FUCK YOU


gud, jag tackar dig för en underbar kväll!

Jag har adrig mått bättre kan jag säga er! ;D
jag älskar mina töser! Melinda, Rebecca och Ida, tack!

Tack även alla andra :) pallar inte skriva och det är väl lite onödigt ;) om någon vill veta ASK ME fast kommer inte berätta de :D :D :D :D :D :D :D :D

barnvakt (:

Ja, nu sitter jag hos Karin (vikys vännina) och passar barn. Linn och Essi har precis lyckats lägga Axel den minsta. Han är i trotsåldern ;) haha.. Iaf så ska vi snart hem och tjocka mig Rebecca :D vi har köpt godis och så.. :) hehe. Nu ska Essi spå mig, för jag känner att något hemskt kommer hända mig. Jag vet inte varför, men det känns som en skugga varje gång jag kommer in igenom en dörr :s hel skumt xD haha

ha det bra allihopa!! :)

varför kan alla se när inte mår bra? Kommentaren: Jag ser de i dina ögon..
Förklara för mig vafan ni ser i denna bilden, hur jag mådde då?!

godnatt inlägg, ungefär. :)


Hur ska jag tackla de slag du gav mig, hur ska jag kunna läka de sår du skar i mig. Hur ska man veta vad rätt eller fel när magen på en kniper när man tänker på dig?

Många tankar kommer som en vind var gång jag är själv, kanske bättre om jag slumrar bort en stund i boken.. Läser en jätte bra bok som heter Bara inte du , riktigt bra.. OM någon VILL ha ett boktips så läs: Som Ingenting . Den är så jälva underbar och faktiskt, känner jag igen mig själv lite i boken.. Tänk nu inte att jag blev kär i min bästakompis pappa, utan annat.
Imorgon kommer Rebecca hit och sleepar over, vi ska tjocka till oss och sånt. :) Nu kom även min älskade kisemise som vill sova med mig :)

Mannen i mitt liv :love:

Godnatt allihopa!

*sorry för jätte dålig skrivet eller så, min blogg konto funkar inte som de ska.. Antagligen så är de många som är inne på blogg just nu, tur då att jag lämnar de ;)*
Buskatt <3

godmorgon! :)

Sovit gott? Jag vet inte riktigt om jag har det, drömt om olämpliga drömmar..igen. Så jag känner väl mig lite utbalans nu på morgonkvisten ;) haha. Louise och Emilias humor :D ska se om hon svarar också för kanske kan träffa henne nu på morgonen eftersom Linn sticker till Anton ist.. Så ja, vi får se om hon är färdig och klar när jag kommer! :)
Ska iaf inte vara depp idag, det har jag bestämt mig. Varför ska man vara deprimerad ändå? Varför jag :p alla har sina uppfattningar för mig, en del är att jag skrattar mycket ;) och jag kan faktiskt inte låt bli. Om det är kul så skrattar jag, om inte...skrattar jag ändå :D haha.

Imorgon är de fredag och Rebecca kommer över och sover här :) Sen på Lördag ska jag till farmor och farfar, på kvällen kanske Ida och Melinda kommer och övernatta dom med. Ska se om Rebecca stannar över också, har ingen aning om har lust. :p

Dagens stil är neutral mest, svart-vitt linne och jeans. Klassiker!!



gina, Hm och accept

tränings värk, skakar hela jag!..

Tränings värk från igår.. Idrotten !
Skakad för jag övningskörde med moppen! :D
Jag älskar min moped, så jälva härlig!

Iaf så har jag nästan precis kört lite ute med pappa och mamma. Pappa lärde mig ett o' annat tips hur jag skulle bromsa bland annat :) Känner mig jättenöjd! Kommer klara provet lätt, bara det att jag måste börja plugga iaf nästa månad. Ganska mycket man ska klämma in mellan alla skolämnen ;) Haft en riktigt sär dag idag, ingenting har fungerat och har bara känt för att lägga mig ner och dö. Ungefär så kände jag mig hela dagen idag. :) Både Ida Niehoff och Ida Hansson har stöttat mig idag. :) Vanessa också, men hon vet inte att hon alltid gör det när hon skrattar ;) hehe.. Iaf så är jag ganska död redan nu. Var på konfan och vi fick ligga i kyrkans sittplatser och lyssna på 2 låtar, en saga Karin (Karin är då en ledare i konfa gruppen, samt Ungdomsgruppen) hade hittat eller något. Väldigt bra ändå, handlade om en invandrare som var lite bråkig i skolan osv. så berättade han hur hans familj kom bort. Awful historia men man fick en "tanke ändring" :p  Var lite på fritidsgården och snacka lite med Louise och Maria efter åt. Stack hem och körde moppe med pappa och mamma ;) sen nu så ska jag mysa! Är inte alls på topphumör som jag skrev innan..

