har comviq nu :)..

Hej denna dagen har varit bäääääääääst :') asså sjukt bra, smsade med han hela dagen och sen bytade så jag har 3000 gratis sms :D så nytt nummer : 073*18*6** omngn vill ha de skriv komentar då ;)
nu sitter jag hemma äntligen, va på fg med padde, jeff o adam :) spelade biljard med jeff o han vann ._. ingen större förvåndad, trodde fan inte han va så bra xd haha, men ja på fredag är de fest hos han men vetifan om jag vill åka dit ens, haha!  ärligt, så vill jag bara vara kvar i anderslöv :'d jag är nästan insnöad här hemma så mycket snö de har kommit ._. så jag kanske inte kommer till skolan imorgon :( får inte träffa han kanske?! :( suck.
omg jag låter som om jag är kär ;s

nytt nummer idag!

Godmorgon alla 14 eller ngt sånt xd
Haha, ganska få men jag vill inte bli en sån som har typ 100 000 000 000 många bloggläsare :)
Sov hos min lillasyster inatt, men jag kan verkligen inte sova i tältsängar eller vad de heter. Så vid kvart över 3 började jag smsa med en person till klockan 4:a. Idag vid min lilla "håltimme" (har bara 20 min -.-) så ska jag köpa eller jag vet inte hur jag gör, ett kontantkort eller liknande av comviq :) Mest så jag kan smsa gratis, då 3000 gratis fria sms, hehe (a) jag är bra igentligen, pappa va stolt iaf :'D

Hur jag ser ut idag, skulle jag igentligen visa men jag orkar inte ^^ så de blir ikväll!

jag linn ohlsson, har fixat med bästaväns blogg BUSIGT.

heeej sötnosar, nu har jag fixat lite med min bästaväns blogg, hihi men det vet inte hon.
men hon ville ha det såhär så hoppas hon blir nöjd då.
nu ska jag typ fixa min blogg

mihihihiih
jag älskar dig emilia älskling.

// din linn



nytt nummer! :D

Snackade lite med pappa och jag ska köpa comviq så jag kan smsa hur mycket jag vill :') whiiiie!
Så imorgon på lunchen så fixar jag de med min <3bästavän :) nytt nummer & nya sms! :D



Nu ska jag kunna svara på alla :'D

hem efter skolan

Orkade inte vara i Anderslöv så jag åkte hem med bussen. Är sjukt trött men ändån så jälva lycklig :')
Nu ska vi se, idag har de varit skola typ inte massa skit. Haha, asså skolkade inte alls lika mycket som igår, igår va de sjukt :$ men träffade andra fina personer också :) alla lärarna har koll på mig nu..haha ica ^^ ska nog inte berätta ngt mer för ngn. Kan fan inte lita på många ;s.. jaja
känns bättre med kompisar o så. :) ja, men jag skriver mer sen, hejdå

morgon bilder!

Hatar de, men någon gång måste man ha de :D
NU SKA JAG:
föna håret
välja kläder
sminka mig
platta håret!



seg morgon..

Godmorgon, seg morgon idag ville inte alls gå upp inte heller min familj? Alla sover utom jag ._. tycker alltid de är läskig, som om klockan är 5 o sånt :( Aja, om 35 minuter ska jag till bussen så jag får skynda mig ^^ & nu råkade jag fucka min msn så jag måste starta om min data ;$ denna morgonen gick inte så bra..vi får se av resten av morgonen!


himma igen

jag är trött på allt du säger, men kan inte hjälpa mitt leende ti dig.
bara så du vet är de faslkt. :)

Hemma igen! Bröderna körde mig till skolan o så, va inte ens i skolan kanske bara 2-3 lektoner (a haha, Ida och jag har haft det bäst. Älskar henne! Ja, är hemma igen nu har varit i Anderslöv som vanligt. Jobbade lite hos mamma och sånt men jag orkade inte de så jag stack till F-G igen men nu hämtade familjen mig. Ska snart duscha, skönt som fan!



i'm a rockstaaar


måndag igen då!

