FLESCH!

Är påväg hem nu igen från älsklings kusinerna och farmor,farfar. :) Det är alltid lika kul att vara med Shiraz, hon ska fylla 11 år i December så hon är ändå rätt mogen och rolig att vara med. David är också rolig att vara med men han bara pratar en massa hebreiska, haha! Ska dra med mig min pojkvän till dom någon gång nästa vecka hade jag tänkt ;) 
 
Har även lärt mig en ny klapp lek som jag och Shiraz gjorde, mycket svår faktiskt men hon är väldigt snäll mot mig så hon orkade köra om den jätte många gånger :) 
 
David, Shiraz och ja... jag... 
 
 
Syskonkärlek till max... ;)
 
 
Jag älskar dig finaste Shiraz <3
 

Snart hos farmor och farfar

Gud vilken tid det tog att starta upp min gamla mini pc. Har suttit hela vägen för att få upp blogg.se ._. tröttsamt, snart framme iaf så har haft något att göra hela vägen. :) Har även kollat lite hur lägenheterna ser ut påvägen, extremt sugen på att börja fundera var jag ska bo :) haha, man måste vara snabb och förberedd!

Igår var jag på Landskrona Karnevalen med Linn och flummade runder där. Blev dock snabbt trött och somnade som en stock hemma hos älsklingen. Han också för den delen, så där la vi i hela 2 timmar och bara snarkade!! Haha.
Men kommer berätta mer om Landskrona saken lite senare. Orkar inte vänta på denna datan ska fundera och fundera.

gammal inlägg som uppdaterades nu..

Usch vad dålig jag känner mig, har inte lagt upp något ju.. Ska ändras på det. BTW gammal inlägg som uppdaterades innan - har trotsallt försökt skriva!
 

Så nu är jag back in track. Allt bra allihopa? Jag har just nu blandande känslor hela tiden, försöker bearbeta dom så gott jag kan så att det inte blir att jag bråkar med någon nära vän eller så. Fredag idag och min första semester vecka är redan borta. Har dock en semester vecka till nästa vecka så har ingen brotska!
 
Spelar the sims just nu medans tiden bara springer iväg mig. Ska in om Anderslöv senare för att prata med Maria, vilket jag verkligen ser fram i mot! GUD VAD VI SKA PRATA!! :D haha!

 
Har även träffat ALLA mina älskade kusiner dessa dagarna, helt underbart att få umgås med dom man älskar väldigt mycket! <3
 

hos linn just nu

Godmorgon! Mår ganska bra idag eftersom jag & Linn gjorde pannkakor till frukost imorse. :) Vi är hemma hos Linn och fixar mig nu lite, sen sticker jag till min pojkvän tror jag & umgås med honom. Ska även snacka med honom lite.. Sen ikväll kommer min syster hem och då ska vi verkligen bara snacka, snacka, snacka! Mysigt värre! 

Kommer uppdatera imorgnon mer, pussar.
En gammal bild som jag använde på bloggen år 2009 ;) haha

jag koooom in!!

 
SÅ JÄLVA BRA ÄR JAG! Kom inte in i reserv på någon heller, hade såpass bra betyg! Jag är jäääätte lycklig! Jobbade även över idag och då slipper jag jobba så himla mycket de andra dagarna!
 
Nu ska jag verkligen mysa med min älskade pojkvän för att jag har saknat honom som attan :) puss puss

nu sticker jag till min pojkvän!

 
Nu sticker jag, testade även att måla mina naglar röda. Rätt coolt faktiskt :) ser dock lite tantigt ut, min gamla dagmamma hade sånna naglar ^^, hahah!

min fina vän

Du betyder mer än vad du tror vännen, kommer alltid ställa upp för dig och försöka det bästa för din skull. Du är verkigen min allra finaste kill kompis, i'll never leave u. <3

Jeff Andersson <3 Emilia Engwall

 
120602, one months today <3

tuff dag idag!

Hade verkligen svårt att somna igår, men klarade det! Dock vaknar jag klockan 5 och kan inte somna om, så där la jag och,.... funderade :) Gick upp halv 9 sedan när jag hade somnad om och fick akut skynda mig för att hinna til jobb kockan 9! Samåkte med mamma, så det var lugnt. Sutade jobba lite tidigare idag eftersom jag skulle till stan med Linn. Underbar dag idag, verkligen! Senare ska jag även sova hos min älskade pojkvän som kommer hem idag! <3 <3
 
JAG ÄLSKAR MITT LIV
 
Hade på mig mina favorit shorts idag, skön dag!
 

stranden med min älskade jenny!

Nu är jag hemma från Jenny och vi har varit på stranden både idag och igår! Så himla mysigt, har fått lite färg i ansiktet faktiskt! Grattis Emilia! :D Imorgon kommer min älskade pojkvän heeeem!! AAH SÅ HIMLA GLAD!