Tuff vecka

Hej allihopa! Som ni märkt har jag inte bloggat sin jag egentligen brukar och vill, därför vill jag berätta att jag har jätte mycket som händer både i skolan och privat. Det är ganska jobbigt och har rätt mycket att göra - vilket påverkar min fritid och såklart min blogg. Ska försöka få mer tid att skriva osv.
 
Just nu i väntan på natyrkundskapen så sitter jag på våning 2. Jag väntar även på mina fina vänner som kommer senare än mig på Onsdagar och Måndagar. Igår var jag hos tandläkaren och det gick jätte bra! Trodde jag hade fått hål men hade en stark imalj (stavning?) Så hade bara 1 lektion igår för min Mattelärare inte var här. Rätt onödgt att jag kom 3 timmar förtidigt till skolan även om jag fick giltig frånvaro... Nu ska jag möta Mimi mouse!


Mimi mouse in the house!!

HEJ ALLA EMILIAS LÄSARE/KOMPISAR/STALKERS! 

Nu kände jag att det skulle bli lite action i Emilias blogg, och beslöt mig för att gästblogga! Ni som inte vet vem jag är, synd för er. Haha nej nu ska jag inte vara elak! Jag går i Emilias klass, och hon har nämt mig några gånger innan i sina inlägg och mycket fina bilder har hon dessutom lagt upp utan min tillåtelse.. 

Från en sak till en annan så ville jag bara säga HEJ! och påminna er om att Emilia har en skitfarlig pojkvän samt mig som vän. Jag vill alltså bara varna er om att inte djävlas med henne, för då blir det inte kul för er. :):):):)
Anyway, jag och Emilia ska egentligen vara duktiga och göra SO-arbete, men det sket sig som ni märker eftersom att jag bloggar och milli tar bilder.. Jag vill också berätta att jag är
SÅHÄR glad över att jag har träffat min milli, för hon får mig verkligen att skratta!! Usch nej vad gay jag är, alldeles för snäll och känslig. Blö. Nu ska jag återgå till att inte göra ett skit! 
 
PUSS PÅ ER! /Mimi mouse
 


Karin Boye

Hej allihopa! Är i skolan och har svenska. Håller på att göra en Powepoint till min redovisning som ägerrum på Tisdagen nästa vecka. Är ganska nervös antaligen kommer det gå bra. Jag ska öva mycket ny i helgen! Nu slutar jag pussar! <3

på mc

Är just nu på Mc Donalds med Mimi och Nelly. Ska ta bussen om en halv timme och sen ska jag antagligen till min pojkvän. Vet inte vad vi ska göra, antagligen ta lugnt eftersom jag är jätte trött! Kommer decka direkt på bussen.. Skönt. Skriver ikväll, puss.

on tha bus!

Hej alla söta små vänner! Jag sitter på bussen påväg till skolan från Trelleborg. Var inom älskling en stund så missade bussen till själva Malmö så fick åka till Trelleborg och byta där. Nu är jag iaf påväg! Ska ha mentorssamtal klockan 11.10 sen ska jag träffa Jenny! Mysigt det ska bli faktiskt, sen imorgon ska jag mysa med henne en hel kväll <3 Skulle egentligen till Strandbadet men det blev ingenting för mig. Blir mys med Jenny ist eftersom det har hänt en massa saker. Idag har jag en ganska lång dag faktiskt, slutar dock 15.25. Ska träffa älskling då en stund så det blir väl jätte mysigt :) Börjar inte skolan fören 10.35 imorgon! Måste ändå upp tidigt, haha!



Jag är lycklig!!

ÄNTLIGEN HAR MIN ÄLSKADE POJKVÄN KOMMIT HEM, trotsallt skit som kom upp så fick jag äntligen få träffa honom igen! Överlycklig tjej!
 