Hej allihopa är färdig med allt nu väntar bara på att jeff och han jonte ska komma och hämta mig :) mihihi, busiga som dom är & snälla hämtar dom mig :'D fast jag tror helt seriöst att dom glömmer mig :$ haha, skolan idag ska bli som vanligt tror jag vi får se :) puss

'

Hemma nu igen åkte ju hem igår och sånt. :)
vaknade vid 11, sov fan i 11 timmar eller ngt, haha
så stack jag till trelleborg och handlade lite med linn
sen gick vi hem till henne och gjorde ingenting,
tog bussen med linn vid 17.20 hem ti anderslöv
haha, vi träffa en handikapad tjej på bussen
som snackade hela fucking tiden, jag svär ! :o
ja, gick sedan till jeff med linn och kollade film.
nu är jag hemma, :) härligt, dricker coca cola o så
haha, ja men vi hörs imorgon!

häligt grabbar!

kommer ta ett f*cking långt inlägg, kan bli i omgångar (a)

fredag:
skola som vanligt fan, va mest med jalle o så. Sen efter skolan stack jag till padde och sånt. Åkte hem vid 7 kanske för att äta, fixa liksom allt sånt. Så sticker jag till Jeff som är med Padde och Theo. Vi köper öl och jag fick en vodka? Haha vetifan varför men ja :) Så vi började ju dricka och sånt, helt galet kan visa några vidoisar också. Fucking roligt hade jag :'D haha. Kan berätta att jag knuffa Jeff så hårt att han trillar och ramlar på röven på allt, ölen cigg allt! Haha, sen körde vi sanning eller konka..men kan tyvärr inte säga vad som hände där, jag skäms som f*n och vissa andra också ;)


-> theo ska slå jeff som tror han är så cool (y haha, senare fick han näseblod..


-> jeff tatuerar theo och lite andra, går inte bra utan kan kladdar målarfärg på mig -.-


Lördag:

somnade fan inte alls, vi körde sanning eller konka med Melinda och Rebecca (jeff, jag, theo & padde då). Haha sikt, kan säga att jag är glad över att jag är singel! Haha, jeff och jag gick till Ica typ vid halv 9? Inte en jävel vaken då kan jag säga er..haha! Men stack tillbaka igen och fortsatte dricka liksom snacka, lyssna på musik mysa? ;) Gick till Ica igen för att köpa mer öl och cigg, helt galet Jeff TAPPAR en fucking flaska på golvet när vi står i kön. HAHA och skyller på mig? -.- så var mitt ex pappa där och inte tyckte om de .... haha, vi skulle gå och väcka Padde för han stack hem på natten ungifär, men så snackade Jeff med Alex ist -.- Tillslut så ger han sig och vi går hem!!! :'D Men vi gick till Louise igen och va där lite sen gick jag, theo och jeff till Konsum och köpte cigg och sen till pizzerian & fante mig köpte kykling med pommes AS GOTT jag lovar! Så vi gick hem till Jeff igen och äter lite tittade på en film som va sjukt äcklig?! Höll på att döda både jeff och theo så rädd jag va :$...

Nu:

har jag kommit hem och sånt, sitter och chattar mest och ska se om många orkar kolla på detta sjukt långa inlägget HAHA (a)

Imorgon:

ska jag ducha, åka till anderslöv va med theo och jeff lite sen åka till trelleborg för att träffa min bästavän! Ytterst trevligt tycker jag. :)

NY DESING IMORGON

ska få ny desing imorgon!
av linn ohlsson :'D

helt off i den hjärnan asså ;s

JAG ÄR ARG SOM FAN.
Hur kan en människa vara så idiotisk?
Asså igentligen orkar jag inte blogga idag..
Men jag gör de för nåns skull eller ngt.
Va med min idaH idag hela dagen i skolan!
Fyfan jag älskar henne<3
Saknade bästavän såklart?
Herregud 6 dagar utran henne :o
eller iaf 3 dagar utan henne känns som en evighet.
Fuck off, ska snart gå ut för jag orkar inte mer.
HEJDÅ, TACK TILL ALLA SOM BRYDDE SIG IDAG
MEN HAT TILL DOM SOM INTE BRYDDE SIG ETT SKIT.

miiin pircing :'D

du är komplicerad..

