Svikelse!

Jag svek er.. Igen. Japp! Förlåt, men det blev inga bilder. Min pojkvän deckade och kunde inte hjälpa mig & det hade tagit hela natten för mig att fota. Så jag pallade inte, sen blev det antaglien ett litet tjafs. Nu är jag hemma från Lucas, SÖNT ATT VARA HEMMA! Har varit och handlat idag igen och hittade på par byxor och en väska :) Lever för väääskor... Haha! Nu ska jag mest ta det lungt. Är så trött i mig själv och smått ledsen.. Ska fråga min bästavän om hon vill träffas imorgon, behöver nog det. :) Sen är det nyår! & då ska det nog.. bli en lugn helg :)

Jag har dödat min pojkvän.

Min Lucas är död. 
Jag dödade honom.
Han orkade inte livet sa han.
Han gnällde..
Så jag tog livet av honom..
IAF SÅ HAR JAG SHOPPAT IDAG! Lucas och jag har gått igenom alla affärer på Hansa, genom hela gågatan och sen hela triangeln... :) Har hittat lite saker som jag tycker att jag förtjänade! Ska visa bilder senare på alla ska bara få hjälp av Lucas hade jag tänkt :)

4 dagar kvar!

Förstår inte varför jag gav er falska förhoppningar, är ju inte alls en blogg människa & har verkligen inte något intressant liv för den delen heller..

Kan iaf berätta min dag för förra dagen (igår) kommer jag inte ihåg.. Haha
Försov mig som vanligt & fick åka med mamma till skolan igen (a) sista skol dagen på den terminen så det blev städning. FAST jag slapp städa så jag städade inte över huvudtaget, haha! I stället satte jag mig i syslöjds salen och skulle sy färdig min nessesär (som är jätte spännande & jätte svår att sy!) men jag hann inet ens halvvägs haha.... Nåväl, sen målade jag hela dagen med Isak, Anton & Ida Niehoff :D hahah!

Det var jätte kul, sen stack jag & jobbade lite sen stack jag och mamma till malmö :) hihih!

Stooor pust!

ÄNTLIGEN HEMMA!!
Har varit hos Lucas hela helgen och är helt död nu, Lucas är fortfarande sjuk men kämpade igenom dagen idag.. Haha aw :) Så nu är jag äntligen hemma! Borta är bra men hemma är trots allt bäst, det är det.. Kan inte hjälpa att jag tycker det, nu sitter jag iaf i mitt mörka kök och har tänt alla fyra ljusen i min stake! (har gjort den själv...hihi) Dricker mjölk denna gången inte oboy. Ska snart bara sitta vid facebook en stund och be till gud att något roligt händer.. Hihi!

Imorgon & på Tisdag ska jag jobba, tjäna pengar lite så jag kan handla fler julklappar & att jag ska handla till mig själv också! Måste kunna börja spara nu förtiden.. Slarvar ju som attan... IAF så ska jag börja jobba mer hos mamma dock har jag inte mycket tid detta "Jullovet" eftersom det bara kommer handla om FEST! Först Julafton med hela familjen och släkten, sen nyår (DRICKA SATAN) sen min födelsedag (DRICKA ÄNNU MER SOM SATAN) sen är det 1 år med älskling (MYYYYYYSA SATAN) haha och sen är det skolstart.. Får väl ta mina sista krafter när skolan börjar igen, då ska ni se en förädring! Då ska jag både börja plugga mer och börja jobba...

Känns så bra nu mellan mig och Lucas ;) Haha därför kan jag börja blicka mer på skolan och jobb :) hihi sen blir han 18 år och då ska han j jag få alla hans pengar :D MOHAHAHHAHA

18 December 2011

Idag har jag & Lucas 11 månader! <3
Just nu ligger han och sover.. & jag har precis kollat på Julkalendern helt själv... :( men men.. han sover, han hade jätte mycket feber igår och var helt varm och svettades men ändå hade han gåshud för han frös.. :( tyckte jätte synd om honom, nu hoppas jag att han mår bättre... :)
Jag äter Lussebulle som jag & han bakade igår.. Det är gott, sen ska jag koka te. SEN väcka lucas, har piss tråkigt.
Ska snart hem kanske också, lika bra... ;)

Nu säger jag godnatt!

Det blev trotsallt en lyckad kväll med Jenny, Ossian & Lucas :) Spelade charader, kotte, bubblan & skit gubbe.. :) Nu är jag jätte trött så nu ska jag lägga mig och sova :)
BTW! Lucas och jag har bakat lussebullar, Jenny var med lite och gjorde 3 st :) dom första blev ganska brända.... men goda ändå :D hahah bilder kan komma imorgon!
Godnatt & sov gott :love:

Ett gott försök...

