det är nyår imorgon?

Shiet, tycker att tiden bara rinner iväg.. Känns som om det var igår jag badade på stranden med Linn. Känns sjukt att bli 15 om sådär en vecka. Känns helt sjukt.. Att växa upp så fort vill man ju inte? Ska snart ta kortet också som jag har tjatat på nu sen i september -.- saken är den att jag aldrig tar tag i de.. Iaf så känner jag mig ganska nere just nu. Känner att jag inte vill mer och vill bara lägga mig ner och titta upp liksom. Men imorgon är det ju nyårsafton och ska vara hemma så kommer min kära Ida Hansson hem till mig också. Tror vi sticker in till Anderslöv en sväng för att hälsa på alla :)


Svar på Frågorna :)

Ni har tydligen bara frågat massa om "kärleken" så ja.. :) fick inte så många frågor XD haha

Anonym om frågestund ^^,:

Gillar du någon annan blogg? Vilken blogg brukar du läsa? :)

SVAR:
Ja, jag läsar många olika bloggar faktiskt :) Läser tillexempel:
ccelo -,
lillemoors -
jjeennyberg -
www.iidaniehoff.blogg.se -
vanessa kobaslić
feliciaabby -
vvestberg -


Sandra om frågestund ^^,:
Gillar du någon nu ? ;)

SVAR:

Haha, ja det gör jag :)

Anonym om frågestund ^^,:
när blev du kysst på munnen senast? :)

SVAR:
23 december XD haha


Anonym om frågestund ^^,:
vem är din hemliga pojkvän? :)

SVAR:

Pojkvän & Pojkvän.. kan ju inte kalla att vi är tsm än :) men på G kanske.. haha & om jag säger vad namnet är blir det ju inte hemligt längre ;) eller hur?

Anonym om frågestund ^^,:
hur gammal är "L" ?
och varför vill du inte säga vem "L" är ?
är han så ful eller ?


SVAR:
Han är 94a & det är bara en rolig grej typ xD haha imed vi inte är tsm än så säger jag inte namnet.. & han är verkligen inte Ful ;D



underbart (L)

Hej igen ^^, skulle bara visa att jag typ fortfarande lever efter all julmat jag har ätit! Fyfan kommer vara mätt en hel vecka. Haha! Imorgon ska jag till farmor och farfar sen ska min bebis sova hos mig :) Idag har jag varit hos mormor och firat jul :) hehe har fått en jätte fin munktröja, pengar, USB minne XD, ny plattång (som är rooosa! :D) och påslakan ^^, hihi sen har jag också fått Bio kort :) som jag ska bjuda L på ;D haha!

Ikväll kommer också jag svara på frågorna :) hehe...

godjul! :D

God Jul allihopa ! Har fått en navel piercing i min julstrumpa :) tihi..

snackar med "L" och han kanske ska följa med imorgon och fira jul med mammas sida ;D ska bli kul :) tihihi..

YEY :D

KOM IGEN NU , SKIRV , FRÅGA HAHA :)

smsar med min lilla älskling och sen snackar med min lilla bästavän på msn :)
ska snart ringa ida hansson också ^^, hehe..

frågestund ^^,

haha - måste ha frågestund nu..
Fråga vad du vill.
Fråga hur du vill
Jag Lovar att jag ska vara 110 % ärlig!


love love love YOU!

I LOVE YOU
Har haft det jätte roligt med "L" igår och idag :) han tog bussen vid halv 12. Han sov över här igår, pappa och andre var på topp när vi kom hem ;D haha ja men vi hade det roligt :)

Imorgon är det Julafton och ni får ha det välrdens bästa! Tyvärr så kom detta otäcka vädret men ändå :) haha, menmen :) Snackar med L i telefon nu, haha :love:

känner mig oform..

