1 vecka exakt );

Tjingeling bloggen! Vaknade med inte så jättebra förhoppningar..Skulle stanna hemma men min mamma är SÄR i huvudet & nästan tvingar mig till skolan..helvete -.- kände mig inte bra, fick liksom orh. Ja, men det var ändån roligt med amalia & ida :) Tycker fan synd om maria, fattar inte att en människa kan göra så mot världens snällaste maria :o skit samma, höll på att dö av skratt på No lektionen med amalia & ida.. hahaha xd så jälva omoget. he :) Ja åkte hem direkt med bussen och har varit hemma ända sedan dess. Varit skönt, gjort läxan lite så.. en vecka kvar till jag ska dra ut en tand );    men vi ses imorgon!



gammal bild på amalia & mig.. man får tårar i ögonen "/

svininfluensan!!!

Hej, asså det är helt otroligt! Har inte kunnat träna ett skit..mår piss & kan inte snacka normalt! orh.. ja skola idag sög som fan! Ingen rlig dag i skolan asså.. imorgon så kommer jag INTE till skolan så fuck er! Jag har kännt mig krossad helt världelös p.g.u av er. Oh detta är en historia. Allt är så fuckat, kompisar, famlijen, killen? hate it.  jag tror helt seriöst att jag har svininfluensan ;s

ja, men ska iaf sova eller..försöka:(
jag saknar min bästavän på något konstigt sätt, vill ha tillbaka tiderna. Vi får umgås mer? vi glider ifrån varandra ju mer jag är med andra, vill inte kan inte bara lämna dig sådär... jag älskar dig som alltid, jag kan göra allt för dig.


du är världens finaste.

fotbolls träning ;)

Godmorgon bloggen! Vaknade i mörker som om det var natt.. haha, halv sju som vanligt. Skola nu, sen efter skolan blir det hem till alexander. När jag har varit med han ska jag träna fotboll för en gångs skull! =) Mår inte bra som vanligt, men orh orka bry sig... ;) Nu ska jag bara fixa mig det sista sen ska jag...packa fotbollsväska<3

tack alla som läser :)


kalas för jimmie?

Omg, hade helt glömt bort det! Stack till dom kvart i 2, kom hem för en halvtimme sedan kanske. Herregud sancka om att bara dra på sig ngt snabbt!  hahah, jag lekte iaf med Hanes :)


dukat & fint.


ida & mamma .


mamma, ida, jimmie & morfar

mer bilder var det, men pallar inte lägga upp alla. :) men det var iaf roligt!

söndagar är tråkiga

vaknade kvart över 9.. suck bara för att jag gick & la mig tidigt igår. Ser ut som vi har fått tråkigt väder olite sånt, ska iaf bara vara hemma och mysa äta & lite sånt. Men får väll se när alla mina andra kompisar går upp ;) vill träffa alexander idag, men tror inte att det går. Skit samma, jag hatar söndagar. Slutet på veckan & måndag imorgon. -.- Alexander sa att jag blev jättebra på skolfotot men det tvekkar jag på xd hahah, ja men ska gå ner nu. Puss hej<3


anderslövs BoIK-tack för denna helgen!

depp

förlust på matchen
dålig röst
kille som kanske ska flytta
skit i skolan
fått olika öken namn
bloggen går åt helvete
en av mina bästa kompisar, krossar mig.
den jag litar på mest, svek mig.
jag måste färga mitt hår, igen.

men kul att leva just nu? NEJ


att säga att man bryr sig är en helt annan sak än att visa det.
ja, skit kul lördag jag har? Ingen förstår hur jag känner mig och inte ens kommer kunna förstå. Jag grät mig till sömn igår & idag (somnade vid TV:n)

det ända som är possitivt är att jag har varit nere på 45 kg(!!!!) ;) så sug på den bitches!



snabbt!

Godmorgon alla trötta och glada människor!

