tack

♥ 2009

Årets tjej: vanessa
Årets kille: alexander eriksson
Årets idiot: svamp

Årets minne: sommaren
Årets dryck: smirnoff
Årets resa: danmark me daniel, utan att mamma vet ngt (h)

Årets konsert/spelning: -
Årets band: dead by april & hollywood undead
Årets låt: fuck it - eamon

Årets roligaste: när linn o jag gick t sörby haha
Årets tråkigaste: 7 december..
Årets hemskaste: slutet på mig o amalia.
Årets smärta: kärleken överhuvudtaget!

Årets 'spenderat mest pengar på': cigg, tyvärr..
Årets fylla: när jag sprang in -.-
Årets kompis: linn ohlsson ffs.
Årets nyfunna kompis: jennifer, vivi & louise jensen
Årets ovän: felicia :((

Årets 'kommer-alltid-minnas': 1 januari - 18 april, jag var riktigt lycklig.
Årets 'vill-helst-glömma': 18&19 april :(
Årets bild:


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


haha poppis eller inte

HAAAAAAJ
okej, nu ska jag bara betätta en sak att jag inte bryr mig om ngn bullshiet?
haha :) jag umgås med dom jag vill som jag känner mig säker att vara med liksom
jag umgås inte med dom jag tycker känns osäkert & jag inte kan vara mig själv, thats it
så..igår så var jag med min älskade vivi, vi tog massa bilder & sånt sen typ stack vi till anderslöv och typ jag var med lousie och sånt, sen stack jag med padde och jeff lite. Sen åkte jag med johan och snackade med cornelia och sånt. Efter det så stack jag till Jeff och Padde igen men så skulle jag möta louise så jag träffar några blattar? Sjukt snälla mot mig iaf, men som padde sa att det bara var fjäsk, ja.
Men sen stack jag, jeff och padde hem till bosse och dom drack öl & jag drack coca cola :)
haha, jag vet jag är mes..men jag gillar inte öl :(
Sen vid kanske halv 3 stack vi hem till jeff och kollade på en as läskig SANN film det typ handlade om att det var 3 människor som var ute i en farlig skog så dör dom och sånt. Sjukt äckligt!!
På morgonen så vaknade vi vid 9 kanske så skulle jeff gå till bussen och åka till trelleborg typ så jag stack med padde hem och han somnade i soffan? Så jag stack till mamma..
NU sitter jag här på mammas jobb, ska snart äta min hawai pizza som mamma köper till mig sen ska jag till trelleborg med min lillasyster & shoppa julklappar :D
Sen i kväll ska vi pyntagranen och sånt sen imorogn är de julafton!!:D

aja, puss


YO SUCKERS .

Yo yo yo yo yo & återigen YO .
Jennifer här ! ;D (Även känd som 1337). Hihihih , jag sitter hemma hos Afro med Padde & Emilia . Fast Emilia ligger & myser med sin Patrick i sängen :) . Så jag gästbloggar lite , för jag är så jävla grym ! Hoppas att alla läser Emilia's blogg , annars spankar jag skiten ur er alla . Ni ska skaka av rädsla då va . Haha , nej nu ska jag typ mula mig själv eller något ! ;'D Harre bäst , PUSSHAY .


skit

daniel jensen
tack verkligen för allt.

Just nu gör du mitt liv ännu svårare, du gör så att jag mår dåligt för något som gör mig glad igentligen. Du ser på mig som om jag skulle vara dum i huvudet som gjorde så, du snackar med mig som om jag inte kan riktig svenska. DU gör mig världelös som om allt bara sipprar ut igenom mitt fejkleende. Jag hatar detta, jag vill gråta men jag har inga tårar mer..jag vill slå ihjäl personer för du har snackat skit. Jag vet inte hur jag ska säga, men de ända jag vill nu är att lämna allt. Jag vill lämna han och va med ngn som jag tycker riktigt mycket om, men jag är kär i "P" jag är verkligen de. Det känns sjukt att se honom ge hat blickar om att jag inte betyder något "Emilia hon Emilia kan man skratta för hon är inget värd" Kan jag inte bara få normalt? Som om alla vill iaf att jag ska få leva lite iaf. Just nu vill jag bara tillsammans med någon, se iögonen sen hänga mig själv. Bara framför alla så att alla kan se hur dåligt jag mår, hur jag igentligen känner. Snälla "P" ge mig en chans, jag kan visa att jag är den personen som kan ge allt för din skull som kommer förstå när du mår dåligt.

.

