHA, nej men jag typ stog på en sån som skakar skit snabbt så man går ner i vikt.. Testade den och vill göra det hela tiden!! Älskar hur det skakar vafan :D haha! har haft det jätte roligt idag faktiskt.. men hur kan man inte ha roligt med L? ;)

tycker faktiskt inte att jag ska lägga upp bilder eftersom jag har blivit ovän med en av mina närmsta vänner.. Eh, det är såhär att jag inte känner igen min egna Ronny/Ragge. Förändras visste jag att människor gör.. men såhär illa? Kan bara inte fatta de, hur du kan sjuka så lågt för någon som gör allt för dig! Som har gjort för dig!.. SVEK är exakt det jag fick tillbaka & visst du har rätt, det är hela tiden jag som kommer till dig.. för du fucking inte bryr dig. & nej då ska jag fan inte göra de heller FAST det svider så jälva mycket att veta att det aldrig kommer bli bra igen. FUCK U

Hinner inte..

Har inte tid min buss går snart, ska möte upp Rebecca och snacka med henne lite :) Sen sticker vi till skolan.. Vet inte om jag sticker in till Malmö sen men vi får se ;) hehe.

Kände mig jälvigt liten igår & det var ändå rätt roligt, bara vara mesig ni vet :) hhii, hoppas allt är bra & så.

Puss!
Dagens mål: Hålla sig i lugnt tempo!

12 januari 2011!

Känns hel sjukt att skriva att skriva 2011. :p
Iaf så har skolan varit lite upp och ner.. Vanessa och jag satt när vi kollade på en film: england något.. Kommer inte ihåg vad den heter men det var rätt bra ändå. Sen åt jag pizza efter skolan med Rebecca :) Sen har jag varit på lekparken med henne och bara haft massa roligt med henne i Anderslöv! :) Sen kom min beby in till Anderslöv så vi snackade lite och sen var vi på fritidsgården o så.. :) <3



TITTA VAD JAG FICK AV MIN BÄSTAVÄN :D

Dagens lilla diss :) ..

Måste dissa skolans tider.. Tycker att vi ska börja skolan sådär 3 sen sluta ja, 8 eller något sen kan man gå ut!

Jo förresten!! Blev intervjuad igår av Trelleborgs Allehanda ;) Man är ju känd...


Godmorgon seg värld..


Mina morgon bilder är ju såå underbart fina. ;)

Usch idag var det ingen bra dag att vakna upp med.. Igår blev det ju inte som väntat sen mitt i allt somnade jag så nu vet jag inte hur det blir. Iaf så är det Onsdag och vad händer då? Jo Hemkundskap! ;) Tror dock inte att jag ska ha det men man kan ju hoppas.. Efter skolan ska jag kanske träffa my love så jag vet inte sen vad som händer.. :)


Hemma igen!

Hemma igen.. Har varit i Malmö hela dagen & haft det underbart.. Tills nu på kvällen när allt ska komma upp. Tårar, svek och underbara minnen. Jag vill inte paja detta.
Iaf så är det skola imorgon igen och det känns ju rätt tråkigt.. Känns bra att komma tillbaka till vanliga rutiner, vända om dygnet rätt och så vidare.. Samtidigt känns det ju fördjävligt att börja koncentera sig igen. Nu ska jag verkligen tänka igenom och göra bättre betyg. Kommer säkerligen sänka mig i HK och höja mig i något annat. Ska kämpa för Engelskan och Svenskan iaf. So och No ska jag också få bättre. Jag vet att jag kan så vad väntar jag på? ;) Känns sådär med vännerna för jag trodde verkligen fel om en person och fel om en annan.



Ni fick smakprov på 2 bilder från festen iaf :)

Nu sticker jag!

Igår när jag skulle blogga sket min data ut ett virus tror jag :) Men min data är stark så han klarade de ;)

Nu sticker jag in till Malmö och Viktoria.. Hem xD haha <3

Jag erkänner...

Jag har ett nyårs löfte:
Att säga Senap ist för förlåt.
Vissa stör sig fruktansvärt för att om jag nuddar någon tex så säger jag förlåt, så då ska jag säga Senap ist. Det kom jag och min syster på när vi var små :D HAHA!


dåligt intresse på bloggandet..

Känner inte lika uppdaterad på bloggen.. Haha. Om 3 dagar fyller jag 15 iaf :) Det betyder att jag har haft min blogg snart i 2 år.. Eller kanske 3? ;) Ingen aning, men jag kommer ihåg att för ett år sedan uppdaterade jag som en idiot. ;) Haha, känner att detta året kommer bli mycket mer ansvaret och att jag måste börja tänka framåt.. Kanske att jag hittar vägen till frihet då? :) Har faktiskt tappat allt på sista tiden men jag jobbar på att hämta upp mig.
Det som stör mig är att jag inte kan ladda upp bilder från firefox.. & jag använder ju det men när jag klickar på den bilden som betyder att man ska ladda upp bilder så händer inget. -.- SUCK.

Har blivit lite uppdaterad på Facebook iaf ;) Låter ändå rätt bra..
Nu ska jag duscha och städa sen ska jag umgås mer med mina sketna idioter :D Melinda & Ida <3
Puss!


PS - tror jag ska lägga upp några bilder från nyår :)

Hej:)

Emilia palla inte blogga så jag gör det ist:)

Just nu sitter vi hemma hos emilia och chillar med Andreas:)
Emilia och Andreas sitter med sina mobiler haha såna nördar XD

Tycker ni ska kolla in min blogg fuckmefuckface.blogg.se



Ha det så bra;)
pusspusss