Middag för Hanna!

Åååh jag borde göra fler överrasknings middagar, det var så himla roligt! Det som var mest roligt var såklart Hanna att hon inte hade någon aning om det och inte heller att hon hade anat något om det. Så vi knackade dörr hos henne och bad henne springa med oss. Ni skulle sett vilken min! Haha, så himla roligt! 
 
Att överraska någon i sin klass, med alla andra tjejer i klassen är svårt, jag vart så rädd att hon skulle känna sig utanför eller utstött men hon är en tuff människa så hon hade bara vänt på klacken och gått säkerligen. Som tur är finns facebook som man kan skriva i så att ingen annan ser. 
 
Vi hade sagt att vi skulle ha möte för UF hos en tjejkompis i klassen, Johanna A, och att det inte var något särskilt. Vi andra tjejerna möttes ca 2 timmar innan och fixade all tacos och efterrätt som det kunde bli av. Jag och Sartzel fick myror i benen så vi körde hem till Hanna för att kidnappa henne! När vi kommer fram till Hanna öppnar hon dörren (lite små surt) och ser att det är vi och jag som inte kan hålla mig nästan skriker att hon ska följa med oss och att vi har ljugit om allting! Hanna blev lite chockad (hoppas jag, det såg så ut) och sprang ut och in för att byta byxor. Haha, sitter och skrattar för mig själv när jag skriver detta. Det är alltid lika kul att se andra människor förvirrade! 
 
Vi kör i en kvart i Trelleborg för att få henne att tappa lokalsinnet, vilket jag hoppas att vi lyckades med. Sen kommer vi till Johanna och leder henne förstiktigt in i huset, fortfarande med ögonbindel!! Sen kommer vi in och alla skriker "ÖVERASSKNING!". Ah det var så himla roligt! 
 
 
obs, Satcel är med. Dock gömmer hon sig. 
 

Vi åt tacos och till efterätt någon slags glasstårta. Vi hade blåst upp massor av ballonger och så fick jag ideen av att jag skulle skriva. Så jag skrev massor av skit på de! Haha! 
 
 
Jag kallar Hanna för Hamna Tonfisk. Därför är det en firre på ballongen. 
 
 
 
En personlig hälsning till Hamna Tonfisk: Du är värd det! Du är bäst!! 
 
 
Tack till
Johanna A för att vi kunde vara hos dig
Johanna D för att du ger glädje till gruppen
Mathilda att du kämpa dig igenom hela kvällen för Hannas och vår andras skull, starkt jobbat!
Sartzel för att du är så himla sprallig som jag och att du hjälper mig med exakt ALLT!
Victoria för du är så himla vacker och söt. & att du hjälpte mig på Willys! 
Ganni för att du livar upp det hela och hjälper så gott du kan! 
Adelina för att du också hjälper till så mycket du kan!
Hanna för att du inte är så smart som kunde ana det! :D 
 

New year = new tan

Hej allihopa! 
Blev så trött på regn och vårt tråkiga väder så passade på att testa något jag aldrig gjort innan nämligen spraytan! Eftersom jag tar studenten denna sommaren ville jag vara säker på att min hud klarar av att ha spraytan och att det inte blir fläckigt eller orange. Så jag tog mod till mig och testade nu innan sommaren. Självklart blev jag kär direkt i mig själv och har ingen lust att bli blek igen. Dock kostade lite mer än vad en student har råd till, men kul att testa. 
 
 
Före och efterbilder är svårt att göra men kan göra det ikväll. Jag vart trotsallt jätteblek och jag blir aldrig brun på sommaren så detta var något alldeles nytt för mig som jag verkligen blev såld för! Detta kommer jag göra varje år! Helt underbar boost. Mina ögon lyser upp på ett helt annat sätt. Ser verkligen fram emot på fredag då vi ska ha nedräkningsfest - 150 dagar (150 dagar!!!!!) och det är "after skii" tema. Kommer säkerligen börja blomma mer i bloggen eftersom jag är glad att ta bilder, haha! 
 
Det skönaste med spraytan är att jag inprinsip inte behöver sminka mig alls! Tar enbart lite rough sen är jag färdig förutom min marscara och ögon bryn som jag målar. Låter min hud vila samtidigt som jag ser så himla vacker ut. Älskar färg!