Hej bloggen, sorry för mycket dåligt uppdatering.. Inte roligt. Har varit så mycket med L och ja, allt. Känner mig just nu lite ofrom men annars är det väl ganska bra. Kan ju inte klaga. ;) Iaf så har jag och min syster handlat julklappar (det sista) och även lite kläder till mig och henne :) Köpte jeans och en kofta. :) skit snyggt, ska ha de imorgon hade jag tänk mig... Imorgon slutar vi även skolan! :D ska bli mega roligt.

Imorgon tror jag att jag ska träffa L och snacka med honom men han ändrar sig i sista sekund så vad vet jag -.- haha, mitt cepe :love:

Jaja, ni får ha de bra & God Jul om jag inte skriver igen. :)



:love:

du gör mig glad.

Hej, va på lasedome idag! jätte roligt faktiskt :) sen va man i malmö med bästa cepet <3

Är hos linn nu :)

Tjenixen, detta med att somna på lektionen börjar bli en vana tror jag.. Somnade på Bilden nu när vi hade genomgång. Detta är inte bra, saknar nog någon sorts energi? Nu mår jag bra iaf :) Linn och Anton är och duschar nu och jag satte mig vid datan. Lyssnar på en jätte skön låt.. min nya favorit ;) Tack till Melinda för förslaget!

Gjorde ett kort till Ida Hansson idag för att bevisa att hon betyder för mig! Det borde ni också göra, det gör en så himla glad! :)


Klockan 6 ska jag till en gudtjänst med Anton och Linn. Jag ska gå på 6 oika gudtjänster denna terminen på Konfan annars får jag inte vara med nästa termin. ^^, haha, jag har bara 3 kvar. Jag är awesome!

Här kommer lite sommar bilder eftersom jag saknar sommaren så jävla mycket ;o..


hey :d

Nu ska jag faktiskt sticka in i duschen, så intressant är jag. Har varit på Ungdomsgruppen nu & det var faktiskt rätt mysigt, vi hade att vi skulle gissa vad vi var och sen djungelleken ;) Ser ändå rätt roligt ut att en 17 eller 16 åring hoppar på ett ben och säger : JAG ÄR DUM I HUVUDET, JAG ÄR DUM I HUVUDET . Haha :) Har fått jätte ont i ögat så jag får väl fixa de.. Happ, önskar lycka till, till min vän Jenny imorgon :love: sen sticker jag kanske till Trelleborg för att träffa en kompis :) efter skolan får de bli då... slutar ändå tidigt!

Ni får ha de så bra. Puss

tisdag - om en vecka slutar vi!

Hej allihopa! :D Om en vecka slutar jag skolan, så härligt! Kom hem 4a idag sen gjorde jag toast.. ^^, ska snart på Ungdomsgruppen & det ska faktiskt bli riktigt roligt :) Julavslutning. ;)

hissar!



Vanessa & Ida!
- för att ni är så bra! Tack för ert stöd, ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Ni gör mig så glad! :D Så otroligt, att 2 små människor i denna världen kan göra en så lycklig. Stort tack!

mina små änglar <3

lucia - 13december 2010

Glad Lucia ! :)
Idag har jag bara känt kärlek i kroppen om man säger så! :)

& sen tänkte jag hur jag var för ett år sedan..

Jag snackade inte med någon då,
Jag var inte ens på Lucia tåget,
Jag hade skolk timmar på mer än 4 dygn,
Jag var ovän med halva skolan,
Jag var djupt deprimerad,
Rökade sådär 15 cigg per dag.
Grät varje rast för jag hatade mig själv
Hade alltid Linda runt armen...


Jag var helt enkelt en ledsen människa ;)
Så jag tycker faktiskt att jag har förbättrat mig :) har blivit mer social, skötit skolan & ja.. förbättrats rent allmänt. Tycker inte att jag har blivit sådär, WAW EMILIA ÄR ALLRA BÄST utan tycker bara att jag har gjort en stor förändring. Känner mig mer säker på mig själv också som är jävligt härligt! Känns som om jag har gått ett stort steg i livet av ren mogenhet! Ändå har jag såna små saker jag måste sköta mig mer med ;)


SNART ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!

bra jobbat Emilia.