Haha, idag har jag varit uppe ända sedan 06.30!! På en lördag, helt otroligt! Haha, ja ska sticka till fotbollen nu, ska ha 7:manna match så det kommer kanske gå bra eller dåligt för den delen, jag vet inte. Vet inte vad jag ska göra idag, alex & jag skulle ju hitta på något....men han har nog glömt det efetr som han festade igår & sov över med robin.. ja, men det fixar sig. "/ aja, puss hej.

hela livet sjunker

hej bloggen! Skola idag, sjukt kul med alla mina vänner. Förutom innan..ja skit samma mitt liv suger! Efter skolan så blev det iaf torget..haha, sen var det match! Fick ett par skor av andre isgren :) sjukt bra!! men det gick inte bra för oss, förlorade med 2-1 men det var ändån bra, för att liksom dom hade bara gudstur. Men imorgon är det match igen men då är det 7:manna idag var det 11:manna så det ska bli spännande :) Ska upp halv 7 imorgon så måste sova -.- suck, ja men vi hörs imorgon efter matchen.

pussar

godmorgon bloggen

förlåt för dålig uppdatering igen, men sånt är livet. Haha, ja så idag så är dert Fredag!! Så jälva skönt, ska spela match ikv, 17.00 ska vi samlas. Så inget torg för min del ;) ganska skönt, slippa alla som tror massa saker och alla som bråkar (inklusivt mig & alex...förlåt för igår.) men annars är det sjukt på torget? Vi gör fucking samma saker, orka -.- tillomed jag som har precis kommit in i denna grejen har tröttnat på det. Nej ska nu allt fler ggr åka hem ist & göra mina läxor & sånt. För min bästavän vill det, eller ville? Jag vet inte, men ska iaf skärpa mig. Skriver fan av idas hela tiden. HEMSKT! Men whatever ;) emilia kan redan jue!

ja, puss på er alla glada små lusar :D



jag vaknade 7,34

whiii, jag vaknade 1 timme senare (Y)
har varit sjukt snabb, måste sticka till bussen annars hinnner jag inte....
jaja, looken idag;



tröja bästaväns §
svart linne gina
jeans läggjeans gina


nu ska jag gå sen ska jag träffa linn & alex, love (L)

the real krillebooi...

förlåt för mycket dålig uppdatering... men jag har haft mina tankar. Idag vaknade jag halv 7 som vanligt, gick upp och fixade mig direkt. hade min nya träja, mitt svarta gina linne & mina nya jeansläggjeans. :) Trodde det skulle vara snyggt på mig, men hade fel. ja, skit samma. Idag på hemkundskapen bakade ida & jag smuligäpplekaka, den var faktiskt god & jag åt som en häst. Hahah, jag lovar jag höll på att spy. . ..  Sen var det foto såklart -.- som vanligt har jag alltid otur och blir sämst på bilderna! Men, fotografen var bra.. Han berättade om krillebooi och hans hemska sannning. fyfan... ;( Ja inget jag tar upp här! Men iaf stack först hem med Linn efter skolan sen med alex <3 jag älskar dom.

Nu ska jag sova för det är lång dag i skolan idag, 15.40... jag gillar inte de :( sen är det idrott också & jag kan inte vara med!!!! Jag ska iaf ta med mig kläderna och sen får jag se hur det går, äsch ja skit samma. Hejdå!


imorgon skolfoto...

haha, ja ni läste rätt ;) äntligen är det skolfoto!! & jag, ida och mamma shoppade kläder tills imorgon. :) Blev en tröja frpn gina & byxor.  Sen har det inte hänt så mycket idag förutom att alexander var över söt mot mig idag? SÅ JÄLVA underbar, han ringde mig i matsalen...;
Han; EMILIA var är du?
jag; i matsalen & äter?
Han; kan du komma ut?
jag; jag äter alex?
Han; men bara kom ut, snälla!
jag; men VARFÖR jag äter?! -.- (lite lätt irriterad.)
Han; jag vill se dig, jag har inte träffat dig på länge?!
jag; vi träffades imorse? ._. men visst jag kommer
Han; bla bla (ngt som jag inte hörde efter som jag klicka han^^)

haha, han är underbar ibland. :) jag har iaf bestämmt vad jag ska ge han i efterfödelsepresent ;)

- diss



Själviska männsikor.
som t.ex. att ha pengar fast de säger att de inte har det? & lurar mig på pengar som jag igetnligen inte ska köpa det till eller ngt sånt, jag stör mig. Det kallar jag själviskt att liksom bara tänka på sig själv när vissa andra också har behov.

