uteee

Hej , har grillat med anton, linn och lilla älsklingen idag. Som linn säkert har skrivit. :) just nu är jag ute med olika folk. Sen ska jag hem till mig och mysa med lucas<3

gästblogg

Hej .

Nu ska jag gästblogga till Emilia.
jag vet inte vad jag ska skriva om.xD
Vi har grillat med våra kära pojkvänner idag :) Det är niiiiiiiice...........


Japps,



Här har ni en liten bild.

Ta ingen skit.

/ Linn

heeey bloggen!

Nu har jag precis fixat klart lite saker och sen nu ska jag in till Anderslöv igen. Vaknade brevid Ida och Lucas idag :) sen stack Lucas in till Malmö medans Ida och jag segade oss på riktigt. Har kollat på Dag Otto hela morgonen! Så jälva rebell är han :D haha! Sen stack Ida hem och jag åkte in till Trelleborg. Träffade Andy, Linn, Anton och Vivi på bussen. Sen stack jag till Anderslöv igen och vi hade biljard tunéring! Jag förlorade min match mot ST som vann med BARA ENKEL REN JÄLVA TUR! Inget annat.. Sen skulle jag egenligen möta Emil men jag stack hem innan det. Nu ska jag ta moppen in och vänta på Lucas som kommer från Malmö.. Han har varit och kollat på MFF med "booisen" och varit med hans syster hela dagen. Sen ska vi antagligen vara i Anderslöv en stund och sen köra hem och mysa. :love: 

Min pojkvän har typ bott hemma hos mig denna veckan, påsklovet! & det har varit så j*vla mysigt! :love: på Fredag ska jag upp till mormor och antagligen få massa påskgodis och ägg! Sen på söndag ska jag till farmor och farfar för att äta jätte god middag :) 

Förresten ska jag skriva upp på Onsdag nästa vecka! Önska mig lycka till :) puss!

3 månader<3

Har 3 underbara månader med lucas, helt otroligt. Prick 00.00 var vi uppe och jag kunde se honom rakt in i ögonen och höra hur han säger att han älskar mig, se hans leende och verkligen känna äkta kärlek! :) kan inte bli bättre, nu sitter vi på bussen på väg till anderslöv. Vi skulle egentligen kolla bio och ut och äta men vi stannar hemma ist och det är lika mysigt det. <3 imorgon ska jag in till trelleborg för att göra moppe sak så jag måste verkligen plugga. Nästa vecka ska jag skriva upp så det är bara att öva ;) Förresten har jag fått gratis internet, eller ja... "fri surf" i mobilen av underbara comviq :) haha riktigt bra att dom ger ut det! Ska förresten byta så jag har comviq smart ist för comviq kompis. :)

med lucas :)

Sitter hos Lucas mormor med lucas, har firat lite :) Nu har alla åkt hem och sitter med Lucas brevid mig <3 imorgon har jag och Lucas 3 underbara månader! :-D<3 JAG ÄLSKAR HAN.

YEAH!

Today i'm gonna talk and write english the all day. Let's start now on the blog? :)
I'm not so very good at english but i do my best.

I'm not fjortis like you said in Sweden but it's funny to take some photos like that! Haha
Now i'm ready to go out.. ;)

godmorgon!

Ny dag, idag är det även en bättre dag faktiskt. Känner mig mycket mer på humör än igår, det var ju katastrof ;) Iaf så är det Tisdag och efter skolan så är det Ungdomsgruppen klockan 7 som vi ska kolla film i. Jag ska såklart sitta med Lucas :) thihi! Sen efter det blir det nog hem direkt efter. Jag tror inte att skolan kommer vara något märkvärdigt, kommer vara med Sabina och skriva Engelska till alla som smsar mig :D förutom Lucas.. för det är så himla pinsamt -.- hahah!
Ida får vara med på bild idag, mest bara för hon börjar mogna upp :D haha!
(HAHA, jag dör... hoppas hon ser det)

Lucas Peter Benny Näslund Pattullo

Denna killen är helt underbar, kan ni tänka er..
Den killen är inte bara en "pojkvän" för mig, ingen vanlig kille. Ingen vanlig männsika. Han är unik, speciell och inte som alla andra jag har träffat. Han har något som ingen annan har. Något som är så dyrbart och så sällsynt. Killen har makt inte bara över människor. Utan makten i kärleken. Kan ni tänka er att den här människan kan knäcka mig 10 gånger om? Medans han kan få mig att skratta som jag inte har kunnat innan. Han har en förmåga att göra mig så piss off och att jag verkligen inte vill veta av honom mer, han har även en förmåga att jag kan sakna han även om jag har träffat han sen 2 minuter sedan. Jag är kär i denna människan, jag är kär i Dig Lucas. Tänk dig att vi har varit tillsammans i snart 3 månader. Med alla bråk, skrik och skratt. Vi har delat allt, tårar till skratt. Vi har grunden till något stort som vi bygger på. För mig är detta mer än äkta. För mig är detta ingen lek, ingen hämnd eller tröst. Detta är kärlek för mig. Som jag inte vet hur jag ska bryta ner. Jag vet inte hur jag ska ta detta. Du kom som en vind. Du blev snabbt något av det betydelsefulla i mitt liv. Vi har varit med om massa skit. Även när vi har varit tillsammans och även innan. Vi älskar varandra. Lögner och sånt skit. Slut med de från och med nu. Ärligheten varar längst.  Du är det underbaraste.
Jag älskar dig, jag vill att det alltid ska vara du och jag!