Ja som sagt, eller som ni kanske förstår så har min eftermiddag/kväll bestått av massa kramar och kyssar. Äntligen kom han hem!! Många om och men fast... Nu är han tillbaka till helvetet igen! Är så glad och hade bestämt mig att vara sur på honom eftersom det hände en sak men allt smälte när man såg honom komma fram till en - kramar en jätte hårt och hör han säga: Jag har saknat dig också. Usch jag smälte direkt! Nej det  har varit jätte mysigt, även att kunna prata ut också vilket vi behövde. Nu kom jag hem mycket senare än vad jag brukar och egentligen vill men det är ett slags undantag. Faktiskt? Det var i nöd och näppe vi höll hopa så tycker det är en bra ursäkt. :) nu ska jag lägga mig i min säng och andas in hans doft som jag har kvar i min lilla näsa :D hahahaha
 


jag älskar dig jätte mycket älskling!

ni är för underbara!

 
Ni skämmer verkligen bort mig mina fina vänner, älskar verkligen att höra att folk läser min blogg! Då betyder de att jag inte har så jätte tråkigt liv utan att foclk faktiskt bryr sig.. :) wonderfult!
 
Sitter på bussen på väg hem och Sarah lurade i mig att jag skulle sitta längst bak vilket är jätte varmt och så sitter jag även på den sidan med solen.. Ska dock inte klaga, hellre de än att frysa så att man inte kan röra sig! Hade ingen engelska idag heller, vilket är så fruktansvärt skönt!!! Hade även Naturkundskap som jag gillar starkt. Så idag har vi bara haft roliga lektioner, det blev ingen skit dag trotsallt! Först Naturkundskap sen Företagsekonomi och sen sist Matte. Diggar min mattelärare som fan! Hon bjöd på godis och är... sådär Cool? Hahaha. & nej Mimi, jag fjäskar inte. Kan fjäska bättre vännen ;) 
 
Ska även säga att jag diggar verkligen också min klass, alla (EXAKT ALLA) är fruktansvärt sköna att vara med. Okej... Förutom 1 person kanske. Förlåt :)
 





Har naturkundkskap just nu!

Hej allihopa, allt bra? Jag mår ganska bra dock fryser jag lite grann men vågar inte klä på mig eftersom jag abolut inte vill börja kallsvettas. Haha.
Därför jag bloggar nu mitt på  lektionen är för att jag kan redan allt och har redan gjort massa. Därför kunde jag passa på att blogga lite grann, roligt va? Att få ett inlägg nu på morgonen som jag inte brukar göra!
 



Tråkig morgon as hell.

Hej alla fina läsare/kollare!! :D  (varför jag skriver kollare är för att jag själv orkar aldrig läsa allt alla jävla bloggare skriver om, hahaha....)
 
Idag kör vi bara på pepp klädels. Har även den nya klockan jag har fått låna av en super duper vän <3 Har på mig rosa eftersom jag alltid blir gladare när någon har det och då kanske jag blir mer glad om jag har en rosa topp? Den är ny.. (A) Sen har jag målat mina naglar igår, DOCK helt fel färg till toppen så det skär sig lite -.-' men hur ska ja orka? Ska iaf ha en skit dag idag, särkerligen kommer det börja regna, BARA FÖR ATT, det är en skit dag. Sen efter skolan ska jag träffa upp Maria så ska vi fixa lite med mobilerna. Det ska åtminstode bli mysigt! Pussar!


 

mitt liv är tråkigt

Ja alla ni som läser min blogg/kollar igenom min blogg, märker, att jag har så fruktansvärt tråkigt liv och att jag inte alls har bra fantasi för den delen heller. Därför ber jag er nu att skirva eller vafan som helst vad det är jag ska blogga om.. För ju mer jag kollar på andra bloggar, ju argare blir jag. "Varför är inte min blogg så fin?" "Varför kom inte jag på den idén" ja... ni fattar! Men oj! Jag är en ärlig bloggare, jag orkar faktiskt inte sitta på internet i flera timmar enbart för att hitta rätt bild, rätt musik, rita på paint, bla bla bla och sedan inte få beröm eller något? Det är ju ändå bara jag själv som blir glad över den fula teckningen jag gör på paint tillexempel?
 