Dom som inte har respekt.
att visa respekt är en av livets meningar. Man ska visa respekt till åsikter och att den andra som säger ngt, vill bara ditt bästa. Som min mamma, hon sa att jag skulle lagta mat själv men hur ofta orkar man det? Nej, hon ville ju bara mitt bästa så att jag fick ngt i magen. Ja så nästa gång ngn säger eller gör ngt som du själv inte tycker om, acceptera det och visa respekt!



ingen träning för att

hej bloggen! Alexander har precis åkt hem och jag satte mig här. Är sjukt hungrig är hemma själv, för ida och pappa är på judo.. Ingen träning idag för mår inte alls bra! Har ont i halsen och hosta =( ja, får se om det blir bättre imorgon. Sen på Onsdag eller Torsdag blir det skolfoto, vill apsolut inte det! Jag hatar att bli fottat av skolan för ALLA fotografer kallar mig lucia -.- " är det inte lite tidigt att du kommer hit?" håll käften gubbe! I'm the qeen!





dålig uppdateing.

godmorgon för min del :)
ja, idag är det studiedag! Så jälva skönt att slippa allt arbete, men klart saknar man vissa..Nåväl, ska duscha nu snart & sen klä på mig ngt enkelt. Alexander kommer hit förstår ni! Skulle igentligen sova med han igår men mamma gick inte med på det. -.- mamma sa också att alexander och jag borde flytta långt åt helvete så jobbiga vi var :) tihih, men hon skojade såklart HAHA never att min mamma skulle säga så ;) my mother are my everything §

ja, vad ska ni göra idag?

match idag!

Hej bloggen! Match idag & jag har hosta och är helt svag...toppen -.- aja, det går väl över. Sitter här med min katt som ligger och sover på mina ben, ska byta om nu. Till vanliga kläder och sen packa vad jag behöver till matchen.

handduk
underlinne
fotbollsskor
sporttopp
lite till håret


vi hörs sen, puss

godmorgon

Godmorgon alla söta människor! Vaknade extremt tidigt idag, vet inte varför. Men skit samma, somnade ganska tidigt igår kan vara därför. Alex och linn sover, linn vaknade när jag reste mig upp ur sägen eller ngt. Så vi snackade lite sen somnade hon. Inne i alexs rum är det så sjukt varmt så det knappt är sant! Håller på att dö här inne. Har hosta också -.- suck men ska nog gå ut och hämta linns mobil som ligger i soffan elller ngt.. Men ni får ha det så bra!

Puss

mysigt med mina ögonstenar :)

ligger ner på alex's golv och bara myser och hör hur alex & linn snackar i tv rummet. Så jälva mysigt är det ibland. Ja vi ska väll bara flumma lite och sen ska jag decka haha nej men jag är as trött men jag kan inte berätta det för linn och alex ._. hhaha, jo dom kmr ändån se det (a. Sen när jag är pigg är dom trött, jag lovar -.- alltid så, haha. Ska nu gå och se om alex's webb funkar. PLUS att jag älskar alex & linn mest. §


aaalex

hey bloggen :D är hos alexander nu, skolan idag var riktigt kul med amalia och ida.. :) fast jag och amalia glömde våra mobiler i trappan upp till den läskiga dörren.. Hah, för att jag pregar upp en risbulle på amalia på näsan, ahha så vi srang in och tvätta oss, sen gick vi ut och inte hittade mobilerna? :o så vi sprang till mats.. och fick dom :) heh, så min dag har varit kul. Spelade golf på idrotten, hah. Ja stack med alexander efter skolan. Sen nu sitter jag här. Ikväll ska jag sova hos alexander med linn<3 gulligt, så ni får ha det så bra puss

linn & emilia kväll

Tja bloggen, sitter med linn har ingen lust att snacka om dagen för den var så tråkig. Ja, gick med amalia & ida idag hela dagen. Det var kul. :)  gick inte vilse ;d haha, sen gick jag hem ill alex<3 sen fotboll sen till torget igen. Åkte hem med linn och hon sover här inatt. Ska nog sova nu är riktigt trött asså! ja så godnatt ;*



