skola

skola igen, suck.
Men jaja, ska byta klass igen. Ska vara i 7B denna veckan, bara ett till byte tror jag sen blir det dom klasserna. Jag ska gå med ida niehoff & emelie, sötnosar! <3 jah, vet inte mer ngn som ska vara i den klassen, JO! guldlock ;) haha, ja men vi hörs väll ikv om jag orkar lägg in. HAHA, jaja ska se halvft ut så här idag;


Alexanders tröja - intersport.
gammla jeans - hemligt.
undertrjöa (som man inte ser) - gina.



pussar&kramar!

haha,

okej, jag är inte alls bra på att blogga men skit samma. Ja igår var det skola och vi hade typ halvklass eller så.. Haha, pappa är inte hemma, han är i stockholm med jobbet så mamma, ida och jag hade tjejkväll lite igår därför var jag inte ute på torget som jag brukar vara. Jag har aldrig åkt buss ;s pinsamt, inte denna terminen men ja det kommer väl. Hahah, ja idag ska jag fante mig vara på torget, sen ska mamma på föräldra möte så jag kan åka med henne sen efter. Ska kalla dit några kanske.. eller ne, palla (A) hahha, ska fixa mig nu, puss

7:a

Skola idag igen jue... Ska börja i 7:a, med dom som jag vet, Emma,Felicia & Niklas. Jag vet bara dom & det är väl mest dom jag umgås med. Igår snackade jag jätte mycket med emmie om allt. Man kan säga att man fick gråta några antal timmar.. Inte så vidare kul kan jag säga er.. Men ja, vi ses efter skolan om jag inte ska vara ute idag med allihopa! & glöm mig inte jonte (mp) ;)

dålig uppdatering.

sorry för det asså, men jag har inte haft tid eller ork helt enkelt. Jag måste få ha en paus ibland.. För all skiten som händer! Allt är skit. som en kompis till mig skrev på hennes blogg, jag har inte den för att bli känd och tjäna massa pengar utan jag gör det för att jag tycker det är kul ibland. eller som om en dagbok osv.. men ja igår stacl jag till anderslöv ganska fort. Så jag och alex sprang till linn för hon mådde inte bra alls! Så vi var där lite träffade lite folk osv vi försökte att ringa mamma hela tiden men det gick inte? men sen gick det och dojan, jag, linn & alex åkte hem till mig och sov där. Hade mysigt sen idag stack dom hem kanske vid halv 4:a . men ja, imorgon är dt skola & jag ska börja i 7:a med emma & felicia niklas sen vet jag ingen mer... ahha, ja men vi höres imorgon innan skolan!


baby i will wait for you
if you think i find it just ain't true
i really need you in my life
no matter what i have to do
i'll wait for you

jag är väldigt ledsen för det som har hänt, jag förstår dig & jag kommer inte glömma dig.

sjukt?

Måste bara påminna, rektorn är fan inte klok i huvudet ;s!! Jag tycker ärligt talat inte de. Vi ska byta klass nu 3-4 ggr! Nästa måndag, byta. Nästa måndag igen, byta. Nästa måndag igeen, byta och sen vet jag inte om vi ska byta igen. Men orh... Ja skolan gick bra bara det att jag har rätt hela tiden om ebba ;) haha, vi spelade brännboll sista timmarna, ganska kul tycker jag! Men dommaren kunde inte räkna. Iaf så stack jag ut med Linn, Alexander, Jonte, Axel, Dojan, Padde, Andy & så träffade vi Christoff och DJ-tobe. Måste bara berätta att jag & emma spelade biljard & gissa vem som vann? ;) JO JAG !

jag är helt slut!

Hhahah, idag var det skola! Ny skola funkade ganska bra ju :)  bara det att alla 8:or skrattade åt mig.... redan -.- hahah, var med linn efter skolan träffade andy & alex också lite.. :) nu ska jag  gå & duscha, puss haj

Look of today

Är sjukt närvös idag, kunde inte somna igår! Somnade vid 1 kanske...så jag är sjukt trött idag..Jaja, såhr ser jag ut idag, måste skynda mig & sminka mig sen sticker jag med bussen 07.50 sen möter jag Linn & kanske alex :) höres i eftermiddag när jag kommer hem!



bara för att :)

42 frågor om bin BÄSTA VÄN!