Ska inte blogga eller ja.. skriva så mycket mer, ganska tråkigt att läsa ;) men men hade bara lust att skriva lite så jag slipper alla kommentarer i skolan "DU BLOGGAR ALDRIG MER" eller "EMILIA, HAR FELICIA KOMMIT FÖRE DIG?!" svar: nej, eller jo kanske :p men vet ni vad?! I DON'T FUCKING CARE ! Så har jag ungefär varit idag, under mitt leende skal.



Ska nog ner och göra en stor varmchoklad :) känner att jag fryser och har ont i halsen.
Pussar!


blogg uppehåll

Känner mig för omogen för att blogga denna stunden ;) känner även ingen mening med att blogga :p bättre om någon vill veta vad jag gör eller hur jag mår, ska det faktiskt ta hjärta till sig och fråga mig öppet eller smsa mig.

Dock tycker jag det är roligt att skriva av mig lite då och då men man kan ju inte hela tiden vänta i sådär 7 dagar sen skriva som om ingenting har hänt. Blogg som blogg, varje dag eller aldrig, tycker jag.. ;)
Senare när jag har mognat för bloggandet ska jag visa mina nya snygga saker som jag har handlat! :) Är super duper glad över att jag har en sådan snäll och rar mormor :D
Grattis även Jeff och Nathalie!

Förrästen har jag blivit rejält utvecklad i skolan också! Innan hade jag IG i franskan och vips.. ;) är jag på VG nivå! Tycker ni inte det är bra?!
Ska inte blogga mer tror jag, gör det när jag känner för. & den som kommenterar att jag ska sluta blogga och vara mer som Felicia bla bla bla. Tack för att du har din tid att kommentera överhuvudtaget, ingen annan gör de förutom du ;) Så du ger mig så mycket självkänsla till max faktiskt! :D haha..

känns som allt går imot mig nu :S

JACKAN PÅ ELLOS.SE VA SLUUUT, FATTAR NI SÅDAN OTUR JAG?!?!?! :( fan.. tur att jag ska shoppa med mormor och ida på Lördag.. :) På Lördag köper även pappa moppen till mig :) förhoppnings vis.. :) hehe

jag är en dålig "bloggare"

Om man nu kan säga att jag är en bloggare överhuvudtaget :p haha..

Iaf är jag sjuk idag och ska verkligen vila upp mig tills imorgon! Så jag kan visa vad jag kan på franskan. Har prov imorgon.. Ärlig har jag inget o berätta :p haha..


Nu ska jag kolla upp lite kläder på internet! ;D

morr..ditt svin!

Haha, utnyttjad till max ;)
Vet ni vad Tjejer? stå för vad ni tycker och vik inte undan för killar!
Bara ett litet tips.. Iaf så var Ida och jag hemma en stund och sen körde Alex oss till Anderslöv, snäll som han är :) Vi var där ganska länge till ungefär till 11 sen hämtade mamma oss och jag somnade nästan direkt ^^, haha. Så trött jag var då! :p Sen vaknade jag tidigt och gjorde frukost på sängen till Ida :) Pan Pizza ;D haha... ^^, Sen har jag bara legat på soffan och Ida har gjort lite andra saker ;) Ikväll skulle jag egentligen sova med Jenny men jag tror inte att det blir något eftersom hon & ja vi skit samma xD så det blir att jag följer med till Malmö ist om jag inte sover hos någon annan. :) Ska nog be mamma platta mitt hår sen ska jag sminka mig och göra mig färdig.

Ska kanske sticka till Anton en stund för att kunna prata med Linn, hon verkar lite nere..
Ni får ha det så bra allihopa och ta hand om er!

ida hansson! ;D

Tjo fan!
Är hemma nu och Ida sitter och spelar piano medans jag sitter vid pappas data. Är lite avundsjuk på han för jag vill ha lika dan data som han!! :O Skolan var ganska seg men i slutet blev jag mer på humör. Ganska roligt med idrotten idag när Sabina var med för första gången på 3 år typ? :D haha, riktigt roligt.