hahaha mycket söta små knattar <3

skogen

ja, skogen med skolan.. fan vad bull helt seriöst. Vill fan inte springa omking och leta efter smådjur & BAJS?! xo nej fyfan, skit samma. Sen efter lunch kanske så vill jag kolla på 8 & 9:orna har fotbolls dag & det ska jag se på. Om jag inte ska typ gör ngt annat, som att titta film med alla 7:orna. Men det ända possitiva är att jag fick gå med <3ida&amalia. Potal om amalia, jag hade en mardröm om henne.. Fyfan jag vaknade av den så otäck den var att se på en sån sak. Jag HATAR detta, fuck skolan asså.

haha, har glömt min kamera/mobil på mammas jobb så det blir ingen skogs look ;)

imorgon är det 8 månader

Jag har min pojkvän och jag är så stolt att han är min,
jag älskar honom och jag säger tack för att han finns
För han är värdefull, ja som ädelstenar
det är han som gör mitt liv värt att leva
Vi har haft våra bråk och våra underbara stunder,
skulle du försvinna ur mitt liv så skulle jag gå under
Vid hans sida kommer jag alltid stanna kvar,
för han är den bästa pojkvännen man kan ha
Jag är inte världens bästa flickvän, jag vet det,
ibland så frågar jag mig själv " hur orkar han med mig ? "
Det går egentligen inte att beskriva denna glädljen,
att va tillsammand med den finaste i världen
Ja det är sant, han är allt man kan önska
om att älska honom var ett brott, då skulle jag få dödstraff
Jag älskar honom mest i livet, han är den bästa
på en skala ett till tio är han en elva
Hur kan man va så fin ?
Han är sagolik, när jag är med honom så är  jag i ett paradis
Vi har det bra, vi har en framtid
jag vill att det ska vara du&jag föralltid
Ja, det är så att han betyder mycket för mig
vill bara att han ska veta hur lycklig han gör mig

/ din emilia

look of today

Godmorgon alla fina bloggläsare!
Sovit gott? Inte jag.. Glömmde min kudde så jag fick sova på täcket samtidigt som ha det över mig, haha lite klyddigt men skit samma. Idag är det skola igen då, ska gå i de riktiga klasserna nu. Alltså inget bytandes länge (: skönt, ja så jag bloggar sen mer kanske ett vidio inlägg efter skolan ;)



puttet att se ut som en kanin (a.
håret kan jag inte göra något åt för jag sov med fläta.

-.


jag vet inte varför, men just nu vill jag inget alls.
bara sitta här och tycka synd om mig själv,
medans det finns andra som har verkligen svårt.
men jag pallar inte, jag vill helt enkel.

Jag vet inte vad det är.

mycket fartfylld kväll!

Riktigt kul med festen igår! Alex och padde kom till oss när linn och jag städade så vi städade tsm lite. Men sen gjorde vi gulasch soppa var det inte kallops. (skrev det förra inlägget.) Så vi åt det sen gick vi ut och spelade lite ingefär halv 8 gick festen igång! Om jag ska vara ärligt så blev vi GANSKA flummiga ;) haha, ja bilder kommer sen om jag får låna linns kamera och lägga in alla bilder för jag har inga på mobilen, inte många iaf så ja.. Men nu ska jag duscha kanske alex också sen ska vi sticka till anderslöv och bara vara där.

puss på er <3

fest!!!!

Sitter med alex, linn & padde nu. Vi ska festa sen ikv ;) Kan inte blogga så mycket då men skit samma.. haha. Har precis lagat mat, kalops med bräda bagetter.. alex är duktig jue.. xD. ja, men nu ska jag gå igen puss ville bara visa att jag lever (L) puss




alla älskar emilia!

godmorgon typ

Vaknade ganska tidigt med Linn, kanske ungefär 9. Låg och drog mig och så, sen gick Linn och jag ner och bakade scones & en sockerkaka bara till oss! :d hha, ja sen gick vi upp här & lite så.. Hade rikigt trevligt igår får jag säga, ska lägga upp lite bilder också från igår. Var först i skolan sen åkte jag hem fixa mig sen cyklade jag hem till linn och gjorde lite saker.. Sen var det kalas för hennes mamma och vi gick lite med Autos,  sen cyklade vi till torget var inte där så länge för vi cyklade hem sedan. :)


Embla som spankade Linn & mig i röööven xd


Lilla Rivera, sjukt söta båda två.


