TJA

jag har varit ett svin mot alla, jag vet. förlåt! men ja livet är inte så lätt alltid & då går de ut över alla man älskar överallt annat, ni kanske vet hur de är? Att man skriker, ljuger eller att bara bli sur på en liten j*vla sak utan att något är fel bara för man mår så in i hel vete s dåligt. Men men...Hälsade på pappa idag! :) gick jättebra, han är så stark så jag tror på honom riktigt mycket. Jag grät ganska mycket när jag var där när jag såg han med hela sitt knä och liksom veta att det var kanske värre att han skulle dö? Känns fel att tänka så men ja, man gör ju det utan flit. Skolan va si&så. BARA 2 veckor kvar! SÅ JÄLVA HÄRLIGT asså, så skoltrött jag är asså! Helgen bilder kommer ju nu ;) jag har lagt in alla och jag är stolt över de :S! klicka på bilderna för att se bättre!

va med Jennifer i Fredags innan vi skulle till tjejmiddag hemma hos Jenny :love:

hemma hos andy på lördagen med Linn :D

sen söndagen va jag med linn efter att ha varit hos mormor :-)

morsdag

Hej, förlåt att jag inte har skrivit på en vecka. Men denna veckan har fan sugit någon riktigt hårt! JAG HATAR HAN.
som ni fattar hatar jag allt nu förtiden, men att en lovar att "jag hjälper dig emilia, jag älskar dig" BLABLA bullshiet, jag pallar inte mer?  Jag litar inte på någon, jag vill inget mer. Fyfan, pappa ligger på sjukhuset också! VAFAN SKA MAN GÖRA. jag gråter typ, jag skriker på linn hela tiden. Åh. ja, så här laddad är jag hela dagarna? fattar ni varför jag inte viljat blogga? ... okej.
bilder KOMMER SEN!

23 maj

Ska bara skriva av mig en 10 del på mycket jag vill egentligen att alla ska fatta. Så jag slipper alla komentarer & alla misstankar på hur jag mår eller hur jag är just nu. Jag mår inte bra, jag kan berätta det rakt ut men när det kommer om varför så är det samma svar för nästan alla tonåringar som jag snackar med. Hemma, vänner, killar ja just det liksom? & jag svarar samma, hemma, vänner & killar/kärleken. Jag vill inte vara hemma? Jag vill inte vara i skolan för där finns både dom som snackar skit, dömmer ut mig för minsta lilla eller han. Jag är kär i fel person om ni fattar? Helt fel. Men jag kämpar vidare för det finns ingen mening med att vara deprimerad hela tiden. Eller hur? & att livet skulle va så jälva fucking tråkigt om manhade allt man önskat. ALLT man pekade på. Då blir det spännande & tuffare om det finns hinder som man måste kämpa för eller tänka hur man ska göra. Då har man också så man kan hjälpa andra som har samma problem som sitter i samma sits som jag.

Nu ska jag fixa mig, sminka mig lite & sånt bara. Sen ska jag sticka in till Anderslöv för att möta min lilla bästavän. :love: hon har varit i Trelleborg så jag ska snacka med henne lite & så. Ångrar som fan att jag inte stack igår men skit samma.


Just det! Jag var ju hos farmor & farfar igår, sjukt god mat dom gör asså! :o sen efter stack vi till stefan och lena ;)

'

Kan säga att hela denna veckan har varit uppbyggd av skratt & tårar verkligen. Jag mådde inte alls bra igår och jag grät stortsätt hela dagen. Men sen vissa andra dagar denna veckan har jag bara skrattat. Ja lite upp och ner kan man väl säga? Igår var det gabelljung som alla skulle till ;) Linn och jag åkte dit med Dino & Matte, FYFAN vad trångt det var haha! Tur att Matte var "bög" (han sa det, men han är inte det) för Linn satt i hans knä. Iaf så stack Linn och jag hem sen & sov i stugan. Fast ja, vi har bara sovit typ i 6 timmar om inte mindre? För vi var ute med några kompisar på natten i Anderslöv, Gabelljung och lite smått sånt. Skit kul! ;) Men ja.. Jag skriver lite då & då.

Puss.