1. Vad heter hon? Linn Ohlsson
2. Hur gammal är hon? 14
3. När träffades ni sist? Lördags
4. Vad har hon för hårfärg? ljus brunett
5. Brukar hon färga håret? ja (a
6. Vilka färger har hon haft? samma som mig, blont, mörktblont, svart... kmr inte på fler?
7.Vad har hon för parfym? samma typ, sen en till som är så j*vla god.
8. Är hon galen? ni ska bara veta ;)
9. Vad är erat bästa minne? vi har många bästa minnen, men om jag får välja var det nog första gången vi sov över
10. Har ni många minnen ihop? som sagt, vi har många bästa minnen
11. Vart bor hon? Anderslöv & i trelleborg.
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej, men vi kanske ska i vinter (wiihoo!!)
13. Är du avundsjuk på henne?  som f*n kan man väl säga.
14. Vad heter hennes syskon? eh...jag vet inte (a. hahah storasyster&storebror? :))
15. När träffades ni första gången? vi har ju gått på samma skola,men första gången vi snackade var på palmfestivalen
17. Vad går hon i för sporter? ingen, men hon springer typ varje morgon
18. Vad kan hon göra på helgerna? vara ute & vara med mig såklart!
19. Göra efter skolan? ute, sen nu ska hon va med mig (6)
21.Har ni pussats? jadå!
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra?  så ofta vi kan, iaf :)
23. Har hon fräknar? nej, & det ska hon vara glad över... :(
24. Har ni kollat på film någon gång? ja du, det har vi ju
25. Har ni bråkat någon gång? syskonkärlek, du veet (a.
26. Har ni sovit i samma säng? amen ja :)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? HAHAHA, så mycket ja.
28. Har du sett henne gråta? jag tror det iaf.. hm ja det har jag nog!
29. Vad gjorde du då? tröstade såklart? eller ja, försökte jag är ju inte bra på de alls.. "/
30. Har du sett hon vara riktigt arg? tror det :D
31. Har hon sett dig gråta?  ja några antal ggr...
32. Vad ska ni göra i sommar? denna sommaren har vi varit med varandra<3
34. Har ni pratat i telefon någon gång? haha ja :)
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? tagit livet av mig, helt ärligt.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? 10 är för lite, föralltid!
37. Älskar du henne? mer än vad man kan säga...mest!
38. Vad är det bästa med henne? hon är ju helt underbar, men om jag ska peka ut ngt är det hennes personlighet.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? klandra på mig att jag är tjock och att hon måste tänka på att hon själv INTE är tjock även vad ngn annan säger. Jag lovar du behöver inte gå ner i kilo!!!! (även om jag behöver det så behöver inte du det!!!)
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? ja!! Shoppa varje dag liksom ;)
41. Hur ser hennes klädstil ut? gina stil :) avundsjuk på hennes kläder, så fina!
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? jag tog detta från henne.. hehe.  


imorgon gäller de.

skola imorgon, kan inte fatta att dt är skola imorgon! Tänk sista dagen innan skolan började tänkte man; sen när man är på tisdagen den 18 augusti, tänk vad dåligt man borde må då. Men det gör jag inte, jag är snare glad att börja igen. =) oaf så var jag med alexander hela dagen idag. Har varit sjukt roligt asså, men jag längtar tills Linn, Petter & alexander ska sova här hemma, ska bli kul =D  Nu har jag precis duschat ska välja kläder tills imorgon och lite så, sen snacka med min syster. Vi ska snacka skit! hejdå!


godmorgon!

Sovit gott? Det har jag iaf, fast jag hade lite problem att somna men tillslut somande jag. Ja, imorgon är det skola! På morgonen ska jag gå med Linn om hon orkar med mig (a. haha, men ja, idag ska alexander komma väntar på han nu. Vi ska bara ta det lungt har jag bestämt. Orkar inte göra något speciellt idag, för jag mådde inte bra igår & imorgon är det skola och jag vill inte vara sjuk då.. jaja, ska fixa mig nu puss ;*

skola snart

Oh ja, vi typ gillar? Amen ärligt, som alexander sa det också att det ska bli kul för att man ska träffa alla kompisar och att man har ngt man vet att man ska göra. & det är ju bra det, sen ska jag få högre månadspeng (a, hahaha :) men ja, mådde inte bra så jag åkte inte till alexander som jag skulle. Men imorgon ska jag dit och lämna en sak & jag ska stanna där också en liten stund iaf.