Alla som var där ungefär.


hah, ser ganska sur ut men ändån ;*


GRATTIS ANNA! :D


Dom sötaste av som söta.


vi är så fina när vi springer :)


när linn & Autos sprang


sista bilden, datan har damp.. Men vi hörs sen mer ;) puss

grattis linns mamma ;)

Har kommit hem från skolan lite så kollat på TV laddat upp för ikv ;) Ska snart duscha (igen för hade idrott) och fixa mig riktigt liksom. Sedan cykla och möta Emma & ge hennes pengar sen cykla till linn. Ska tvinga Linn att innan vi ska cykla hem vara med alexander lite (a. Fast hon kommer inte ge sig med ._. hon är sån tråkissssssssssssss, haha nej skämta hon är bäst ;) ja, men ska fixa mig nu puuuuusss :*

fredaag!


LOOK OF TODAY!
skulle igentligen vakna 6 men det blev att jag drog mig till halv 7.. Gick upp duschade as snabbt (hann rakabenen,  inte illa) Koka te som jag alltid gör. Gick upp fixade mig lite. Färdig nu men måste skynda mig för att packa idrottsväska.. & måste cykla.. HELVETE! ja, vi ses när jag är hos linn eller hemma hos ida efter skolan! <3

skämde ut mig totalt!

Är hemma nu från Linn, cyklade hem halv 8a var hemma kvart i. Bra jobbat ;) Snackade med amalia i telefon osv. Lite mysigt så, sen kollade jag på Idol! Asså när jag såg Robin Bengtsson, så jälva cepe bra!! :D hahah, ja sen nu ska jag bara chilla.. Imorgon blir det skola, efter skolan hem till Ida (kanske) så blir jag kanske hämtad 5 ungefär sen åker jag hem med mamma eller pappa. Hemma städar jag lite, cyklar till anderslöv när jag är färdig. Till Linn då och grillar kanske där lite så, sen köper vi godis. Sen cyklar vi hem igen och hon sover hos mig. Lördagen kanske Linn kan sova över en natt till, kanske ngn hänkar? (; ja, sen söndag städa undan allt!



jag älskar er!!!

hos linn

tja, sitter hos linn nu.. Hon typ tvingar mig och göra läxa men jag orkar inte! Min mentor fick damp på mig idag? Typ för att jag hade mensvärk och att jag hade ont i huvudet? Jälva idiot. . orh.. förlåt ja, vi kollade film hela förmiddagen  på luther - som handlade såklart om martin luther.. så jävla seg! Tycker synd om ida, nästan mobbning.. ja, men ska väl kolla igenom snabbt läxorna sen sticker vi ut tror jag. Puss

look of today



Är försedan till bussen, mååååste sticka puuus!

please

B ÄSTAVÄN?! var fan är du? Du ska vara i skolan med mig, göra mig glad var gång jag ser dig! Ge mig hopp att klara hela dagen..Jag saknar dig älskling, så jävla mycket snälla bli frisk.



krya på dig linn & glöm aldrig att du betyder allt.


vaknade av ..

..att ngn snarkade? Lustigt? Gick upp iaf och jag har världens mensvärk.. och när jag har det är jag inte lite dampig! Haha, ja skola idag då. Slöjd -.- hata trä! så jag ska iaf, bara ta det lungt nu idag i skolan. Är fortfarandre snuvig & ont i halsen osv. men hoppas på bättre. Igår grät jag hela dagen nästan, men idag ska jag vara med alexander hemma antingen hos han eller mig men tror nog att det blir hemma hos han som alla andra ggr ;d ja men jag fick inga bra på bilder på dagens outfit, så jag visar sen ikv när jag kommer hem!

puss.


ny header & lite så

hehe, var trött på den andra.. Men ska byta sen igen, blev inte så jätte nöjd med denna, hur tyckte ni?



min pappa är bäst i hela världen.