SÅ DÄRFÖR GOTT FOLK SKA JAG, EMILIA ENGWALL, VISA EN LITEN BILD EFTERSOM JAG VET OM ATT NI INTE KOMMER ORKA LÄSA HELA DEN TEXTEN JAG SKREV PRECIS EFTERSOM DEN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ONÖDIG. ÄVEN JAG TYCKER DET SÅ SKÄMS INTE.
Det ända roliga som har hänt just nu att jag har börjat bråka med en ful tjej som tror hon var något genom att ge mig "tillåtelse" till att jag får göra vad jag vill, kul va? TACK LILLA TÖS! Synd bara att jag redan har gjort exakt vad jag vill, även med din kille... Kanske? Vad säger du nu va?.... ;)



Tjingeling allihopa!

Jag mår gaska bra eftersom jag har äntligen gjort färdigt min engelska!! WIIHOO! Mamma hjälpte mig och fick lite spader men den är klar nu! Har även bilder ifrån igår och idag hur jag såg ut.. Denna vecka kör vi på lite sådär.. Depp och samtidigt Pepp haha, men ja. Det är bara för att jag har blandade känslor i mig.
 
Iaf! Idag hade jag bara en lektion och det var just matte! Älskar matte, så hade vi också en tävlig. Jag vann 3 ggr genom att vara knäpp tyst :D haha! Så kul det var. Sen när det var finalen så förlorade jag ganska stort eftersom jag chansade på såååå fel.... Men iaf, nu ska jag bara blogga färdig sen ska jag faktiskt nanna. Ska upp 5 imorgon och så är det en sån skit dag imorgon.. Haha. Så godnatt alla fina läsare! <3 


<-- går dagens ||| dagens -->
 

mmm godmorgon!

Uch jag mår ganska bra idag, ganska trött men ändå. Det kommer bli bra dag tror jag. :) Igår var jag vädigt ledsen men det händer alla tonåringar ;) Idag har vi igen engelska, vilket jag älskar!! Dock måste vi vara på lektionen och jag måste göra färdig min jälva engelska så den är färdig -.-' hatar engelska, haha... SEN HAR VI MATTE! Som jag älskar och sen.. har vi.. vet inte. Haha. Jag måste sticka till bussen nu! Puss!

Sad moment.

Hej bloggen! Har haft en jätte mysig helg med några av mina bästisar dock blev det mycket nerstämt i hela min familj när jag såg min Kattunge älskade Cosmo blev överkörd. Jätte sorligt så man får tårar i ögonen MEN det är bara att bita ihop, alla ska dö någon dag.
 
Never mind, vill helst inte att någon ska komma fram till mig och be om ursäkt och säga att de är ledsna, det blir bara värre då. Så jag är på glatt humör iaf.
 
MEN SOM SAGT, har haft en jätte mysig helg & längtar till skolan börjar imorgon! :) Är jätte taggad och känner att jag har fått vila av mig hela helgen. Det är även County Festival här i Anderslöv! Mysigt va? Ska dock inte dit eftersom jag inte någon biljett, annars hade jag nog bara strosat runt. Ska försöka fixa till mig, vet inte vad som händer idag..
 

Med mimi!

Just nu är Mimi inte så jätte social eftersom hon gör naglar. Så jätte svartsjuk är jag faktiskt men vad ska jag göra åt saken? Får vänta tills jag också får pengar till det. Annars kan man bara måla sina naglar så ser det fint ut :) jaja.. Igår var det ju inspark! Det var jätte kul för mig för jag drack inte lika mycket som vissa andra.. ;) Det var jälvar i det vad dom tvingade i oss i sprit, haha! Våra lärare idag frågade hur alla mådde sedan igår egentligen, jag mådde ju hur bra som helst. Sov med en katt hela natten.. Haha mysigt värre. Har bara kunnat umågs med mina älskade vänner hela veckan, riktigt skönt! Inte tänka att jag ska räcka till, till exakt alla andra förutom mina vänner. Skönt att lägga massa energi på dom också så man inte glömmer dom. Nu ska jag fortsätta snacka med Mimi och förhöra henne med Svenskan som vi har imorgon, hon fyller även år imorgon! :D


in tha school

Tjena allihopa, just nu har jag Engelska vilket jag hatar över alla ämnen som vi har i skolan. Jag hade precis matte vilket jag tycker väldigt mycket om men Engelska.. Nej tack. Är tvungen att fråga jätte många om dom kan hjälpa mig och det känns ju inte så jätte bra faktiskt, går i gymnasiet & kommer säkerligen få F (IG) i Engelska... Känns faktiskt inte så jätte bra, får väl öva och öva men hur fan ska man öva Engelska?! Kan prata lite, räcker inte det? -.-
 