Jag testade att börja blogga på en annan "blogghemsida" men jag fattade ingenting.. Haha! Måste dock fixa nya bilder.. Katastrof!!
Har inte mycket att blogga om denna morgon, igår var det middag iaf med Lucas mormors bästa vännina.. Sen spelade vi: Så kan det låta eller något sånt. :) Det var jätte roligt! Vill just nu att 2 av mina och lucas kompisar kommer hit så vi kan spela det :D hahah! Jag är jätte hungrig, har inte ätit sedan igår och vaknade vid halv 10.. Har drukit te men det är inte så mycket, ska göra nu så att Lucas kokar mer te till mig :D hahahah!

Äntligen!

Nu är jag hos min bebis :) har precis duschat och ska snart äta tror jag.. :) Det finns någon liten människa som inte förstår att jag fullständigt skiter i vad han/hon/det tycker... Så SLUTA kommentera sånt skit.... ;)

EN STOR DISS!

EN STOR DISS TILL DAGENS AVSNITT AV JULKALENDERN!
Jag börja gråta, julkalender ska man inte börja gråta till!!!!!!!!

Hemma från skolan igen!

Nu har jag äntligen gått min sista dag i skolan denna veckan! Dock har jag bara gått 2 skoldagar innan men what ever :)

Nu är jag hemma och ska snart kolla på Julkalendern sen ska jag även äta min älskade müsli :) Sen ska jag faktiskt ta mitt pick och pack & bosätta mig hos Lucas hela helgen!

Idag i skolan hade eleverna i min klass Boxning, det såg riktigt roligt ut och jag som har varit sjuk fick tyvärr inte vara med på idrotten idag :( så jag fick vara med som stöd genom att pausa & sätta igång musiken... Kul....



Det här vad jag fick göra, samla ihop alla svettiga handskar.......

FREEEDAG!

Godmorgon allihopa!
Det är inte ofta jag bloggar på morgonen & faktiskt så har jag också försovit mig så jag hade aldrig fått för mig att blogga annars om det inte skulle vara för att jag TRAMPADE på datan när jag skulle gå upp... Klokt! Men datan var snäll & satte igång sig ist för gick i sönder :) hahaha <3


Nej nu måste jag springa och vixa mig! Trevligt dag!

Godnatt!

Nu ska jag sova, hehe dags att drömma.. Hoppas det blir bättre än förra drömmen :( puss och godnatt!

Tröga människor :)

Okej, jag har fått nu 2 kommentarer av någon som jag inte vet, men du? Jag kan neka vissa kommentarer och jag kan acceptera så att dom syns på bloggen. Vissa accepterar jag inte så det är därför! Så om du vill något så maila mig.

Skrattretande!

hahahahahahaha
Gud vad roligt att det inlägget tog över en timme att göra färdigt (alla bilder krånglade...) sen även kunna ladda upp det med mitt otroligt sega internet.. But i did it, and thats look's good! (Usch min engelska) Nu ska jag göra andra handen också, hahahaha. Har inte hunnit göra det eftersom det tog en j*vla tid att göra hela de inlägget.. Haha!

målar naglarna!

Nu ska jag testa en lite cool sak som jag har fått av Lucas för länge sedan men inte haft ork att pröva.. (förlåt bebis) men nu ska jag testa den!





1. Jag brukar fila mina sen tar jag Nagelförstärkare & Nagelolja.
2. Välj en fräck färg som du vill ha! (i mitt fall är röd min favorit färg på naglar)
3. Låt det torka sedan ta den coola nagelacket, har enbart svart. Finns såklart andra färger!
4. Låt det torka och sedan ta överlack. (Har en genomskinlig, vissa har svag vit färg)


Tro det eller ej MEN H&M har faktiskt ganska bra nagelack nu mera.. Har haft dom ganska länge nu & målar naglarna hyftast ofta för att det ska torka ut! Dock är jag väldigt noga med att stänga dem hela tiden ^^,





ATT TÄNKA PÅ!!!
  • Inte ha för mycket röd färg (exempelvis).
  • Att den svarta nagelacket torkar fruktansvärt fort!
  • Glöm inte att ta mycket överlack ;)

Öva engelska.. ;)

Nu ska jag öva Engelska, ja jag vet.. fast jag är sjuk? Ja men det är otroligt lätt!

Kollar på Kejsarens nya stil på engelska & eftersom jag kan hela den svenska så jkan jag hela engelska också ;) hahahahah så jälva smart.. Måste skryta för min engelska, hon kommer älska mig. :)


Om jag är friskt....

Imorgon så vill jag sova med Lucas, antingen hos mig eller han..
MEEEEN kravet är att vi ska baka lussebullar för jag är fett sugen på det.... Tänk er lussebullar med russin, nybakta med mjölk eller coca cola (tycker INTE om julmust)


vaknade precis...