Ja, imorse berstämde pappa att jag skulle få en ny mobil idag! :d varför inte? Det tackar man inte nej till liksom ;) Så efter skolan stack jag och pappa till malmö, helt otroligt vi snackade om allt?! Hah, asså jag trodde inte att han skulle förstå men han gjorde det fan bra ;s så ja, vi tog varsin hambugare sen efter när vi hade köpt mobil. Riktigt gott asså! jag älskar min nya mobil, ska bara fråga amalia efter ett nytt smeknamn till den ;d hahah, jaja... bloggar kanske mer, nu ska jag snacka med <3jenny på msn så hejdå!



0702 ****** ;)




jjjjag ääälsakar ddddig mmest aaav allllt<333

jag älskar min pappa!








lite suddigt, men jaj min data är cp. :)

ska få kanske välja vilken jag vill då, vet inte vilken. Men jag tar nog den ni röstade mest på ;)

sopa?

Stack till skolan ganska tidigt, åkte med ida niehoff till skolan. Gick sedan med alexander till skolan, vilket var lite sorligt utan linn... kom tillbaka! Ist för att gå bakom konsum att göra ngt gick vi direkt till skolan, för jag har slutat med sånt ;) Jaja, skolan var helt okej! Var med Linnea hela dagen och emelie, hade riktigt kul på bilden. Åkte hem med bussen efter skolan, wihoooo första gången! :D Men iaf så åkte jag med felicia<3 men snackade lite med andré och MB, skit snackade dom (a. men ja åkte hem tog hand om pappa för han är sjuk. Sen satt jag här lite så, ska nog inte göra så mycket ska bara sitta och äta sen och få hjälp av bästavän. Mår verkligen inte bra, inte psykist eller bra alls liksom. Halsen, snuva, hosta? JAG HATAR HÖSTEN.



1. <3Sommar
2. Vintern
3. Våren
4. SIST - HÖSTEN!

känner mig sjuk . .


ont i halsen, snuva & illamående. Känner mig inte bra, kokade en kopp te och poppade poppcorn. Riktigt gott! Ska nog at det lungt lägga mig tidigt, kommer inte kunna sova för jag saknar alexander..

riktigt toppen helg!

Vaknade bredvid alexander idag, kanske vid halv 12 så gick upp och tog frukost. Väckte alex och vi snackade lite. Har varit med rebecca och ida idag lite så :d alltid lika kul med han, jag älskar dig alex. Sen vid 4a stack alex och jag hem till han och kolla ngn film, sökande sså sjukt läääskig :o jag hatar knark! och sånt. så jävla synd /; ja, sen åkte jag hem med mamma. Imorgon ska jag hem direkt för att ta hand om pappa eller ngt, han mår inte bra. . annars skulle jag ha en ny mobil nu?! :( buuuhu. jaja, så imorgon ska jag laga mat själv (y. kommer bli gött. . HAHA not. skit samma, ska nog ta hand om mig själv nu, snacka med <3amalia på msn. Har ont i halsen inte skönt :(..
puss hay (k)

rebecca & ida <3


miiiiiin alexander §


fint, mycket fint. . . . .  . . ... . . . . . .. . . . ...... . . .

igår

Igår kväll gick alexander och jag hem till mig, ungefär att gå 9 varv. Hahah, sen på kvällen var vi mest inne och satt vid datan lite så, alexander spelade cs och jag satt bara och slappa. Ludvig och Rebecca sov här med ida också. Hade sjukt kul sen :)



alex skulle spela CS.



mys & data nördar ;)



min säääxiga pog :) <3

7:a igen. . .