Everyday (day), every night (night)
I wanna see u baby, stayin' by my side
I'm goin down on my, on my knees for you
for your love I'd do it, for your sake, believe I do
If you dont love me, why do you raise my hopes
No matter what happens, I can't let u go
U got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to u

gästblogg.



hej emilia, jag har vädligt tråkigt och tänkte berätta det bara.


emilia uppdaterar int speciellt bra, men det förlåter hon sig själv för :)
och vi förlåter henne.

linn

falling in love

Hej!
Var mycket bättre på att blogga förra veckan, jag vet. Men nu är de så här att Emilia har blivit kär...& det är faktiskt inte roligt för jag gillar inte att vara kär :( jag blir annurlunda.. men skit samma. Saknar han faktiskt redan..fuckfuck. AJA men nu är jag hemma, fryser & jag typ? är inte hungrig men ska ta en macka :)

puss.

Akon - Don't Matter


nobody wanna se us togeter

godmorgon!

Är på toppen humör verkligen. Fast det är ganska många hinder idag, jaja några hinder måste man klara av! Ja så min ALLRA BÄSTAVÄN följer med in till trelleborg..fixar en sak. Sen sticker vi igen till Anderlöv ;) så ja, nu ska jag testa fota mig :D puss haj !

hej & hejdå :D

Nu sticker jag till Anderslöv med Emil Assarsson ;)
- vi är coola!

allt utom detta, helst.

Jag fryser & jag ÄLSKAR techno :D haha, härligt att lyssna på när man är depp. Iaf så sov Linn över här från onsdag-fredag :') älskar henne mest, sen har jag väl inte gjort så mycket. Igår blev jag gift med Jesper Borgkvist! :D

MIN MAN <3
& sen åkte jag och linn bil med Emil hela tiden :D sjukt roligt att göra, han & han avundsjuka & det funka ;) hehe. Sen idag har jag inte gjort så mycket antar jag :)

skriver mer sen puss :love:

emils bil framifrån ;)

ja man ser inget annat på dom andra bilderna :p

*skriver av mig*

Jag måste bara få skriva av mig för jag vet inte hur jag ska formulera detta med ord, hur jag ska säga, hur jag ska tolka detta. Jag tänker inte skriva namn, ålder, vem, vad, hur, när Men jag måste bara så skriva av mig efter som om ingen kommer förstå detta att jag berättar detta till någon..Om någon förstog mina vackra ord? :) Haha ja, men ska förkorta det iaf. Kärleken för mig har ju inte varit den bästa? Har blivit kär i helt fel personer som man aldrig skulle tänka sig att just den lilla Emilia skulle kunna ens umgås med. Men nu efter alla komentarer har jag förstått hur det ligger till. Jag är inte den lilla gulliga Emilia mer utan jag är verkligen den "bad girl" jag har sett mig som en motsatt till..Men nu är jag en av dom & jag trivs med det såklart annars skulle jag ändra mig direkt, såklart. Men att se mig som en knarkare eller som en som har "sneat" på livet är helt fel uppfattning av mig. Om man kallar mig knarkare, missbrukare, ghetto-unge, ganjaflickan, ja alla dessa öken namn som jag har fått ta åt mig halvhjärtat. Så är de kanske ni som har sneat på livet? Att jag gillar att vara ute på kvällarna, vara på fritisgården, umgås med dom som är lite äldre än mig, angår för helvete inte er? Om jag säger såhär: Om jag låter er kalla mig alla dom öken namnen som ni kommer på varje dag eller alla dom som tror verkligen att jag knarkar eller tar drogor :s så kan ni låta mig vara som jag är just nu. Jag kommer ändra mig, förstå hur jag kunde gå klädd, hur jag skulle kunna säga så om dom som verkligen stog nära mig? Eller vad som helst. Jag tycker inte att alla andra som kallar mig så som ni gör, är omogna? Jag tycker det är bättre att ni kommer till mig och säger det ist för att det ska bli som ett rykte om att jag dricker regelbundet, rökar på eller något sånt? Ja, jag vet inte vad -.- men känns skönt.

Nu har jag skrivit allt som jag inte skulle skriva om men..ja. Jag vågar inte berätta det andra.
Skit i det nu & Hakona Matata ;) hoppas ni alla andra mår bra & att era liv går bättet.
Pussar & Kramar.

linn gästbloggar !