Just nu: Väntar vi på Idas bror (alex) för han ska lämna hennes plattång, sedan ska vi sticka in till Anderslöv och umgås för det är roligt. :)
Jag är på gott humör nu faktiskt och vill inget hellre än att ha mina pengar av Lousie Jensen, så jag kan betala av Louise Ohlsson som fyllde år igår förresten! Grattis! :)
Vi får se om hon har dom.. annars får jag damp! :) haha..


Blir ingen blid nu.. Pappas data är liksom inte min kompis ^^, den har varit. men inte nu :p


lagat lax med amalia ;)

Japp ni såg rätt! Amalia och jag har faktiskt varit i köket hela eftermiddagen och lagat mat! ;D Lagade en ugnsbakad lax med grönsakssallad ;) riktigt god! :o skulle egentligen vara med ida och sabina också.. Men de kunde inte så Amalia och jag gjorde de själva :) FAN vad jag har saknat amalia ärligt talat! Så in i helvetes. Såg hennes spegel som vi hade kladdat; E <3 A emilia hjärta amalia, bästavänner föralltid och sånt. :)
Imorgon lova Linn mig att komma till skolan, saknar ju henne. Har insett nu att jag älskar henne så in i helevete! :) :love:
Svinet kan jag inte få ur mina tankar.. Orkar inte mer så skiter i de :p haha, cool jag är!
Det blir inget mormor denna veckan, så nästa Fredag ska jag upp dit :) :)
jag älskar dig amalia thore!

detta sugeeeeeeeeeer.

* Mina humörsvängingar!
* Mina såkallade 'vänner' (ni vet vem de är)
* Olycklig kärlek!
* 2 PROV imorgon.
Jag är på jätte dåligt humör, verkligen! Tänk possitivt, tänk possitivt men jag ska säga er.. Det är fan inte lätt asså. Idag har vi haft en lååång dag med många lektioner, ändå sluta vi tidigt men känns som om man gick från skolan vid 7. Usch hatar många lektioner! Konfan var rätt rolig tycker jag :) Vi snackade om hur mycket en människa är värld & om man rent allmänt ser så är en människa inte mer värld än 5 kr. Fast våra känslor är mycket mer avancerade ;p
Efter konfan stack jag med Louise, Rebecca och Tobe till Tjejernas fotboll. Funderar faktiskt på att börja träna igen vi får se, ska träna på Onsdag nästa vecka.
Nu är jag bara trött och förbannad.. Sorry för dålig uppdatering, vet att jag är tråkig bla bla bla!


kommer ni ihåg mina header ? ;)


usch den va bara pinsam! :o


roooosa :D


överfin ;) :NEJ.


hahahaha


fast den har jag nog aldrig haft.. :p

känn dig spooolad!

Usch denna dagen vill jag bara spola ner i toan asså. Inte alls min dag. MEN jag klarade av den iaf! :) Känner mig stolt efter lite saker som jag har gjort denna veckan och helgen.. ;) Fast det är kanske bara en bråkdel på hur många saker jag egentligen skulle göra. :p På Fredag sticker jag upp till mormor i Helsingborg iaf ;) får nya kläder tror jag och sen bara myyysa med min mormor :love: sisa gången vi sover i hennes gamla hus som hela min mammas sida har bott på nästan :( tillomed att min gammel morfar föddes i deras kök (?!) haha xD så ska mormor flytta, sån svikare..
Har en liten kommentar till mig själv också: JOBBA BÄTTRE PÅ BLOGGEN FÖR HELVETE!

jag är så vacker på morgonen - eller hur?! ;)


nu ska jag spela Super Mario och somna och glömma denna dagen!! Hejdå!

lol :)

Är i skolan & skulle bara reta andra med att skriva :p haha

hoppas jag hinner..