Godmorgon!
sovit gott? De har iaf jag! Skola idag som vanligt och sånt, hem efter skolan o fixa mitt rum. Ska bara sätta en hylla men ändån.. Kommer kanske bli fint eller fult? :D En svart så den matchar inte så bra men de kommer hahah!

Onsdag då är de halvklass...Ska nu gå o borsta tänderna o sen gå till bussen. Ska därimot inte hoppa av vid torget idag tror jag. Det beror på..haha men vi ses efter skolan eller så!

kan man vara tjejtrött?..

Har duschat och sånt, fan vad skönt de är att duscha och bara känna värmen! ja älska duscha. Men skolan kan jag därimot inte hålla med om att jag älskar.. Igår så började helvetet på riktigt och idag fortsatte de? Jälva piss, var med ida H hela dagen mycket grediiiik till henne för hon är en av mina världens bästa vänner! Men jag undrar:
- kan man vara tjejtrött?
jag är riktigt trött på tjejsnack, tjejbråk, tjejblickar, tjejgnagg och allt om tjejer! Tänk vad chill att vara kille ändån, bara skita i allt o alla och köra sitt eget place liksom. FYFAN jag undrar ibland om man inte ska bli pojkflicka.. men sen har jag också tänkt på att alla har en egen stil liksom. Som en i 8:an har bara mjukisar och linne, ingen hatar henne för de? Som en i sjuan ibland över drift men ändån älskad av många asså de är de jag menar, jag ska inte låta mig ändra mig för att alla andra gör de eller så. Jag är mig själv precis som alla andra är, för om jag skulle ta ngn annans stil då blir de inte kul? igentligen, så jag ska få bättre självsäkerhet :)

I SKOLAN IDAG.... så gjorde jag sjukt mycket på franskan :o & engelskan.. hellyes tro mig :') fast de är svårt så kan emilia också göra saker som är bra! Sen tog jag hem en läxa som jag typ inte gjort sen ibörjan av sjuan?:'D haha, jag är stolt över mig själv!
jag älskar mina vänner mest, eller ja.. vissa som BRYR SIG?

skola skola skola

Godmorgon!
Var jätteseeeg nu på morgonen, orkar verkligen inte skolan alls idag. -.- suck!
Jaja, ska iaf ha engeksla och sånt skit idag..Bild näst sista timmen (: jag älskar bild, whiiiie!!
Kanske ska gå med alexander o linn till skolan idag, men vetifan om jag orkar ._. jag är lat..
men åh suck, jaja.. inga c har jag heller jag får DAAAAAAAAAAAMP.
nu ska jag gå ner o borsta tänderna o sen ska jag ta bussen :'D

fottade med idas kamera igår, bilderna blev inte alls bra -.-'

Linn hjälp mig?!

Jag behöver verkligen Linns hjälp med bloggen. Jag ska be henne fixa ngt snyggt så jag kan våga visa min blogg för desto mer jag vill visa min blogg, dessto mer bloggar jag (a) hahah

j*vlaaaaaaa blogg

OKEJ JAG HAR DAMP, JAG SKA TA BORT MIN BLOGG, SLÄNGA MIN DATA O RADERA ALLT.

jag gillar inte klädpoker..

Ja, igår så kom andy vid halv 11 och vi får den idén att spela kläderspoker och vi hade inget element..(med värme iaf) LInn förlorade, men hon tog aldrig av sig tröjan men de skulle inte jag heller ha gjort, så vi avslutade och rusade fram med kläderna och tog på sig dom alla tre. Sen åkte Andy hem och linn och jag gjorde negerbullar. :) 12 stog vi och gjorde negerbullar i mitt kök? haha, jag somnade före Linn för jag var as trött..Men som vanligt vaknar jag före henne och måste väcka henne -.- hon hatar att jag väcker henne (A) för jag har gjort de för många ggr...hihihihih busigt.