HEJ ALLA NÖRDAR !

Igår blev det en lyckad fest och det kanske det blir idag med för vi får lov att ha fest idag ! Men det får vi se om vi orkar och om Emilia orkar framförallt. Hon ska snart in till Anderslöv och handla mat till oss eftersom hennes föräldrar ska bort inatt med för dom var nämligen det nu inatt med. Men nu är dom ute och kör motorcyckel tillsammans med kompisar och det är ju bra att dom kan ha lite tid tillsammans !  :) Igår kom Dino och Emil hit först, vi drack en otorligt äcklig sprit och jag kunde verkligen inte smaka på den, den var grotesk ! Påminner som fan om min första fylla och jag mår illa av att bara att tänka på det så tillbaka till samtallsämnet om igår. Sen kom Andy, Patrik och Tobbe. :D Vi började festa och Patrik blev lite lullig och Alex blev ganska full faktiskt och inte den lättaste att dras med .. höhöhö inga kommentarer. :)
Senare körde Andy och Tobbe hem och då gick Patrik, Alex Emilia och jag ut och röka vattenpipa men den smakade skit och den var typ isönder så det blev inget ordentligt precis. Vi gick in, somnade efter en stund och sen i morse hämtade Edvin Alex och Patrik och jag och Emilia har bara tagit det lugnt och sagt hejdå till hennes föräldrar än så länge. Nu är Emilia och duschar och jag lyssnar på musik. Ska försöka få tag på Andy. Sen ska jag också in i duschen :)



En fin bild på min dricka med sin fina färg. Det var den ända bilden jag fick från igår. NU kom Emilia ut ur duschen och nu måste jag gå på toaletten !


ppeace Linn

godmorgon

Blev ingen jätteest igår men några var lite fulla iaf..
Mamma och pappa ska iväg med motorcyklen iaf idag :s så dom har pajat hela mina dagar... :(
men mehn, kollar tv med Linn, vi ska bara fixa oss sen kanske vi sticker in till Anderslöv ;)

HELLOE

Är i skolan nu och typ.. är osäker på om jag ska ha fest eller inte. Men det tror jag :) hehe, Mamma och pappa kanske inte ska åka men jag ska ändå ha fest har jag bestämt. Ja, nu ska jag snart gå på rast sen ska jag ha träslöjd puss haj


jag är en råtta i kinamärken :D

shieeeet

Godmorgon! Idag regnar det & det är inte alls kul, för då kanske mamma och pappa ändrar sig och stannar hemma & då blir det ingen fest. Om dom nu sticker kommer dom kanske hem tidigare eller så vet jag inte det värsta. :rolleyes: men men, hyar druckit mitt vanliga te nu! ;p
Nu ska jag plattahåret & sen sminka mig och sånt. Puss


1 till vänster & 2 till höger! (klicka på bilden om den ska bli stor)
Jag är faktiskt ganska glad över detta, innan hade jag typ 3-4 nu hade jag upp till 30!
oh yeah!

FUNDERING:
Har ni tänkt på att det är mest bara stora bloggare som bor i Stockholm eller längre upp i Sverige? F**N vad coolt om en Skåning kommer liksom högre än alla andra på bloggar listan & alla 08orna borstar längre & längre ner ;)

SKÅNING FÖR FAN!

- >

Såhär har jag sett ut idag typ ;)
- tröja från linn
- svart gina linne
- blåa jeans från gina



+ ser ni hur tjock jag har blivit?
inte alls bra.

nu ska jag bara äta upp & sen ska jag sticka till Anderslöv ;)

perfekt efter skolan !



Stekta ägg med Kött & Grill krydda! :thumbup:
- hur enkelt som helst att göra.
- lagom mycket energi.
- skit gott :D
& lite coca cola att dricka, perfekt!

i skolan med vanessa!

Är i skolan nu med Vanessa ;) Hon är verkligen sjukt underbar! Efter skolan ska jag nog vara på fritidsgården med min bästavän :D jag har bestämt att vi ska spela kotte med 2 andra eller 4 andra :D hihihi, ja men vi hörs ikväll eller om jag sticker hem efter skolan. Puss


godmorgon!