Har liksom 5 minuter innan bussen går.. Så måste skynda mig! Hoppas ni sov gott :) jag hade en marddröm innan jag vaknade för sista gången.. Jäklar jag sparkade mig upp och bara skrek MARDDRÖM!! usch den va inte rolig :( Iaf så är det Tisdag och långdag.. Suck, sen efter skolan vid 7 blir det ungdomsgruppen. & idag kommer inte Linn för hon är sjuk :( Synd.. Jaja, tänkte visa hur jag ser ut idag typ.. Men det blir ingen bra bild, eftersom jag inte pallar mer :) haha, skriver efterskolan ! Puss
Svart Linne - Gina
Rosa Linne - Gina
Byxor (favort^^,) - H&M


grattis jakob <3

Grattis till Mex :) "min morfar" ;D haha
Blev att jag åkte in till Anderslöv iaf, tyvärr. Kan matten men är lite så att jag har skuld känslor. Ska duscha nu också efter min syster. Trött är man och jag är sugen på mackor ;) Ska nog ta en macka iaf.. :D & ett glas oboy!
Många av mina vänner och bekanta frågar var jag får min energi ifrån.. & ärligt, så vet jag inte xD Jag äter ju inte så mycket, kan vara för att jag dricker hela tiden.. ^^, (alltså inte sprit!!! ni idioter som tror de.) Det bästa är att äta lite hela tiden. & att äta frukt!! Bra val! :)
Har kollat lite olika mopeder som jag inte vågar visa för farsan, kanske.. ^^,

14 900 :-
egen kommentar: egen favotit! Kanske lite tråkig, men ändå rätt fin. Svart helst ;)


24 900 :-
egen kommentar: Skit ful xD haha, förlåt.. Men den är rätt bra, särskillt de märket. Många av mina kompisar har den och är ganska nöjda.. men vafan..


10 000 :-
egen kommentar: Dåliga bilder, kanske lite vanlig och sådär.. Nja vet inte :)


9 000 :-
egen kommentar: Kanske lite förväl billig, kanske inte bra? Sådär snygg tycker jag.. Skulle nog passa mig :) men jag vet inte om det är så bra att jag har något järn sak därbak ? xD

Hjälp får gärna komma ;D

i'm sorry!

Skolan va bra, bla bla!
Ingen bryr sig om min dag eller hur? :)
Fick en ganska rolig kommentar innan, "kan du inte härma Felicias blogg lite" & jag tycker det var ändå rolig sak att ni skulle kommentera så. Jag ska ärligt inte härma någon :p detta är min blogg och jag ska inte spela någon annan i min blogg för det har vi redan en som gör vääldigt mycket. ;) Jag skriver vad jag vill, NANA! :D
Iaf så hade jag mycket roligt i helgen med alla fester och vänner ;D vill ni veta en sak?!
Jag hade Musikprov förra veckan och stenade ganska mycket på de.. trodde jag! :D
Fick ändå VG på det! Jag är ganska grym ;) Har ganska mycket denna veckan att göra.. Men imorgon är de Ungdomsgruppen och sen på Onsdag är det Konfa. :) Riktigt rooligt!!
måste jobba med So, No, Matte och Engelska vet jag inte vad vi har.. ^^,
snart konfa!

när man är taggad blir det alltid ;)

sån natt det blev igår asså! :) tack för allt, och tack till Mimmi <3

PARTY ALL THE TIME!

Ida kommen nu och Rebecca och jag är taggade ;) André kommer senare och ska dra igång min farsa ;) haha! Kommer bli en toppen kväll!

Vad ska ni göra ikväll?! :D

jag & mina humörsvängar.. :/

Usch, kan ärligt inte kontrolera mig själv.. Kom hem till Anton som Linn var med och paja hela deras supe.. Var as förbannad och ledsen, förkrossad ja allt! Så fick jag lite cider och sånt av dom.. Kändes bra att prata med Karin också. Hon säger att jag är exakt lika dan som henne! Ganska läskigt, men ändå bra för då har jag någon som förstår mig till max och vet hur man ska göra. Hon gav mig jättebra råd, men problemet är att jag inte ville erkänna att det var rätta vägen, så jag bara skrek på mig själv. Rebecca sov hos mig också, vi somnade snabbt ^^, haha. Var as trötta båda två! :p

Idag så kommer Ida och övernatta hos mig hon med :) så vi 3 får göra något, vad vet jag inte riktigt.. Men men :)

urh!

Är lite förbannad när jag skriver detta.. Men huvudsagen är att jag skriver. Mamma kollar film och pappa vilar, kul va? Andre kanske kommer ikväll och har en flaska vin med sig eventuellt ;) Mysigt, rebecca kommer också hem till mig ikväll.. Så ska vi mysa lite :)  Antagligen ska jag tvinga mamma köra mig in till Anderslöv nu för jag har döds tråkigt här hemma och måste verkligen fixa en sak! :O Så jag ja.. Sticker nu :)
Men jag tror jag skriver ikväll, puss! :love:
'
Nu finns det inga 50 öringar kvar som kan användas! ;)