med isa!

nu är jag med min fina isa, dock är vi på fritidsgården och vi båda leker med våra mobiler haha! jag är ganska trött men ska hålla mitt humör uppe eftersom vi ska grilla senare ikväll ;)
har även fotat med isa :)


bloggar från mobilen ist!

Så jag kan ladda upp några bilder, det hade ju inte suttit fel ;) kan inte det eftersom jag inte har bilder på den datan som jag egentligen tänka blogga ifrån. Som sagt väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan lämna in min moppe, har fått punka på den :( först knäcker jag nyckeln och nu däcket.. var kommer detta sluta? :( smått ledsen.. Sen ska jag bara umgås med Isa och imorgon ska jag jobba! Vet inte hur länge.. Kommer kanske orka jätte länge men jag vet inte :P har ju påsklov nu! Vart ända jävla dag är jag uppbokad på ^^, & min babb är ju inte hemma mer "/ sticker från Skåne & vet inte när han ska komma hem x) typiskt han.. <3


jag lever, hehe .

Kom på igår att jag hade blogg, haha! Hade helt glömt bort det!...
Fy skäms på mig. Iaf så lever jag & är otroligt förkyld men är iaf på topp humör ;) är hemma nu och håller på att ladda ner The Sims 3 så jag kan fördriva tiden lite granne :)