Vi ska sticka till anderslöv sen och kanske umgås med kompisar? Haha, jag måste iaf snacka med alexander..Men men, laddar upp bilder o så, men inga vidiosar haha! Gjorde otroligt många vidiosar igår, men bara berättar massa hemligheter -.- haha, ja men när ska jag väcka linn? Kanske halv 1 för då har hon fan nästan sovit i många timmar iaf ;s fast jag vet ju inte när hon somnade.. men hennes mobil burrar heeeeeela tiden :)

jag är rädd för mörker

Tjabba, sitter nu hos andy men igår så var jag på begravning.. Efter de så stack jag till amalia och sov där. Hade sjukt roligt med henne som vanligt, vid 10:o gick hon och jag till anderslöv och träffade <3alex o ponus :) Var där till typ 12  sen skulle vi gå hem och jag ville träffa jonte och mumbis så jag skulle skrämma dom, haha så typ skrämde dom oss som fan så vi skrek över hela fucking anderslöv! HAHA snackade lite med dom o sen gick vi hem igen. Vi somnade ungefär vid 2 eller så. Vaknade halv 11 o gick upp o så, väckte amalia vid 11 sen åkte vi till anderslöv så va jag med alexander :) Gick sen till andy med linn för alex skulle till trelleborg eller så så. Nu sitter jag hos andy med linn, snart kommer alexander också :D whiie haha men ni får ha de så bra, puss<3

ingen skola idag..

Hej, ingen skola idag för jag mår piss. Mår verkligen kasst, har precis snackat med amalia o så.. men helvete. Idag är de den 15 januari 2010 exakt ett år sedan.. 15 januari 2009 blev de alex o jag. och jag saknar honom inte lite. Fuck detta. men han gillar en annan som jag måste acceptera, herregud om han är glad är jag glad! Har precis fixat mig färdig, ska kanske fotta om jag orkar, för jag ser helt död i ansiktet asså efter alla tårar. Somnade gråtandes inatt. Menmen, smade alex också han verkade rätt glad, han bryr sig inte och de är väl tur tror jag.. eller jag vet inte.
Vi ska åka klockan 1 för den börjar halv 3 och det tar en timme att åka dit sen ska vi hitta o sånt också. Känns helt tom, mamma säger att jag ska begrava alex's o mina minnen också medans jag är på begravningen men jag har alldeles för många med honom så de går inte. Här om dan såg jag hans o mitt träd också, jag grät som fan.
Iförrgår ellr ja då i onsdags pircade jag navlen. Blev inte lika fint som jag trodde imed jag har lite mullig mage nu för tiden, men jag ska göra allt för att gå ner igen ^^ haha! Har börjat röka igen också.. mest för jag mår piss efter då 7 december.
Ikväll ska amalia kanske komma hit o sova över om mamma och pappa går med på de, annans vill jag sova hos henne för de gjorde vi alltid förr.. det var ju exakt ett år sedan hon o jag var bästavänner jue.. jag saknar henne som fan. Men hon har rätt, de kommer aldrig bli som förr & man ska inte blicka tillbaka men idetta tillfället klarar jag inte att se min framtid........... helt ensam, svag o ingenting med mig. FYFAN.
Nu ska jag dra iaf, ska fixa de sista o så.. puss.


whiie!

Har laddat ner en foto sak som är sjukt bra, jag älskar min bästavän som visade mig detta!
Jag har gjort mycket, fixat bilder och så :) ska nog gå och sova imorgon är de skola igen..



är ju inte så bra på att göra bilder, haha men jaja man lär sig genom tiden :)

blandad dag..