Nog om det, i eftermiddag är det den efterlängtande insparken dock så säger A-L-L-A som har gått 1 klart att det är katastorf! Jag taggar, jag ska sedan sova hos Mimi och sen ska jag även på Torsdag hem och städa eftersom Andreas kommer till Anderslöv igeen!! Så fruktansvärt mysigt, har saknat han som fan! Då funderar jag på att ha en liten överrasknings fest kanske? Middag? Laga lite mat med han :) mysigt, gamla goda tider liksom.. :)



 

nyttigare middag finns inte!

 
 
lite plugg också med mammsen <3

you da one


Funderingar

Har smått tråkigt och har en mycket stor fundering som jag och min mamma har pratat om. Det handlar just om gymnasiet och att man förändras osv, visst det gör man man ska absolut inte glömma det förflutna. Det är ju trotsallt det förflutna du har att tacka för att du är den personen du är idag. Har tänkt på det mycket och inte uppskattat min vänskap som jag gör nu. Är även så sjukt glad över att jag har hittat så pass fina vänner nu i gymnasíet på direkten! Så himla glad att jag har dom. Dock ska jag inte glömma mina andra vänner, har mest kontakt med mina killkompisar faktiskt. Kanske för att jag trivs så bra i killumgänge? Vet inte riktigt men är så himla glad att jag har dom åtminstonde. & de är ganska kul, jag har tillexempel följt Niklas ända sedan 4an och sett hur han har mognat och hur vi ändå har kommit överrens. Underbar känsla. Äkta vänskap. Eller som Louise som till och med flyttade ifrån mig. Vi har känt varandra ÄNDA sedan dagis och vi var riktigt tajta. Det har satt våra spår, jag kommer alltid se henne som min bästis även om vi inte bor så nära längre. Även om vi inte snackar varje dag osv.. Mysigt ändå att tänka på de, man blir så varm av kärlek. Är även med min allra första "riktiga" pojkvän nu i efterhand. Så himla skönt! Även om det är mitt "ex".

 
vänskap <3

Ändrade planer, tyvärr.. :(

Skulle egentligen ha världens mysigaste med pojkvännen men det svek sig. Blev att jag och mamma satte igåg med "Farmors köttfärs" istället. Mysigt det med! Ikväll ska jag plugga matte på de få talen jag hade kvar och sen ska jag nog leta reda efter Karin Boye häftet. Har en uppgift att hålla tal om en författare, ganska roligt men tog såklart det lättaste ;) hade prov på svenska författare precis innan vi slutade 9an och det fastnade faktiskt i min hjärna så jag kan mer än vad min lilla svensklärare tror! Haha! Inte fusk tycker jag inte, utan mer... "välförberedd".. Ska skriva lite info om henne sen vet jag inte hur jag ska hålla mitt tal faktiskt, misstolkar min svensklärare hela tiden...

ELLI OCH JAG PÅ LEKTIONEN :D

myser för mig själv!

Just nu sitter jag på espresso house för mig själv, dock för att jag är utelåst men ändå... Vi kan säga att jag väntar på mina fina vänner (vilket jag också gör). Idag är det måndag och jag har långrast idag tror jag. Om vi inte ska ha massa skit med Sammhälle och Historia både och liksom.. :) passar på att lägga över massa bilder på min internet dosa :D massa fina bilder från festen. :) Nu ska jag fortsätta, har inte så mycket att säga förutom att jag ska faktiskt mysa med min pojkvän efterskolan, båda två är lite krasliga så vi ska ta ett långt bad. Skön start på veckan! Han är världens bästa på riktigt! Dock har jag en massa marddrömmar hela tiden tycker jag, kanske hör till?..
 

dålig fantasi!

Just nu är jag inte alls på humör, ligger här lite gråtfärdig och bara tänker på allt möjligt. Jag har iaf inte någor mer att skriva som jag orkar. men ja ha det