Nytt!

Hejsan allihopa, vill bara konstatera att jag börjar långsamt dock inte säkert.
 
Never mind, så har jag övernattat hos Anna i går och var med henne lite idag tills hon skulle åka till sin pojkvän. Så jag mötte upp min pojkvän så vi tog bussen hem senare. Vi ska upp till min mormor imorgon för att fira lite påsk. :) Sen ska jag jobba hela påsklovet! & plugga är också ett stort måste, ligger så efter i skolan så det knappt är sant! Har en varning i Franska (vilket jag inte är förvånad över) sen kommer jag få varning i Svenskan om jag inte gör de 10 olika sakerna som jag är tvungen att göra. Fick reda på att mitt betyg från Thoren inte gällde eftersom hon, min lärare, inte tyckte att det stämde. Så är tvungen att göra om nästan en hel termin nu innan nationella börjar igen. Suck.
 
Folk säger att ettan är lätt, men f*n inte för mig. Har dubbelt så mycket jag ska göra nu innan nationella proven och innan denna terminen är slut, i alla ämnen. Ska även förlänga idrotten också eftersom jag missade en hel termin. Så fruktansvärt jobbigt..
 
I mellan allt detta ska jag även börja med mitt körkort! Ska dock bli till sommaren som jag börjar köra lektioner osv men behöver egentligen börja med att plugga teroin eftersom det är den jag har svårt med. S U C K. Är så fruktansvärt trött på att vara student. Längtar ihjäl mig nästan tills jag har tagit studenten så jag kan vara arbetslös och sedan söka ett jobb och börja jobba. Roligare än att få ha så mycket press på en.
 
Men puss på er!