ändån rolig kebabkväll

Man kan ju säga att det blev en lyckad kbk fast det inte var en riktigt, hahah! Ebba, emma och felicia kom igår och vi först åt kebab (såklart) ja, sen gjorde massa roligt, flumma as mycket! Sen mitt i natten typ, så skulle vi gå ut, klockan kanske var vid 1-2 eller ngt sånt. Men det gjorde vi då.. Så när emma,ebba&felicia kollade upp så står det ngn som kollar?! sant, man såg det, det var min granne som kollade på oss. Men jag är helt efter så jag bara skriker, men skit samma vi blev sjukt rädda iaf. Somnade klockan 6 kanske, vaknade igen 9 somnade om, sen vaknade jag vid 11, dom andra cyklade hem vid 11 och jag gick in. Ska bara till alexander och göra några ärende, sen ska jag hem igen för jag är sjukt trött asså, hhaha! Men ni får ha det så bra & fortsätta min roliga blogg ;D bäääämh, jaja puss




mer bilder kommer sen, promes.


ny mobil, ja tack!

Jag kollar igenom olika mobiler eftersom om jag måste ha en ny! Pappa har lovat mig en ny, men jag ska bara välja vilken jag vill ha så blir det eventuellt den. Men.. jag har ett problem vet inte vilken jag ska ha?!

Vilken tycker ni?

zoo tycoon 2

sjukt bra spel asså (Y)
ska nog inte spela mer, ganska långtråkigt.. Ska fixa mig sen göra ngt annat, har lust att smsa felicia.. Men vi får se

vaknade precis

& jag är sjukt trött. Har gjort te och lite så nu precis & ska nog bara spela massa kul saker idag. Sen ikväll är det kebabkväll med mina små söta flickor. Vi hörs snart!

så himmla kul

Linn och jag till marknade, som vanligt springer jag till Alex och skriker; heeeeeeeeej! haha, jaja (a stack till linn och nbytte om sen var vi där sjukt länge, fick träffa jätte många roliga folk idag asså, som när jag träffade amalia, som vi skrek och grät & skrattade samtidigt asså, jag blev ju så jälva glad! Sjukt länge sedan vi sågs... Linn och jag stack hem vid 18.00 för att äta kräftor med Anna (linns mamma.) grannen & en till gubbe :-) Hahaha,ANNA och jag gillade inte ål så vi bara kollade på varandra som om dom åt skräp (a hahahah, jag har så sjukt kul med linns mamma, sjukt skön människa asså, trivs så jävla bra! Ja, sen gick vil till marknaden och var där sen. :) Jennifers kompis försökte kasta ÄGG (?!) på mig ._. och jag fick nästan damp så jag var sjukt rädd för han sen.. ahah, ja men det är synd om amalia och mig. Skit samma, man kan säga att det har både varit skratt & tårar idag. Jag började såklart bara gråta efter 2 anledningar. .  jävla jobbigt asså, bara för att jag har mens. Eller ja, bara för att det har hänt massa saker som jag inte tänker berätta här. Skit samma.. Imorgon, eller ja.. idag efter som om jag var lite sent ute med detta, så ska jag ha kebabkväll =D Ska bli sjukt kul, men nu ska jag skrika på min syster & hennes två kompisar att som kan vara lite tystare =D, hej så länge <3


jag älskar dig hjärtat!

marknad snart

Tja bloggen, vaknade av feta lillasyster idag...kul. Nej! Idag ska Linn & jag till marknaden och bara ta det lungt. Vi ska bara fixa oss, sminka osv sen ska vi cykla i regn -.- mindre roligt, det kommer regna hela dagen idag, för linn döda en spindel igår! x)

Videoblogg !





Jag och linn flummar som vanligt =D

linn sover hos mig inatt

hejsan bloggen, vaknade 12 kanske & så fixade mig och sen cyklade jag till linn. Vi har mest varit ute med Jonte och luffat lite :) Inatt sover Linn hos mig inatt, sen i morgon är det anderslövs marknad! :D Linn & jag sa gå. Sen kanske jag sover hos linn till Lördag till söndag, sen på söndag så har jag KEBABKVÄLL :D <3

btw, imorgon har alexander & jag 7 månader, GRATTIS TILL OSS <333


hemma!