Jag vaknade kvart över 6 idag! Jag är stolt att jag är vaken :p haha, duschade och sen gick jag ut, matade katten, väckte Linn, fixat frukost så nu äntligen får jag ta det lungt på min morgon ;) Idag blir det ingen speciell dag tror jag. Språkval nu på morgonen som jag ytterst hatar. Men men det måste också göras. Vi hörs efter skolan, puss :love:

bloggar i sol, härligt !

Hemma från skolan nu underbart! :) Sitter ute faktiskt för jag har varit inne hela dagen i skolan! Jobbigt..så nu är jag ute i solen och bloggar och äter glass! :thumbup: Ska städa lite efter som att jätte många ville att jag skulle ha fest & visst om alla sköter sig & inte förstör så är det helt okej ;) men ska se också om jag verkligen ska ha de..Ska kasnke sticka upp till mormor och shoppa behöver verkligen nya kläder! Så vi får se... :p ska kanske snart sticka in till Anderslöv för hemma är det inte roligt kan jag säga er.

Hoppas allt är bra ;) ?  kollade också min statistik, ni är underbara allihopa!




jäklar!

Har försovit mig i en halv timme (!!!) shiet, ja får bli en snabbt..

Godmorgon bla bla bla ;) har sovit jättebra! Pappa väckte mig idag för jag hade försovit mig..så nu får jag bara dricka upp mitt te, ta på kläder och borsta håret! (eftersom att jag har glömt allt mitt smink & min plattång i skolan -.-) jaja, men nu ska jag skynda mig puss!

hjälp?

Att vara ledig Tors-Fre från skolan & vara ensam hemma är inte kul..

VAD SKA JAG GÖRA ?
1. Åka upp till mormor & stanna där.
2. Vara ensam hemma och inte göra något alls.
3. Busa & ha fest hemma hos mig..?

ALLA RÖSTAR ;)

helgen med linn ;D

Förlåt men min bästavän ääär så självisk! :( hon lovade att gästblogga för jag städa i hennes rum idag.. -.-
Jaja, sånt är livet. Här kommer både bilder & lång inlägg ;)

Fredag: jag berättar om det, skit samma ni behöver ju inte läsa detta.
Iaf så stack jag och Linn med Melinda & min syster in till Trelleborg & solade. Mysigt, sen sov jag hos Linn och skulle kolla på film, Julen I Ankeborg ! Haha, jag valde filmen BARA för att reta Linn ;) Inte mycket att berätta..
ALLRA FÖRSTA GÅNGEN I HELA MITT LIV :'D *stolt*

Lördag: vaknade tidigt som vanligt hemma hos Linn. Vi stressa som f*n för att Linn skulle med bussen till hennes pappa på kalas. Men bussen gick inte fören 20 i 1 eller något..Så mamma räddade oss för att köpa ny prestent till hennes pappa (den andra gick i sönder när vi fick damp...eller ja Linn, haha ;p) sen tog Linn bussen och jag var med Adela, Linnea lite Denne & Danne. Vi flummade som f*n i Anderslöv. Tror inte att Anderslöv har hört så mycket fåglar i hela sitt liv för Linnea lärde mig låta som en höna & vi skreeek över hela Anderslöv :D HAHA!

Vi satt nog på pizzerian i 3 timmar för att vänta på Danne & Denne som dissade oss hårt! Ja men efter dom hade åkt så gick jag med Theo & flumma lite ;) vi flummade till Micke. Var hos Micke med Jeff & Theo lite sen gick jag till Mössan & Denne hos Mössan :D För att vänta på Linn och Andy som var i trelleborg. När Linn och Andy kom till Anderslöv packade vi lite sen var vi vid församligshemmet med Dojan, Hampus, Mumbis & Andy såklart :D Melinda var där lite också precis innan Linn och jag åkte hem. Men så hade Dojan & Mumbis druckit lite ^^ så Linn och jag var tvungna att smaka litee... :D Vi blev bara flummiga INTE fulla. Andy körde hem Linn och mig så somnade Linn och jag ungefär vid halv 1.

Linnea i speglen &                DANNE Denne bakom
Denne brevid :p                                                  Adela med fjäril :D
KLICKA PÅ BILDERNA SKA BLI STÖRRE !!