Gokväll!
Haha, mamma och pappa kollar på nyheterna och hon säger alltid så roligt med: Gokväll.
skämt och sido.. Idag i skolan var de väl sådär var väldigt överspeedad som vanligt i början sen hade vi Franska och de tar på krafterna riktigt mycket men men.. Vanessa och Jonte har gjort slut och det är inte roligt..

finns för er båda.
Imed jag fick min mens igår så va jag sjukt deppig. Men imorgon ska jag pirca miiig! :D

taggad o färdig!

sminkat mig 
kläder          
extra saker   
städat rummet


jag har gjort allt nu, är färdig att gå till skolan nu! Hahaha..
Ska bara göra en liten sak så är jag färdig :)
vi ses efter skolan om inte senare!

skola imorgon (y)



känns ganska skönt att gå till skolan igen mest för att träffa alla kompisar igen o va social med alla :D
Idag gick jag till Anderslöv och va med afro, rasse, J och padde :) mysigt! Snackade inte med alexander för han typ fick damp på mig? haha, jag vet inte. Men sen stack jag till linn tills mamma och pappa hämtade mig på torget.
Imorgon är de upp tidigt (Y) skola vafan, haha ska sticka av vid torget o gå till skolan mycket bättre än att åka haha den lilla biten tar ändån om man går många ggr. :D så ja, börjar äta nyttigt nu också fast jag har mens nu  ännu bättre! haha, efter skolan ska jag nog stanna i anderslöv vetifan annars, men imorgon ska jag hem efter sen halv fem ska jag pirca mig i trelleborg. Åker sen buss till anderslöv och stannar där lite. Ja, så ser de ut för mig :) I helgen ska jag nog.. till amalia :D och visa hennes överraskning som jag har gjort till henne :')

jag älskar dig amalia thore.



mår bättre

Har måttr piss.
haft ont i halven och örat, trodde de va öroninflamation men de va de inte :) så fall har jag jävligt bra imunförsvar, haha!
Ska till Anderslöv snart med vivi och sen ska vi in till trelleborg. Ska sen åka igen till anderslöv och möta alexander, snacka med han o så. Sen ska jag lämna byxor till Linn och snacka kanske? Sen ska jag till Afro och väcka honom haha. Ska antagligen hem sen på kvällen efter Ida har tränat. Ja, sen på Onsdag vid 5 ska jag pirca mig :D

poppcorns krig ^^

Hej!
Ebba, Emma och Felicia har åkt hem nu. Trist för vi hade så otroligt roligt haha! Fick många bilder men tyvärr ingen jag kan visa! hahaha..
Kan visa vad jag har fått av dom


EMILIA 14 ÅR

<- ebbas                                                                        emmas ->


tack för allt tjejer ! <3

jag städar på min födelsedag...

& det är cepe jobbigt, haha!
Har städat hela nedanvåningen sen när mamma kommer så ska hon städa ännu mer :D Så jag kan städa uppe med min syster! Ikväll någon gång kommer Emma,Ebba och Felicia hem till mig och vi ska ha tjejmiddag om ngn vill komma smsa mig bara!! (mp)

jag må o leva jag må o leva...!

UTI HUNDRADE ÅR..IDAG FYLLER JAG 14!! :D
whiie, idag fyller jag då år :) Har redan fått massa finsa saker o så! Igåtkväll smsade jättemånga till mig ett grattis, sjukt sött tycker jag! Jag älskar att någon säger grattis you know ;)
Idag ska jag städa ut mitt hus....nej men jag ska städa som tusan o sånt för Ebba, Emma och Felicia kommer hit! :D Men jag vet inte..dom kanske inte igentligen vill?... skitsamma, dom får komma iaf :'D
Jag är otroligt trött för jag blev väckt 7? så jag tror jag somnar om....snackade med Alexander igår om allt till typ 1 bara men är cepe trött. Bilder kommer när jag vaknar en andra gång!

j*vla blogg.se?

Bilderna gick inte att lägga upp för att gatesaken funkade inte "blogg.se stöder inte ditt vilkor som du vill ha, du kan pröva att gå in på www.. något" så jag fick damp. Men iaf så har jag sett precis på Glee och de tycker jag är sjukt bra! :D



Just nu sitter jag och typ tänker på att jag faktiskt fyller år imorgon? :) Sköööönt!
Ska höra med flickorna hur de blir med tjejmiddagen, man kan ju hoppas! Mamma och jag ska fixa och städa som f*n innan dom kommer för de ser ut som de gör hemma oss fam.Engvall, haha..