Är hemma, eller jag har varit hemma ganska länge nu. hahha, iaf cyklade jag ju till anderslöv till Linn snackade med henne lite så. Sen cyklade jag till alexander och snackade med han lite :) sen cyklade jag hem till mig och bara satte mig och hjälpte ida med en sak på datan. Ska nog bara lyssna på musik och lite så.. :)

nu drar jag ->

Nu ska jag bara byta om & lägga på lite mascara, sen cyklar jag till a-löv.


puss på er!

mysig dag

Det har varit en riktigt mysig dag idag, faktiskt! Har bakat, gjort sysslor (mindre kul) tittat på TV och suttit vid msn. Skönt att bara ta dt lungt ibland. Men jag måste snacka med linn, så efter maten ska jag kanske cykla in där och träffa henne.. Om hon kan för då kan jag bjuda på en glass så kan vi snacka? =) jaja, linn om du/ när du ser detta sms'a mig då om jag inte redan har gjort dt ;d



Jag är sååå bra på att baka :D

suck, jag ska aldrig ha barn -.-

- nej usch, fick ta hand om min bebiskatt inatt och han kunde för h*lv*te inte ligga still en ända minut! Jag somnade vid 4? -.-

Iaf vaknade precis satte mig direkt vid datan, ska nog gå ner och göra te. För jag gör bara dt och dricker på hela min dag, det funkar!? =D Idag vet jag inte igentligen om jag ska vara med ebba,emma&felicia. Hahaha (a. Min syster ska till maja och jag kanske bara är hemma, men jag vill så gärna ha tbx min jacka som jag glömde hos matt igår!!!! :( ska nog be han cykla till beddinge med den om jag nu skulle till beddinge. .

f-e-e-e



just de! Hahaha, imorgon kanske jag ska till Beddinge! Och vara med dom fina flickorna, Ebba, Emma och Felicia. Mina typ bästavänner, som jag har kännt längst av mina kompisar jag umgås nu med & som känner mig utan & innan till, (förutom nu när jag har förändrats,men jag är samma emilia lovar inerst inne är jag..) Just det, måste ringa dom juue, jaja puss på er så länge!

snabbt ska jag ..

fixa mig, packa för jag ska med och bada nu! Sjukt mysigt. Vi hörs ikväll!
måste rusa hejdå!

onsdaaaaag!

Okej på Onsdag kommer vi fyra ha det bäst!
Dante, Matt, Andréa & jag.
åker till smyge på dagen, är där kanske till halv tio till tio.
åker hem sen, men jaja, har varit där en liten stund. =D



Okej, förlåt dante hade ingen bild på dig (A)

planera upp

okej, vet att jag har gjort dålig uppdatering men whatever. Vaknade vid 1 gick upp och fick damp på min syster för hon hade tagit mitt SIM-kort, inte okej. Men ja, har bara suttit vid datan typ och lite så. Längtar som fan till onsdag för då ska jag dra till Smyge kanske ;) Skulle igentligen sova hos ebba i beddinge igår men mina föräldrar har typ damp så jag fick inte de. Skulle träffa många roliga då, men det sket sig som vanligt. Men jag var hemma ist och snackade med Andréa i telefon för första gången! Riktigt kul att få höra henne.<3 På dagen igår var jag på staplen med alexander och ludde, det var väl sådär.. Kanske inte lika kul som amalia och jag hade på brygget men jaja.

husvagnen bästavännen till mig och linn

tjabba alla söta!
så otroligt roligt igår får jag säga, åkte till linn sen stack vi till trelleborg och vi var i ngn affär jag vet inte, men sen stack vi till ÖoB sen till ON OFF, vi åkte hem efter dt och linn packade sen körde hennes mamma hem oss till mig. Vi städade husvagnen och lite så, sen bakade vo pannkakor och lite sånt mysigt. Sen kom ida min syster hem och ja, dt var väl kul? =) linn och jag hade roligt vi gick till gammla öde huset och ringde "M, sen N och sen P sen A =D vi snackade lite där sen gick vi hem och satte oss i husvagnen och snackade lite. Mamma och pappa kom hem kanske vid halv 11 för dom hade festat eller ja, mamma gjorde så hon mådde inte alls bra a), hahah, men ja jag började gråta såklart men dt fixar sig. dt gör de alltid och jag har Linn så då kommer dt gå =) stack in och hämtade täcke och kudde lite sånt sen vid 1 sen ringde vi till "M igen och snackade. somnade kanske inte fören 3 eller ngt, vet inte riktigt. Iaf så vaknade linn typ före mig och jag vaknade efter så hade hon gjort pannkakor till mig =Dså vi åt dom nu har jag duchat och liet sånt sen vilar Linn nu för hon mådde inte alls bra. Så jag sitter här och väääääntar på en kompis.