Söndag / idag! : Linn vaknade typ vid 8:a :S & hon väckte mig klockan 9. Vi stressade igen för att hinna med bussen vid 11..MEN den gick inte fören 12.38 -.- suck! Så Linn och jag städade, rensade ut hennes garderob och lite sånt :p sen tog vi bussen då till Trelleborg, Linn skulle tvunget gå i gina typ i...2 timmar ? :) Nej men ganska länge..Sen gick vi i H&M lite så. Sen stack vi och solade igen :D så in i helvetes härligt! 17.20 gick bussen (som vi fick vänta på i 2 timmar typ..). När vi kom hem så stack vi direkt till Mumbis och myste film. :) Dojan var skit rädd Xd haha!

Lite färg har jag fått ;)

snabbt inlägg...

Tjabba! Bilder kommer in på bloggen när jag kommer hem för jag orkar inte fixa detta på Linns data. :p Jag måste verkligen skriva detta snabbt för sen ska jag vänta på bussen med Linn och hon ska in till Trelleborg & ha kalas för henne, hennes pappa & hennes farmor ;) mamma hämtar mig antar jag och jag ska vara hemma lite. Sen ska jag åka in till Anderslöv igen och snacka med Andy. Ska vara hemma nog och bara ta det lungt, duscha och sånt skit ;)

& att sola solarium
var otroligt skönt! :D Har aldrig kännt mig mer lugnare. Linn blev jätte brun och fin medans jag inte alls fick mycket färg ;p haha, jaja men jag ska sola mer senare för det var så jälva härligt särskillt när man inte mår så bra..

& ja bryr mig inte om eran skit snack eller att ni tycker det var fel att jag sola solarium en gång. ;)

Ha det bäst, kram emilia.

Jag älskar min bästavän mest.

lolololol komenterar :

heathern blev bättre än vad jag trodde att den skulle bli, haha!
wtf, solar du solarium.. vänta med det tills sommaren kanske ? annars blir det ju dö konstigt om du kommer till skolan brun och het fastän vädret är piss! haha jag e lol :p


Svar: Jag har bara solat solarium en gång i hela mitt liv & det ska nu börja klagas över? :) Jag tänker inte bli så brun som kissies eller någon sån, bara att jag känner mig mycket mer frisk & att jag var otroligt blev innan! Never mind.. Klart jag väntar till sommaren men ändå?! Haha, pisnamt.

PLUS att du/ni alla som kommenterar att ni kan börja skriva era namn eller efternamn ist för alla dessa "lololol" eller "anonyma" liksom, mycket roligare att jag vet vad folken tycker liksom. ;)

dålig på att hålla löften här i bloggen...

Hej! :)
Förlåt att jag inte la ut bild hur jag ser ut idag, men jag hann inte helt enkelt...förlåt. men ska snart sticka in till trelleborg med linn, melinda & min syster ;) vi ska sola & sen ska vi till möllers och kolla vad som är roligt där. Sen ska jag hem till Anderslöv igen & sen vet jag inte.. :P haha, ja men vi hörs senare !

godmorgon pumaaaaas :D !

Mår jättebra denna morgonen! :D så nu ska ni få se på bild hur jag ser ut idag. Denna dagen kommer nog sluta med att efter skolan smyger jag & linn in till trelleborg, solar med ida&melinda ;) sen ska till Möllers som vi var på förra året :D yey, mår bäst! Bara att om Vanessa är i skolan också, kommer bli bra då! ;)

massa håltimmar & sånt jue :D men bilden kommer snart, LOVAR !

Grit Licks ft Evelina - Dangerous


& till alla som kanske bryr sig så är jag extremt trött på alla som "gömmer" som en annan låt (inte denna) var sjukt bra så hade min kompis den så frågade jag om jag fick veta vad den hette hon ba: Nej det är min låt & sånt :s jag menar ännu bättre att många andra känner till låten så ALLA kan sjunga med eller något :s som linn säger: denna värld, vad kommer det att bli ?

nöjda nu ;) ?

Nu har min älskade bästavän fixat min blogg ;)

ingen skola för emilia !