Suck kom i 7:a igen . . . vill fortsätta att gå i B det va bra tyckte jag, ville ju gå i denna klassen som vi gjorde. FAN! jävla sak. orh, ja ska gå med ngn annan nu, vet inte vem. Men orh skit samma. Sitter hos alexander nu, han spelar gh och jag sitter vid hans data för det ända jag vill nu är liksom bara slå ner rektorn :) hade engelska och jag hade inte gjort lläxan, men det gick ganska bra tror jag. Vanessa fick hjälpa mig med ett ord sen tjuvkollade jag på ett annat iord. (a hahaha, ja skit samma. Hade bild sista timmen, ganska mysigt att bara sitta och rita, särskilt med amalia, jasse och marre. En annan kompis till mig E - dissa oss totalt idag, IDA KOM TBX!!!!! saknade henne idag i skolan vafan. jaja, skoldagen har varit ganska bra, eller ja. Bra tycker synd om både ebba & niklas. sånt är livet liksom, det ända jag kan säga är att hon är inte bra, hon jag tänker på då. Emilia Engvall har slutat röka också ! (y. HELT & HÅLLET.

får väll berätta om igår också, finns inte så mycket att berätta mer än att alexander & jag bråkade hela dagen nästan? Var på teater också på morgonen sen efter var det som vanligt. Ett stort tack till amalia som tröstade mig när jag brast i gråt igår morse. . . ha, alla trodde det var om att alexander gjorde slut men nej ;) heh. 

Puss på er, tyvärr inga bilder för att alexander har ingen mobil USB sladd ;/.... 

andréa i anderslöv ;)

Hade riktigt kul när Andréa var här i anderslöv! :)
skulle igentligen vakna 06.00 idag, men det gick inte så jag drog mig till 20 i 7, haha. Ja sen fixade jag mig och lite så en cyklade jag till anderslöv 20 i 8 en timme efter då och då var man hos Linn 8:a. Bra jobbat ;) skolan var skit kul med ida, emelie, amalia, maria & jasse :d haha, så mycket skratt & tårarar. Men det ända jag tänker på är nu minnena med en annan. . .  men skit samma, sen efter skolan så väntade alexander & jag på andréa, jag var så jävla nödig ska jag säga (a. hahaha, ja sen kom hon och vi var lite sen blev hon hämtad ganska tidigt men jag åkte också hem ganska tidigt, halv sju... när jag kom hem pluggade jag. No, engelska & Franska. Jag suger på franska och jag tycker mindre om de, men kan inte byta för man har eva (som jag har franska med) är min mentor. . . kan dock snacka med henne lite bättre om hur det blir men vi får de.. :) ska nog sova snart är riktigt trött efter en lång dag :) imorgon slutar jag inte fören 20 i 4:a -.- suck ska hem direkt efter och plugga satan på engelskan för den kan jag inte.. HAHA, inte franskan heller & den har jag tills imorgon (a. jaja, puss hej.



ida på matten.
ida; emilia vad gör du? ^o)
emilia; fottar.. tyst ;d

ida pekar att jag ska vända mig om & kolla
gör det & såklart står mats (matteläraren) bakom mig
och hjälper en annan, tur att han inte kolla mot mig.
emilia&ida; a.s.g!



i love you bby, and i miss us. <3



Andréa & jag, hon är så mycket sötare jag vet.
www.deija.blogg.se



sista bilden, har många kvar men behåller dom själv ;) haha, kanske en annan gång.

JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDER MEST AV ALLT!

Grattis älskling!



Grattis älskling på din födelsedag idag! :)

14 år idag, fjortiiiiz.

haha, ja idag var det alexanders födelsedag & som vanligt möttes vi på morgonen. Skola hade jätteroligt med ida, amalia & emelie! haha, maria & jasse & vanessa såklart ;) haha ja, sista timmen på idrotts lektionen så var det att springa 9 varv som är = 3 km & jag gjorde det, men på en dålig tid. .. som jag inte vill ta upp här, haha. Ja torget efter skolan då, hem med alexander firade han lite sen ut igen träffa <3bästavän och ida, andy, padde & jonte <3 riktigt kul. IMORGON kommer Andréa hit :D sjukt roligt tycker jag att det ska bli <3, men ska nog sova nu ska cykla till skolan imorgon... -.- hur det nu ska gå haha, ja men vi hörs imorgon :*

pussar !