Hej allihopa, dåligt att jag inte har skrivit.. men i Fredags efter skolan stack jag hem till Linn och fixade mig och sånt där. Sen tog jag & Linn bussen in till Trelleborg eftersom jag skulle träffa en kompis :) Vi bara gick omkring i Trelleborg ungefär och sen stack vi hem till Sabina :) Hon fyllde år den 10 så det var därför. ;) Vi hade jätteroligt, eller iaf jag. :p haha. Sen efter det hämtade mamma mig och körde mig till Ida. Ida och jag somnade direkt när jag kom hem till henne ungefär ;D haha. Idag vaknade jag av att jag drömde att jag inte hittade min mobil, så jag letade som fan! Asså det är helt sjukt, jag vaknar av att jag får panik och måste kolla min mobil! :p Iaf så var Ida och jag bara hemma hos henne och mös lite :) Sen körde hennes pappa in oss till Anderslöv  & då stack vi till Afro och kollade film. Nu är jag hemma och fick diska, tvätta och GÖRA allt. -.- imorgon är de lussebandy och jag är ganska taggad faktiskt :) hehe. Jag vet att jag inte alls kommer göra bra ifrån mig. :p kommer bli helt sur och sånt shiet XD haha... iaf så ska jag kolla Julkalendern nu för jag missa de hemma hos ida :(.... puss!

lång text, handlar typ bara om dagen :p

Jag saknar Malin! Saknar dig, skynda dig att ta körkortet!! :D haha.

Underbar dag idag förutom musiken när Amalia och jag skulle spela upp. Fick panik, ångest och började kallsvettas. & så säger hon exakt den kommentaren när jag har kämpat som ett jälva kuksvin (jag har scenskräck) -.- PERFEKT. Blev skit ledsen och höll nästan på att börja gråta ^^, haha jag vet jätte mesigt, men vafan. Jag pallade inte med den kommentaren. :p Imorgon är det antgligen Fredag! & jag ska sova med min lilla Viktoria, antingen hemma hos henne som jag vill jättemycket för det är så himla mysigt.. eller hemma hos mig som jag mindre tycker om ^^, haha.

På Lördag kanske jag ska sova hos Jenny men jag får se hur det blir med mamma, mamma var lite tveksam. Sen på Söndag är det Lussebandy! & vi har inte fått våra tröjor än.. Jätte skillat, jag vet :p Men Vanessa har kämpat som ett djur med dom jälva tröjorna ^^, haha. Bra Vanessa!! :love:
Känns som om hela klassen är lite små sura på mig hela tiden. Vet inte varför om jag ska vara ärlig, antagligen det med Donna.. men jag menar, jag och ida har redan löst det. & jag kollade även på Lucia i skolan 5-8 idag :) Min syster sjöng helt själv, solo ni vet ;) hon var riktigt bra!
Själva Lucian får jag inte berätta vem de är ;) tyvärr.. alla kommer ändå få reda på de imorgon :p så det är ingen big deal.

Nu har jag skrivit jätte mycket :D haha, pussar & jag hoppas verkligen att det är bra med dig Malin <3

duckduckduckduck

JÄLVA FUCKING OOORH!
just nu kan nog inte bli irriterande än mig, känner mig samtidigt så jälva ledsen helt enkelt! Denna veckan kan suga något surt.

dissar denna veckan..

Prov på Torsdag & Fredag.
Ja, jag tycker inte om prov alls.. :p haha så jag får väl plugga lite. Ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat på ett ändå prov nu i 8:an.. Så kanske får börja göra de :) Donna har ju kommit i klassen som jag snackade om igår! Hon sitter brevid mig, hon och jag har ändå blivit bra vänner (:


Pussar!

jag är fucking mätt

Har precis käkat en stor fet tallrik med Kasler och Potatis ;) gött..
Har väl inte mycket att säga, fick en ny tjej i klassen idag.. ;) Donna heter hon, as trevlig!

godnatt ^^,

nu pallar jag inte denna dagen. Nu ska jag kolla på Julkalendern och sen sova ;) haha, godnatt!