Hemma nu, har ätit lite och sånt. Sitter och deppar med min nya munktröja som jag fick av <3dojan. Han är bäst, han fanns för mig när jag mådde som sämst. Tröstade mig när jag behöde ngn som sa att jag är underbar. Jag älskar dig daniel, så jälva mycket vi ska alltid vara bästavänner.

ska snart ut kanske, mår piss.
& fuck u, ta *** om du vill, jag bryr mig inte ett piss mer!!!

hos jonte nu

hej nu är jag hos jonte, haha sitter i hans kök med dojan. Dojan och jag typ har snackat lite och sånt.. han är bäst. Sen nu ska jag bara sitta och lyssna på depp musik för jag vet inte alls vad ja ska göra med han. skit samma, det kommer bli bra. är sjukt pigg och jag ska snart ut och röka ;) haha hejdå!


fredag !

Godmorgon!
Snö och skit ute -.- jag hatar snö, men varje gång jag vill ha snö kommer det inte.. men nu när jag inte vill ha snö kommer det sjukt mycket! Det är som om gud vill straffa mig ;s haha, har gjort om hela min blogg nu..Ganska svart & tradig men bättre än innan Ska för det mesta nu inte göra ngt idag, kanske hem till afro efter skolan eller så åker jag hem och är här med pappa. Jag vet inte..känner mig ju inte jättepigg att träffa patrik. Men sånt får man leva med, ska snacka med vivi hon brukar förstå för det mesta. Jag älskar alla mina vänner & tack till alla som har söttat mig.

Vanessa Kobaslick
Ida Niehoff
Amalia Thore
Linn Ohlsson
Victoria Fridh
Jennifer Andersson
Jonathan Nordström
Anton Nordström
Patrik Jensen (lite..)
Hampus Andersson
ja, många till..men ja ha det bra

ny header ?



vad tycker ni?

ny header ?



vad tycker ni?

det var länge sedan igen -.- haha

Hey bloggen, haha ska ändra verkligen min blogg för imed jag inte är tillsammans med alexander så blir det helt fel med han på framsidan.. ska fråga min lilla linn om hon kan hjälpa mig för jag fattar inte hur man gör ff-.- haha! jag vet inte vad jag ska säga, jag & svampbob har gjort ett antal saker men jag vet inte hur de bler för idag så var det en tjej som han hade varit tsm med i över ett år eller iaf 10 månader eller sånt, så dom höll på som fan ;/.. framför mig och jag kan inte låta bli att bli svartsjuk fast jag vet att han inte har känslor för mig. Ni kan få reda på vem de är senare om jag orkar.. för just nu vill jag inte höra varken hans namn eller hans smeknamn. FAN


fest i helgen

8 december
emh, ja..skolan var som vanligt korkad? Ingen mening med skolan igentligen bullshiet haha! Efter skolan stack jag, padde, hampe och afro hem till afro och var där hela tiden. Tills jag skulle hem kanske 18.30 ;( bull, ja men jag vet inte ska nog inte skriva mer än att jag längtar som fan till lussebandyn!

efter lusseabandyn ska jag festa satan både fredag och lördag :D haha! ska sova hos afro hela helgen tror jag. sen ska jennifer vara med<3

love with you

But I don't care what they say
I'm in love with you (L)


paus

Har gjort en riktig paus nu med alexander. Känns skönt, men kommer sakna men jag måste tänka över allt och imed Svampbob så var detta den bästa genvägen.

Amalia? tack för all stöd <3

whii :d

Jag får alltid ont i magen
Som om allt i hela min kropp stannar
Att jag blir is kall när jag ser dig,
att mitt leende blir större när du
säger ngt till mig.

jag har ont i magen, hahah! Som om mensen kommer ni vet (alla tjejer) sen när man är nära *** så blir man helt varm, man smälter och man vet inte vad man ska säga, göra eller regera. HAHAHAHA

godmorgon



så jälva härlig låt, Jalle rekomenderade den till mig.
Vakande klockan 11 ungifär. Ska till min moster idag för att fira henne. Hon fyller år antingen idag eller imorgon (a hahah! Ja, så jag ska duscha vid 1 sen ska vi åka 2. Nu ska jag kolla på julkalendern från igår och nu idag för jag missar både morgonen och kvällen. Snackade även med Amalia igår därför jag la mig lite senare än vad jag hade tänkt mig, haha men det var sjukt roligt! Hon är ju så underbar, det är hon verkligen. :)

i d a g
i m o r g o n
f r e d a g

jag vill, jag vill, jag viiiiilll.


världens bästa eftermiddag!