Somnade framför filmen, skönt! Nu ska jag göra mer oboy & sen ska jag antagligen kolla på en till film ;) Har redan kollat på Julkalendern så vill inte göra om det.. Men men, nu ska jag dricka oboy!

Snart ett år!

Snart har jag ock min bebis 1 år! Läste igenom att jag hade skrivit att han och jag hade 3 månader, hihi tänk er nu att vi har snart ett år! :D haha, min älskade lilla putte gris <3



Fast på Söndag har jag 11 månader, haha måste ju ha de först! Sen är det Jul sen är det Nyår & sen är det min födelsedag & sen har vi 12 månader - 1 år!!!!!!!! :D :love:

Jag älskar dig mitt hjärta, du betyder jätte mycket!


dax för midgård!

Nu får det vara nog med glamor och sexiga tjejer ;) dax för lite vikinga sex! hahaha



Lillsnorre (:

Godmorgon!

Är sjuk idag igen och vet inte vad jag ska göra riktigt idag.. Blir väl att kolla film så får facebook ta över mitt liv idag igen ;) Saken är att jag lever på oboy & te & silver!

Igår kom min älskling hit & tog hand om mig när jag var lite deppig, små sur och sjuk.. Hemsk dag. Så nu mår jag bättre idag för han tog hand om mig igår.. :)

Just nu så kollar jag på "Djävulen bär prada" riktigt bra film, älskar handlingen & ger mig push var gång jag ser den! Påminner faktisikt lite om mig själv, jag är varken smal, glamorös men jag är smart, snabb lärd & jobabr hårt! Haha...

Dricker te ur min snygga kopp som jag fick av min finaste vän! <3

Nej fan, om 10 dagar....

Så är det själva julafton! Nu ska jag fanta mig se en liten julsaga :)

Kollar ni på julkalendern? ;)


Sjukling :/

Idag slog det ut, hemma från skolan idag pga örat, halsen, snuvan, hostan & huvudvärken.. Har varit på jätte dåligt humör men satte på Gustav så lättade mina rynkor på pannan.. :) Haha, nu ska jag bara vänta på att dagen ska gå sen ska jag antagligen till skolan imorgon, har ingen aning hur jag mår imorgon eftersom det svajar upp och ner hela tiden.. Så ska se färdigt denna filmen sen ska jag nog göra ännu ett glas oboy :)

Dags att röra på siiiig

Nu ska jag och Lucas ta bussen hem till mig sen ska vi in till Trelleborg :) Vi ska på "kalas" hos min fina vän :)

Jag är inte fixad, utan jag ska fixa mig hos mig själv!! :D hahaha..



Snart jul juuuuuu!

Nu är det bara 14 dagar eller?.. Matte på lördag..

Iaf så lyssnade jag ju på jullåtar, ja? jaja bla bla, DET VAR DOLLY PARTON som sjöng precis <3 oooorh hennes röst hade jag gärna vilja ha :/ nu har jag ist en kråkröst ._. (skyller på att jag är förkyld, sjunger som ett lamm annars..) Så nu har jag druckit upp mitt te och är sjukt varm :) man blir det efter en varm dryck, särkillt om man redan är varm... Suck vad jag babblar hejdå!



Okej, igår fick Lucas ett jätte stort och långt skratt efter han hade sett denna bilden :( kände mig ganska... utsatt eller något, han mobbade mig pga mina tänder.. Tänker INTE säga något om dom... vill inte att ni ska skratta åt mig som han :(

Godmorgon!

Är hos Lucas det är mest därför jag bloggar nu.. ;) bloggar för det mesta bara om jag har hans data.. :)

I alla fall! Så har jag verkligen ingenting att göra, Lucas ville "sova ut" idag så jag får väl vänta det där 6 timmarna :( Så nu ska jag blogga hade jag tänkt, eftersom jag har hans data.. Jag är själv & fett uttråkad :) Låter som en riktigt bra idée. Saken är den att jag just nu sitter vid köks bordet och dricker någon j*vla ingefära & citron te?.... & Lyssnar på Jullåtar. Mycket mysigt :)

Igår var jag med Lucas.. & vi hade lägenheten själv så vi festade till det genom att göra vår egen taco och lite så.. :) Mycket mysigt! Sedan kollade vi på 1 barn film, sen en skräckfilm - SKIT ÄCKLIGT, 1 till barn film :D sen deckade jag ._. hade precis gjort te så deckar jag :( jaja... så Lucas bäddade ner mig i sängen sen :D söt han är <3 tycker han förtjänar att sova ut.. men jag lider ju men men :(

Har ju Lucas data nu så nu blir det fina bilder, Kollade även igenom alla bilder med Lucas igår.. hihi :)



Igår när vi kollade på en barn film :D - Ursäkta min pojkvän, vill alltid att han ska visa sin tatuering -.- suck...