Puss på er !

snabbt inlägg

hejsan!
snabbt inlägg liksom, ska åka till trelleborg med linn,hennes mamma & grannen. Ska bli kul har bara sjuttio kr men jaja what evea xd haha, linn sover här i natt och vi ska blogga och sånt :) myigt värre! men vi höres när vi kommer hem puss på er ;*

älskling,



För varje dag som kommer älskar jag dig mer & mer.
Alla minnen vi skapar tillsammans, allt vi gör eller säger,
det är som magi. Jag älskar dig, så jälva mycket.

sjukt dåliguppdatering. . .

tjena, förlåt verliken för en dålig uppdatering! Har varit med alexander hela veckan så jag har inte hunnit för han är som han är, hahaha! Men jah vi har sovit i husvagnen och lite sånt, sitter hemma hos han nu han har precis tränat och han duschar nu, ska snart hem och mysa med mamma och snacka med min lillasyster som nog har kommit hem! :) har faktiskt saknat henne lite. . jaja ska nog sitta och kolla igenom alla mina fina vänner på bilddagboken.


Puss på er!

så otroligt kul med bästavän!

Tjena bloggen förlåt att man inte har skrivit men jag har inte haft tid, heheh... Iaf igår stack jag ju till torget och mötte alexander och linn där, vi väntade på andy sen kom han  med några speciella saker :) linn och jag stack senare hem och sen beställde vi hammburgare utyttiga som vi är, hahaha. en köpte vi godis lite så :) gick hem spelade många parti med UNO hhe, jag är så bra. Vi stack ut till padde,dojan,viktoria & melinda men melle och padde och dojan stack hem så gjorde linn jag och viktoria dt också :D Linn lärde oss poker lite sånt sen stack vi ut igen och hade jälvigt kul :d vid kanske 10 stack vi ut kom hem vid 3? xd hahaha, ja mådde inte alls bra.. . . . ja sen idag vaknade linn av att vi höll handen? xd skulle köpa frukost till linn såp mötte vi alexander han  följde med oss och städade, sen gjorde vi kanke inte så mycket, han stack hem sen linn och jag stack ut och var med padde, dojan, andy, mex & rasmus lite sen kom alexander igen :D sen stack vi till torget och sen skulle jag hem. Mamma pappa och jag hyrde lite film och åt glass :D nu sover dom och jag chattar med min älskling som jag även webbar med ;*

look of today,



Lila tröja - Prag
Svart smalt bälte - H&M.
Jeans ljusblåa shorts - Mammas gamla
Svart stor väska - Prag

föräldrarfritt - FF

Cha cha bichtes ;-d vaknade vid halv 11 som vanligt, nja, chilla suttit vid datan lliksom. Iaf så ska jag till Linn snart tror jag! vi ska typ ha föräldrarfritt & kanske festa eller ngt ;) heheh, kmr bli skit kul har precis fixat mig och lite så ska nog bara titta igenom väskan igen och liksomn & bli inte chokade ikv, jag vet jag har varit en dåligmänniska jag klarade inte av dt i Prag dt var df. Särskilt till några kompisar som står mig väldigt nära, Feee. ni fattar... men skit samma kmr ha skit kul hos Linn :D


puss på er;

nattblogg

Jag kan verkligen inte sova alls helt sjukt ändån a). Sitter i min lillasysters rum och skriver och hon verkar inte störa sig för de hon liksom bara säger; Snaaark... så jag tror de är lungt :) idag har jag varit med älskling han kom till mig sen åkte vi in till anderslöv, kunde inte träffa min linn såklart för hon var i göteborg ._. suck, jaja imorgon är de hennes och min dag! :D ska ringa henne imorgon först och kolla hur dt blir för hon ska ska ju sova hos hennes pappa eller ngt? jag vet inte, men inget är bättre än oss, punkt slut.*



vi vet, alla älskar oss!