ny header

Kanske inte världens finaste, men va gör de? Man är ju inte som kissies som har 100 000 besökare ;) Har kanske bara 15 om dan lite så. Idag har jag städat som en idiot verkligen! För imorgon fyller jag år och jag ska ha en liten tjej middag ungifär :) Jag vet inte vem jag ska bjuda än. Ska nog bjuda 5 tjejer men jag vet inte om 2 av dom vill komma. Ring eller smsa om någon är intresserad! ;)

nu: ska jag ta det lungt, mamma och pappa är på väg hem och lite så. I April ska vi kanske till USA! :D är superglad! Äntligen åka bort och bara ta det lungt, sola o så ;)
Har även gjort om lite i rummet, bilder kommer snart.

-'

B I L D E R N A- fick inte så många..


padde och hampus



alla öl som dom drack, jag drack ingen! men smakade av padde ^^



micke som var "flummig"



och några utlänningar som va louises vänner...

fesst

Nu är jag hemma från en helt galen fest asså! Igår vaknade Linn vid 1 o jag vid 12 sen åt vi pannkakor o lite så. VI fixade oss sedan o Emil hämtade oss vid halv tre. När vi kom till Anderlöv så gick Linn hem eller så och jag gick till Jonte och va där lite så. Vid tio i fyra så mötte jag upp Louise så fixade vi oss lite så, sen vid 6 började vi dricka! Hade riktigt roligt, var mest med padde ^^ mest för att vi snackade o så.. Vi stack till micke sen och jag sov där med Hampe för Padde dissade oss och stack hem.. Ja, sen idag så har jag inte snackat med många. Har varit med Jennifer<3 alltid lika roligt med henne!
"jag sprang ätteolit!" hahahaha, världens bästa komentar!
Nu är jag hemma och om 2 dagar fyller jag år!

linn vaknade 13

tjeniiiis peniis!
NU ÄR LINN VAKEN IAF, tur de emg vi ska bara ta det lung kanske sticka till anderslöv för att jag ska kanske umgås med olika personer, eh inga som jag säger här ^^  men, ska nog sen sticka o shoppa ngn dag typ. menmen, nu ska linn o jag gå ut i snön :D

linn bloggar !!!!!!!!!!

hej alla
nu ska jag beräätta en sak

emilia är den bästa jag har
hon är den som lyser upp min dag och jag kan alltid vara mig själv med henne
jag älskar dig mest emilia


/ dinlinn

hihi

har precis fått en sjukt konstigt komentar .. haha aja sånt är livet :)
sitter nu med linn o typ gör ingenting? chattar med olika på msn o så.
linn ska snart kanske ha datan om hon vill, ska nog sova sen för vaknade vid 10 idag
suck
jaja hejdå

meed

sitter med linn nu hemma hos mig för vi orkar inte vara i anderslöv..igår grät jag som fan. vi ska ha mysdag så ska vi snacka om allt bara mysa allt sånt. ja, så nu spelar hon guitar hero o jag ska snart spela :D whiiie
hehe hejdå

-

de gör ont faktiskt.
http://www.youtube.com/watch?v=zm5NJ9oBccU

hos linn nu :D

är hos linn nu ;)
haha, så jälva kul!
sov hos henne igår och vi kanske ska sova i min stuga ikväll :) men bara kanske
ska nog till afro snart<3
sen ska jag mest va där o vänta tills linn blir färdig för hon ska till middag? xd
haha, jaja

jag ÅNGRAR allt jag gjorde med dig. fuck offf ;(

heij

heij, som jag skrev innan haha..
vaknade precis, vet inte vad jag ska göra idag..kanske in till anderslöv.
sen ska jag mest vara där o sånt.
är ganska deppig för precis alla klagar eller så på den jag är nu.
va jag så bra innan? har jag verkligen förändrats så jälva mycket som ni säger?
är jag verkligen en sån dålig vän som ni menar?
typ den jag trodde inte skulle svika mig har gjort de.
fitta, 2009 va fan bättre innan men inte i slutet
2010 nytt år
en vän o jag har typ blivit mer vänner
aja, hejdå.