Nej, mådde inte så bra..så mamma hämtade mig för en timme sedan. Har redan sovit 30 minuter om inte mer, sen har jag käkat glass & kollat färdigt en film jag påbörjade igår ;) mysigt. Skönt att åka hem ibland för..då blir man frisk imorgon och har ännu mer enegri imorgon istället :D

jag är smart, städar mitt rum nu lite grann, det såg ut som det gjorde..HAHA

godmorgon,

Hinner inte göra ett bra inlägg, för försvov mig.
- hinner inte äta
- hinner inte blogga
- hinner inte platta håret
- hinner inte sminka mig
- hinner inte tänka.

Denna dagen började inte bra. Man hoppas på att den kommer bli bättre, annars då jälvar.

HAHAHAHA

nu sitter jag hemma i solen (H) blev inte att jag följde med vanessa hem efter som att hon äggade ida & sen äggade louise vanessa :) så .. ja ska snart sticka till anderslöv för att vara där lite. Hoppas Linn är ute!!

ha det jätte bra & jag håller på med headern ;)
ja såhär såg jag ut idag typ :D whie, hurra för mig -.-

i skolan nu ;)

Hejsan allihopa! Sitter i skolan & vi har elevensval. Jag har att jag ska nå målen -.- suck, jag har ändå gjort färdigt alla mina saker ? Förutom franskan...men jag HATAR franska & mest för att jag har glömt den boken hemma (A) HAHA, ja men iaf så ska jag ha de hela dagen idag sen efter skolan sticker jag ju till vanessa :) älskar henne!

Så jälva roligt, att se 2 tjockisar på 1 moppe idag med linn :D hahaa, jag skrattar fortfarande ! haha, sen är linn lite skum som fan.. men ja.
& att min header är ful/tråkig ska jag faktiskt göra om någon gång. LOVAR. men min systemkamera är lite fuckad också just nu. ;)

nej nu ska jag dra för ida och jag ska ....flumma sen sticker vi på lektion om typ 5 minuter. PUSS HAJ !

onsdag idag då ;)


GRATTIS FJORTIIIS!
ida hanssson fyller år idag ! GRATTIS :D Ja, men idag är det skola som vanligt iaf. Sen efter skolan sticker jag till Vanessa & jag ska rida hennes häst ._. önska mig lycka till för jag är super duktig jue ;) HAH, jag kommer dö :) men ja , inget mer har hänt utan att ALLA klagar på min header :D tycker jag är ganska kul för snatrt kommer väl en spamar mig :) hihi, skit kul! Ja jag kanske ska ändra ;) sen har jag fått önskemål typ att lägga in mer bilder MEN VET NII HUR MIN MOBIL FUCKAR? den fuckar för allt :s den pallar inte med mina ytterst fina bilder ^^ hihi, sen ska jag inte göra vidioinlägg för det är bara pinsamt! åh gud -.- sen kanske ska jag visa mina vidosar, men det är liksom hur jag är på riktigt :D haha, ganska bra ändåN men skit samma!

ha det jättebra, puss puss (L)

valborg !

Hej allihopa !
långt inlägg (!)
Igår var det ju Valborg & linns födelsedag! :D Skolan var helt okej, men ganska tomt utan Linn ska jag säga :s.. jaja, Simon körde mig till Linn och sjöng för henne på morgonen när hon vaknade ;) en stor överraskning för både mig och henne för jag trodde fan inte att han skulle säga ja :P haha, efter skolan stack jag hem duschade packade och sånt lite. Sen stack jag till linn & vi myste och sen kom andy & mex till oss :D vid 9 stack jag, linn, andy & mex till elden för att grilla våran chamallows (stavning) så träffade vi elin, sofia & pontus så var vi med dom lite :) Efter det när vi skulle gå till torget för att träffa fanny så var det en gubbe som var full & skulle såklart snacka med mig & HAN HÖLL FAN OM MIG :O jag fick damp, så jag bara HAHA....& sen kollade jag på linn med en "hjääälp mig" blick.
haha ja det var ganska kul ;) sen på lördagen var jag med linn sen stack jag hem till afro! Afro trillade på moppen när jenny och jag skulle hem :o när hampe skulle köra oss hem..Haha awe :( ja, sen blev det fest hos mig :D sjukt najs va uppe typ till 6-7 ;) blev ganska full... men ja, sen på söndagen var det bara bakis dag. :p