LURAD!

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, för de har jag!! Vaknade hos min älskade Ida Hansson :love: som jag älskar.. Sen hämta mamma och pappa mig ganska tidigt och körde mig in till Anderslöv. Var med Melinda en stund och sen stack vi till Dojan. Har bara mysit hemma hos Dojan och kört Sanning eller Konka ;) Sen har vi även ätit jätte god mat som hette Mexilala kosskoss  kommer inte ihåg vad vi åt :p men gott och mäktigt var det iaf! Har bara ätit godis hela dagen känns det som..Haha frukosten var godis, sen hemma hos Melle åt jag godis och nu Dojan :p Sen när man kom hem genom att Emil körde mig hem ( TACK!! :) ) så fanns det jordnötsringar!! :D MUMS

Pappa och jag kom på att JordnötsRingar är beroendeframkallat... värre än ciggaretter. ;)

godmorgon! ;)

Har precis duschat och Ida ska snart också duscha :) jag har klätt på mig och sånt smått & snart ska jag platta håret! WHII. Ida och jag ska snart in till Trelleborg antagligen och sen ska vi in till anderslöv och sen hem till mig antagligen. Fast jag vet inte, vi ska bara vara i Anderslöv kanske ;) jaja, vi hörs..


osminkad och jätte trött... hmm?

whiio

Ida och jag har lyssnat på musik, snackat i telefon och webbat ;) haha, riktigt roligt! Vi ska snart ut och träffa några kompisar :)

@ ida hansson! :D

Tjena alla mysiga människor!
Är hos min älskade Ida Hansson nu & passar hennes två hundar :) Har fotat med Molly (Idas ena hund) för Ida Hansson är och duschar. ;) Ida och jag har bara slöat idag och jag är så himla glad att jag har en ny data! Den är så härlig.. ;)






godmorgon!

har sovit ganskabra men jag vaknar alltid helt spänd vid 5.. vaknade 20 över fem och nästan skrek. Fattar inte vad de är med mig, är tvungen att kolla min mobil också annars kan jag inte sova. :/ lite deprimerande faktiskt. Fast de är sånt som händer. Eller ja, har varit med om de nu 4-5 veckor :o hatar det!

Nu är även Ida också vaken, ska väl göra frukost till henne och sen ska vi busa :) sticker sedan till ida och sover där.. Ska bli jätte mysigt! Skulle egentligen till Gun min mammas kusins mamma (?!) haha, ja men det är för dåligt väder så vi skiter i de. Mamma och pappa ska dock sen till Anderslöv och vara på Gästis och festa :) Mammas jobb bjuder ni vet ;) haha, Ida Hanssons föräldrar är inte heller hemma :p så vi är föräldrar fria var vi än går :D haha!

MIN ÄLSKADE IDA NÄR HON ÄR JÄTTE TRÖTT!!! :D :love:

ny data..

Både bra och dåligt, har dock alla mina bilder på den andra och min lilla syster trampade på den så hela skärmen sprak.. Så jag ser ingenting och kan inte koppla in den till TV:n. Har ett stort problem. Allt ligger på den datan :p haha, jaja :) Har fått en samsung data lika dan som pappsen. Skit härlig!

Just nu ligger Ida Hansson och sussar bredvid mig :) Hon och jag har varit hos Lousie, Dojan och Padde på lite chillkrök. :) Va skit kul faktiskt, fast alla ska alltid hålla på mig, antingen med mina fräknar eller något annat :P haha..
Nu har jag instrallerat lite små saker som jag måste fixa. Har tyvärr inga bilder som jag kan ladda upp. Kan dock ladda upp en bild på Niklas ;) Han som är så söt och underbar. :love:


Nu kan jag iaf ladda upp bilder på själva Morzilla, det kunde jag inte innan ;)