Var ju hemma hos Linn lite och vi tog det rätt chill, drack lite vin (hahah!) och spelade Uno & bara mööös riktigt mysigt. Sen stack vi ut och vi var lite med Axel, sen kom Padde och Hampus vi snackade lite och så sen gick de hem. Linn och jag gick också hem för jag skulle hämta min väska lite så. Jag gick sedan till "Peters hörna" för att vänta på Axel som lovade mig att vara på torget när jag kom ;(.. haha så vi gick tillsammans till Padde & Hampus. När vi hade frågat om Padde och Hampus kunde komma så skulle de äta så vi fick vänta haha. Men utanför så träffade vi Dojan! Vi snackade lite så och sen kom Padde och Hampus igen. Vi gick alla 4 (padde, jag, hampus och axel) till torget där vi träffade Axels pappa som fick damp och axel sprang iväg? hahah, ja så vi gick till Jonte som hade Vanessa där. Vi kollade mest på TV och chillade, riktigt mysigt tyckte jag (a haha! Jennifer kom en liten stund också. Vi kollade på Madaska hahah! Jag är Flodhästen (H) haha, fick åka hem rätt tidigt faktiskt :/ fick inte sova hos Jonte..skit samma!

Nästa helg ska jag vara i anderslöv och nästa vecka kommer inte vara desamma som innan..aja
nu ska jag äta popcorn och bara ta det lungt, tänka hur jag ska göra imorgon och sånt. Aja, vi ses!


Giraffen - Jennifer
Zebran - Hampus
Lejonet - Padde
Flodhästen - Emilia
Apan/tvättbjörnen - Affro
Den dumma pingvinen - Anton N
& den lilla söta pricken som inte är med - Vanessa

hahaha, fråga mig inte varför jag fick vara flodhästen ;(

barnvakt igår

Hej bloggen,
5 december idag då :) förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade inte tid..Var upptagen att passa barn -.- hahah! Men det var ganska kul haha.

Skolan var ganska okej, eller sjukt söt! Började med att Amalia och jag hade riktigt kul på Håltimmen, eller asså vi var inte så mycket men aw hon är så söt! Ja, Svampbob och jag har snackat och lite så..sen följde *** mig till idrotten och jag tyckte såklart att det var sjukt gulligt sen kramade han mig sjukt länge..så viskade *** en sak till mig men jag kommer inte ihåg de eller så bara jag inbillade mig (A) haha men aw, kan inte sluta och tänka på de. Men sen ungifär efter lunch så ville rektorn, Paol & Ola snacka med mig om den stulna jackan och jag sa att jag inte visste ngt för det gjorde jag inte. Så jag fick gå ut lika snabbt igen, Amalia bara när dom kom.. NEJ NI FÅR INTE TA HENNE!! :'OO men jag sa att det var okej till henne sen kom jag till henne igen och sa att det gick bra hon var jätte orlig! Awe, ahh.. men jag vet inte hur jag ska mer berätta är så jälva spänd om imorgon.

Linn och jag sprang hem till Alexander efter skolan och sen var vi där hela tiden.. Sen stack Linn hem ca 12 kanske, så var Alexander och jag själv men jag var så jälva trött så vi gick & la oss (: Vi snackade lite också om en paus igen..Jag behöver det verkligen, kanske minst en vecka men jag måste verkligen. Jag klarar inte av detta mer, herregud. Svampbob finns för mig hela tiden..men jag vet inte det kanske är ngt annat jag också måste tänka på? Vet inte.

Nu sitter jag hos min bästavän och hon springer fram och tillbaka haha för h on har mensvärk ;(.. sen ska jag gå ut och se om *** är ute så kan jag snacka med ***. Men jag vet inte .. :/
Sen nu har jag hela tiden sagt att det kommer att hända på Söndag & då kommer jag säga till Alexander att jag vill ha en paus i en vecka till Lussebandyn kanske. Ja, så jag vet inte men jaja!

Ni får ha det så bra och läsa det ni orkar. Haha


"gnissel och pang lyckan!"

Vem tror du att du är igentligen? Helt ärlig, så är jag sååå trött på dig.
skola idag, hoppas verkligen inte att ngt blir fel som jag har tänkt..men jag vet inte? Jag ska iaf snart gå till bussen och det är kolsvart ute? Lyckat (Y) men ja..har hål timme idag så lite så (: slutar även idag 14.05 ist som alla andra 15.10 hahah! bra ändån...men nu ska jag fixa mig lite till gympan och så.
Har först
- Skolans val & vi gör alltid ngt speciellt på fredagar YEY!
- Engelska, jag har glömt göra läxan ;(
- hål timme! 10.10-11.00
- idrott, som jag ääääälskar!
- lunch
- 12.45-14.05 har vi SO, men vi har Elevdemokrativ..

