whit mine fine venner!

Nu är jag hos en kill kompis :)
Igår så festade/chillkrökade vi hos honom.. Det var jätte roligt! Denna veckan har jag haft sportlov.. ^^,

mine love is fore youe!

hemma och myyyser

tjena mitt bena!
Kan ju börja med att jag har bara varit hemma efter skolan och myst med mig själv :) jag har tvättat, städat mitt rum och sen har jag fixat mina naglar.. & just nu lagar jag mat! Mysigt! :)

Jag har fixat mina naglar idag ju, blev så avundsjuk på alla andra som har fransk manikyr och fint nagelack så jag gjorde mitt egna. Blev rätt nöjd så jag vågade lägga upp det på Facebook ;)
Nu väntar jag på min kyckling!


i lördags!

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och har no, i lördags så var jag hos frisören & handlade jag lite små saker :)
Färgade håret och sen klippte mig ganska kort. Handlade 3 par trosor och sen ett örhänge ;)


mot Trelleborg med klassen!

Chena! Är på väg till Trelleborg nu med klassen för att gå på museet. Sitter med jesper och pratar, min fina vän :) ikväll ska jag inte göra något speciellt tror jag, ta det lugnt :)

Haha


Forever alone!

Hej! Hela denna veckan har bestått av tårar & hat. Har haft många tankar till att skriva ett inlägg, har såklart inte blivit av. Tänker mig hela tiden vad det är jag vill läsa om & då kommer jag fram till: kläder, tips på frisyrer och annat "skönhets saker". Tror många i min ålder är intresserade av kläder. Så nu gav jag ett tips till andra bloggare! Själv är jag jätte dålig på att uppdatera och fota och visa. Har liksom ingen fantasi så jag snor hellre inlägg av andra ^^,

Annars då? Jo... Som alla 9or i hela Sverige har jag då gjort nationella prov idag och i tisdags. Kanske jätte tråkigt att veta men det är vad som händer i mitt liv! I och med det är mest nära och kära som läser kan jag (inprincip) skriva om allt! Sen finns det alltid någon liten rackare som läser och sen sprider ryckten! Det tycker dom är jätte roligt! ;) INTE jag, måste jag bara då få inflika. Har precis kollat på lejon kungen 2 och faktiskt skrivit i min dagbok (JA JAG ÄR 16 OCH SKRIVER I DAGBOK), det är ganska skönt att skriva av och ändå veta att folk inte kan se! Har ju ett perfekt gömställe! ;) ja så intressant tös är jag! Dock är jag ju inte riktigt mig själv just nu.. Har precis gått igenom en helvetes (förlåt för svordomen) break up med mitt ex.. Har gått 2-3 veckor om inte 4 men han (&jag) har inte släppt det än så som JAG hade förväntat mig. Tröstar mig med att vi hade varit tillsammans över 1 år & då känns det inte så jätte skamligt att säga det. Nja, har varit upptagen med många andra saker också som exempelvis skolan! Tar nästan kol på en, tur att det är sportlov näst nästa vecka! Det behöver jag! Ska även sticka upp till en barndoms kompis då och vara hos henne ett par dagar. För det mesta för att fira henne och att vara med henne som jag inte har träffats på jätte länge! Även också att komma ifrån allt en stund, en bonus i det hela! Haha, ganska rolig tanke! Nej Gud vad jag pladdrar.. Ska nog kolla på en film till sen somna djupt för det behöver jag! Ska ju upp tidigt imorgon och på lördag eftersom jag sticker till frisören då! Hihi! Då kan jag lova er att det blir "FÖRE & EFTER" bilder! Det är ju något jag är intresserad av så då ska det komma upp på min blogg! :)
Nu ska jag faktiskt dra mig, ska kolla lite fler appar och undersöka lite på min mobil!
Puss!