Glamour

Hej vänner. har slängt mig i soffan och har precis tittat på äntligen hemma och glamour.  Herregud vad jag har blivit fast i att kolla på de programmen! På äntligen hemma älskar jag att se hur man kan förändra ett rum eller lägenhet så pass mycket så att man tror att man är i ett annat hem, med bara detaljer. & Glamour är det så mycket drama i  hela tiden så då slipper man de i sitt egna liv! Haha! Är en mycket hypertjej som behöver att det händer saker hela tiden och nu med hjälp av glamour så blir det en jättebra match! 
 
Ska fortsätta nu och kolla på TV puss och kram 
 
 

Ledighet

Halloj! Är hemma nu från jobbet, jobbade bara förmiddagen eftersom det kom hinder för. Så nu är det enbart att vänta tills klockan blir lagom då jag ska åka till skolan. Ett slutprov idag och jag hoppas såklart på det bästa men förbereder mig för det värsta. 
 
Påtal om annat - ett förhållande? Vad är det för er? Innan jag blev tillsammans med min nuvarande pojkvän Tobias, så var jag ju med en annan som ni vet. & jag jämför inte, absolut inte men ibland av sådana vardagssaker som händer ser man skillnaden som svart och vitt. Man blir ju klokare för var år som går och detta året var det stor skillnad. Mitt förhållande syn har ändrats jättemycket! Känner inget tvång att vara tillsammans med Tobias och vi båda har mycket bra tankar kirng att om vi inte trivs med varandra så är det ju inte vi. Och vårt väldigt starka band håller ihop så länge vi vill att det skall hålla ihop. Tobias är ju inte enbart en pojkvän som man är kär i och som man vill pussa på, han är ju en vän också som jag bara kan skriva till nu som jag gjorde efter jobb och söka tröst från honom, kunna snacka skit med honom och kunna pussas samtidigt. En underbar känsla! Tänk vad skönt att jag hela tiden slipper att tänka att jag måste hålla ihop med honom för alla andras skull och att jag verkligen känner att jag vill vara med honom eftersom det är han jag trivs med och att det är han jag vill vara med. Så himla skön känsla! 
 
Det är underbart att ha någon som man kan skriva eller ringa till som man kan prata ut med :-) Särskilt den man är kär i!
 

Bokat hotell!

Nu äntligen är hotellbokningen färdig! Nu är det bara att packa för att sedan tuta och köra till Liseberg den 15-17 augusti. Mina önskningar kring resan är ju såklart att det blir fint väder. Med fint väder menar jag att det faktiskt kan vara lite mulet OM det inte är runt 30 grader som vi haft, det kommer vara katastrof då. Då får man åka flumrider var kvart, haha! Annars hoppas jag också på att det inte är så mycket folk så man slipper alla dessa kö-tiderna. Det hade också varit fruktansvärt att stå i en timme i kö för att åka en karusell, i värme. Usch.
 
Annars hoppas jag på att allas humör kommer hålla i sig och att ingen börjar gnagga på varandra. Hade varit fruktansvärt, det med. Det ska bli så roligt och det är faktiskt första gången jag och min pojkvän åker och gör någon utflyckt tillsammans, han fyller även år den 15 så jag hoppas att det kommer bli en bra födelsedag för honom. :-) 
 
Imorgon blir det skola igen för min del, jag ska göra ett sluttest och se om jag klarar kursen. Annars får jag fortsätta lite till. Längtar tills jag börjar 3:an och när jag skall ta studenten! Tänk om jag bloggar hela året, då kommer jag föralltid minnas alla mina känslor och tankar samma år som jag tar studenten. Amazing! 
 
Underbar bild från Kroatisen förra året. 
 

Fika med Mimmi & Emil!

Nu har jag kommit hem efter en mysig men svettig dag i Trelleborg. Saken med denna värmen är att man vet absolut inte vad det är man ska ha på sig! Never mind, jag mötte upp Mimmi och hennes pojkvän för att ta en fika i Trelleborg. Fikan blev lyckad och jag känner fortfarande mättnaden från toasten jag fick från Espresso House.
Vi gick igenom H&M och det blev några saker till mig. Handlade en väska, som jag tänker ha på liseberg! Handlade även från IsaDora en "quick dry nail spray" skall testa hur det blir om det funkar. Fick även med mig en efterlängtad BB cream borste som jag saknat. 
 
 
H&M är en mycket budget givande affär. Speciellt när det gäller smink (som ikke är bra för huden, just sayin') men även borstarna, som faktiskt funkar hyffsat. Själv fördrar jag e.l.f of sweden. Mycket mer klass för de små pengarna.
 

Pytteliten shopping

 
 
 
På bilden ser ni bland annat det jag handlat idag men även mitt favorit nagellack för tillfället och en Daily brush cleaner. Den har blivit ett stort måste i min sminkväska, tänk på alla bakterier ni inskaffar nu på sommaren? All svett, gammalt smink som kommer från porerna när du svettas men även alla bakterier som du får av luften (särskilt de som bor i stan, all koldioxid) Därav så handla en sådan! e.l.f of sweden har en super bra som borsten blir som ny + att den luktar så himla fantastiskt! Köpte den enbart för 45 kr, samma med nagellacket - NICE! 
 
 
 
 
 
 
 

Ett litet tips

Jag ska faktiskt tipsa er om min fina vän, Mimmi Sandberg. Hon är även en otroligt bra frisör, snart färdig utbildad och har räddat mig och mitt hår många gånger och det skall fortsättas. 
 
Det är även hon som fick mig att bli inspirerad av att blogga igen och att fixa min blogg. ♥ 
 
Hennes blogg är otroligt fin och mysig, dock längtar jag till hon uppdaterar fler gånger per dag! ;-)
 
 
Puss och Kram Emilia
 

Dag 1 i en annan värld

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott trots kriget om ni hade något igår. Gjorde bort mig helt och hållet så tror ingen vann igår, tror det enbart vart jag som plågades. 
 
Just nu är mina planer ändrade dvs att jag inte arbetar idag, får ledigt. Sen ska jag till stan vid 11 tiden med min lillasyster. Klockan 1 blir det skola idag igen. 
 
Nu ska jag fortsätta att avnjuta min morgon med mitt te och mac book.
Puss och Kram Emilia
 

Ny design

Hej mina vänner,
 
har äntligen fått en mer mordernare blogg! Vilket känns super bra. Har fått en sådan lust att börja blogga nu eftersom jag dels inte har någon hobby och jag tycker det är kul att skriva då och då. Dock blir det alltid så på sommarloven eftersom man då inte har något annat att göra förutom att vara med pojkvännen (inte Jeff nu mera) och med vänner, eller till och med arbete. Just nu ligger jag, som många andra i Skåne, och halvsvettas genom kriget man har med myggen och malarna. Ett stort i-landsproblem har blivit allt större de senaste veckorna - ska man offra sin hud för myggen och slippa svettas en natt eller skall man offra sin kropp för svett men att slippa myggen? Stor fråga i nuläget men det brukar arta sig åt att låta kroppen svettas litt. Det gör la inget. 
 
Eftersom jag nu inte bloggat på ett bra tag så har jag så många fina ideer! Olika inslag av videos samt bilder och massa shopping. Ville egentligen skriva som presentation "en mycket tråkig blogg som har allt mellan himel och jord" men kände att ifall något mirakel skulle uppstå och jag sitter här med många läsare, kanske inte det skulle vara så uppskattat. Bra tänkt tyckte jag, mycket stolt.
 
 
Puss och kram, från Emilia