aja, vi får se hur det blir! Ha det bra

svampbob (L)

3 december
ingen komentar hur dagen började för alla grät. Mest för att vi sörjde Peter...men men!
20 dagar kvar till julafton!! :d hell yes, längtar så mycket efter all god mat, alla presenter och all kärlek man får på julafton! Ja..men man får vänta! Idag i skolan så hade jag riktigt roligt med Amalia igen, hon förgyller verkligen mina dagar hahah! Vi satt i fönstern, blev kompis med vår fiende, sprang runt och skrek & Amalia snackade med "Svampbob" som jag kallar *** (a thihih, det kan jag faktiskt inte skriva här för ngn läser min blogg som inte bör veta de :d så fuck you! nej skoja..skit kul att du läser min blogg :) Imorgon vet jag inte hur jag gör..ska nog kolla på Ida sen ska jag till Alexander och passa hans små bröder som jag persoligen älskar! Så jälva söta båda två.. oooh :) sen på Söndag..vet inte om jag vågar men vi får se.. Ska kanske nog snart sova men jag orkar inte har igentligen Engelska läxa till imorgon men jag "råkade" glömma den i skolan..

hahah! men nu längtar jag tills imorgon för då får jag träffa "SVAMPBOB" whiiii ((((:
& det är helg! hahah

godnatt



awwwwwe bilden ;$$

r.i.p peter!

2 december!
Dagen började ovanligt bra! Haha, men ändrades snabbt för fick reda på att en bekant hade dött igår? Sjukt sorligt, hela Anderslöv var deppig, R.I.P Peter! Men han kommer ha ett bra i nästa liv, vi får tänka så!

Var med Amalia och Vanessa hela dagen idag sen var jag med bästavän efter skolan. Fick snacka med Padde också imed jag inte mådde så bra, så kan man alltid snacka med honom (a haha! ja, men jag vet inte ska nog bara chill imed allt som händer in my life! Skit samma, imorgon är de Torsdag och jag hatar Torsdagar & Tisdagar för då är de Språkval -.- Har Rolf i hela fucking 2 veckor och jag hatar han ;s orka. Ja, nu ska jag snart duscha sen ska jag bara ta det lungt lägga mig tidigt eller ngt sånt. Ska till församligshemmet kanske klockan 08.00 för att sörja Peter...
Amalia ska också veta att jag alltid kommer att finnas för henne.

EMELIE? jag tycker synd om henne för hennes jacka blev stulen idag..och ingen vet vem de är som har gjort det, men många har funderingar jag vet kanske vem de är men jag fucking säger inget! Nej jag vet inte, haha!



SKILLAD BILD SOM INGEN ANNAN KLARAR AV!
HAHAHAHAH

skiten är skit

1 december!
och jag missade julkalendern!! Silket problem, man gör helt enkelt inte det! Haha ja men skolan idag var väl ganska dålig om man täker efter..mår helt enkelt inte bra när Amalia inte mår bra, så jag skolkade i en hel timme för att trösta henne! Jag är stolt det är tillomed Franskan..haha (a Men jaja! Sen efter skolan stack jag hem med Alexander..Vi var mest på Fg (fritidsgården) med Andy, Linn och Mex<3 Riktigt skoj :d snackade lite med Linn också..Jag vet ärligt talat inte varför men jag mår inte bra, eller jag vet varför..för man blir liksom inte bara det? Har varit det ganska länge nu.. JÄLVA SKIT.

förlåt att jag skriver svordommar eller ngt i den stilen..Haha men jag är sån och om ingen accepterar det, är det inte lönt att läsa vidare min blogg (; för jag är varken Kissie eller ngt emo. JAG ÄR EMILIA ENGVALL

Sen ska ni allt vilja veta det jag menar med det dära (;.. NOWAY! ska också ha hemligheter, det är bara så men på Söndag ska jag säga som det är. PÅ RIKTIGT, sen ska jag inte alls snacka mer om de. :)
nu ska jag lyssna på musik som min bästavän har laddar ner till mig & ska sörja eftersom att jag har det ganska lätt i mitt liv ändån..men inte med kärleken! Så fuck off love.



en bild, en pojke som tröstade mig ganska mycket idag..

Tack till Amalia och Linn som stöttade mig också riktigt mycket!
Vanessa också, älskar er alla!

BILDER FRÅN DANMARK MED DANIEL JENSEN



Tåget på väg till Danmark. =)



I Danmark, haha förlåt för dåliga bilder..var lite full ;(



Nära affären där vi handlade



Bussen på väg hem till SVERIGE :DD