Ett bra sminktips

Hej allihopa! Nu är det äntligen äkta höst och det betyder att det snart är vinter, vilket jag längtar efter. 
 
I detta inlägget tänkte jag ta upp ett bra sminktips. Nu när det är höst kommer de roligaste festerna, nämligen halloween! Då är det maskerad och man får verkligen använda sin kreativitet. Vilket jag har lite av, så det passar mig utmärkt att det bara händer en gång om året. Halloween ska ju vara läskigt, men jag är inte den personen som lyckas att vara läskig så detta året tänker jag köra på "den morderna häxan". Dock som alla vet, får vissa tjejer (samt killar) panik på hur man ska få dess bild att bli verklighet - och det fick jag kan jag säga er! Hur sminkar man sig som en häxa?! Min första tanke var att jag skulle verkligen sota mina ögon kombinerat med ett rött läppstift. Sedan överföll tankarna till något mer lila håll, vill säga att jag skulle använda mig av lila och svart. Vilket blev väldigt snyggt! 
 
Jag använde mig utav min kära lillasyster, som förvisso är i en mörkare skala än mig. Hon är mörkhårig med bruna ögon medan jag är blond med blåa ögon. 
 
Resultatet bev såhär:
 
 
Tyckte det blev väldigt snyggt, bilderna är ju inte dom perfekta men jag kommer själv att bära denna sminkning på Fredag. Då kommer jag visa tydligare.
 
Hoppas alla har en trevlig vecka annars! Puss & kram