gårdagen..

Hej! Dålig uppdatering.. Igår var jag, mamma och pappa på Pizza Hut! Sen var jag lite hos grannen och sen kom Jenny och fixade mina naglar. Jag blev jäätte nöjd! Körde på neutrala för att kunna måla dom senare, blev snyggt faktiskt! :)

jägaren sköt sig själv.


ingen bra kväll igår..

Det blev en jätte dålig kväll igår, därför jag inte la ut bilderna. Nu är jag försök på att bli på bra humör igen! Ska in till Trelleborg och sola en stund, ska sola väldigt länge och bara steka så att jag inte har någon hud kvar. Är ändå rätt genomskinlig, känns det som. Nog om det, det är inget kul att läsa. Har smått huvudvärk och har ingen bra fantasi, tyvärr, så därför blir det de vanliga.. Mina kläder jag handlar! Haha! Hoppas ni överlever, tycker själv det är skit kul att kolla min blogg när jag har tråkigt. Haha, ego i know! Fick även att min älskade sötaste bästiis kunde läsa min blogg, han gjorde det också. Världens bästa Andreeas! <3
 

on my way to the left side!

Försöker peppa mig själv nu, är på jätte deppigt humör och konstig till modds. Fick ett känsligt samtal innan, därför är jag smått nere. Saknar min pojkvän, han borde komma hem nu. Vilket han aldrig lär göra, han kommer väl hem nästa vecka antar jag. Brukar vara så jävligt att ta sig hem för honom. Nåväl, ska inte deppa ner hela bloggen!
 
Har varit i stan med min bästis idag, jag hittade väldigt mycket fint och hittade äntligen en snygg bikini som duger! Eller så var det ett impulsköp, brukar vara så när jag väl har handlat 1 sak.. -.-' är rätt så nöjd i alla fall vad jag fann. Ska lägga upp bilder snart. Ska bara.. ja ni vet, skriva klart. Haha.
 
 
Mitt fina älskade halsband jag delar med Linn <3

"det är för att du har ätit.."

Fick världens kommentar av mamma nyss.. "Ser att du är på gott humör, det är för att du har ätit ordentligt idag!"
Jo tjena.. Nej! Jag mår bra för att min älskling kommer hem snart!! :D Kanske imorgon, eller fredag!!! AAH jag längtar! Sen kommer Maria hem på Söndag!! :D mitt liv är bra!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, solat lite efter jobb :) skönt.. sen sprang jag på riktigt till bussen för att hinna! Jag hann, jag hann även börja svettas som en gris... hmm.... haha! Ska endast kela med mina kattungar och sen ska jag väl gå och lägga mig :) linn kommer på natten senare för att sova här. Likee.
 
FaceLook från igår.. :)
 
 

mina älsklingar!

 

120602 (`v´)

 
Tycker att min pojkvän borde komma hem nu, usch vad jag saknar han :( han skulle komma dom närmsta dagarna.. Undrar vilken dag som blir min lyckodag?.. Eller så stannar han väl som vanligt längre än vad han säger ^^, haha typiskt han.

min egna smyckdag

 
Allt är köpt på JC tror jag.

dagens köp

 
Mina älsklingar som jag & min pojkvän kollade på innan.. Äntligen kunde jag handla dom!
299 kr på Gina Tricot.
 

Nya mjukisar, sjukt sköna!
150 kr på Bik Bok.
 
 

Nya underkläder

en dag i malmö..

Idag tog min lööön slut!!!
 
Äntligen hemma, vilket klydd det är med den killen! Haha! Skulle möta upp honom på torget, han kommer i sista sekund. När vi väl är i Malmö tar bussen en omväg så vi får sitta på bussen mer än 1 h! Fixade mitt bank kort iaf.. Har handlat idag igen, snart ingen lön kvar... ^^, haha! När vi skulle ta bussen hem så missade vi bussen och fick ta nästa (alltså vänta 1 timme på den). När väl den jobbiga timmen tog slut så vart bussen försenad -.- så Oscar fick smått damp och sa att vi skulle ta tåget. När vi vänder om oss för att kolla bussen (ni vet, ren vana, se om den kommer eller inte...) SÅ KOMMER DEN! Vi springer men när vi var brevid bussen så.. Bara kör busschaffören.. -.- så vi tog tåget till Skurup så fick hans morfar hämta oss ^^, haha! Mysig dag iaf, alltid lika kul att vara med barndomsvännerna.. :)
 

night time <3

Nu ska jag faktiskt prata massa skit med Maria i telefon, saknar henne så mycket! Puss!
 

u can fuck your self.

- i'm not that girl people wants me to be, i'm the opposite. i'm the one u hate to love and i'm that girl who gonna kick your ass instead of crying.

hellu darling.....


jag älskar mitt liv just nu!

Idag kom min lööön!!!

Så sjukt lycklig just nu, är dock helt själv.. Igen. Tycker inte om det. Jobbade sammanlagt 7h idag och är inte ett dugg trött nu! Var snabbt inom stan också (idag igen), handlade en söt väska som jag blev förälskad i och sen handlade jag kokos olja och nagel kit som Jenny ska hjälpa mig med på Fredag! LOVE MY LIFE! Ska visa er min väska som är otroligt söt! Oooh jag har varit osminkad hela dagen idag, så skönt!! Imorgon blir det att jobba sen efter det ska jag in till Malmö med Oscar! Så himla roligt att träffa honom, min älskade lilla store bror :D 
 
Det ända som fattas i mitt liv är just min pojkvän som borde komma hem snart :) har varit borta alldeles för länge tycker jag! Nu ska jag äta spagetti med köttfärssås! YUMMI! pussar!

seg och har tvångstankar..

Är fruktansvärt seg och har mycket tvångstankar just nu, måste äta lite, måste städa rummet, måste damma, måste bädda om, måste duscha, måste lägga mig, måste till byn, måste dittan och dattan. BLÄ!

Iaf så nu ska jag inte skriva här med, ska faktiskt ta tag i en tvångs tanke och städa rummet, sen ska jag faktiskt äta SEN ska jag lägga mig :)

smått sliten faktiskt...

Igår festade vi järnet, sista dagen och sista soliga vädret verkade de som.. Nu regnar det bara? Never mind, är så fruktansvärt seg och är hes också! Haha! Linn är fortfarande hos mig och Jenny har stuckit hem. Jag ska bara ta det lungt idag, dock känner man suget på att festa igen men det är bara för att man har gjort det två dagar i rad (för vissa 3 dagar i rad) Så jo... Nej men ska faktiskt kolla film eller något, fixa tillbaka TV i mitt rum :)
 
Här kommer lite bilder från igår, mysigt värre!

nog med midsommar..

Idag så vaknade Linn och jag 9, denna gången var det hon som var uppe och va på gott humör (vilket aldrig brukar hända, typ) iaf så stack vi till sjön och bara mööös! :)
 
 
 
Så idag blir det ännu mer fest! Så nu kör vi!

jag har mega ont.

 
Jag har så fruktansvärt ont och det gör mer ont än vad det ser ut som kan jag lova er! Tyckte det var skit kul att andra blev ner puttade av stolen och ramlade ute i gräset.. Haha, tills det kom dom långa minuterna när jag var tvungen att bli de mongot.. :(

jag är bara lycklig när jag dricker!

Usch vad jag mår bra, hade en alldeles underbart midsommar igår och fyfan vad roligt vi alla hade! (ja förutom 2 som stack hem med TAXI senare på natten...hahah) Jag har dock ett stort fett blåmärke på min armbåge som gör fruktansvärt ont bara om jag tänker på att stötta till det i något.. AJ!...
 

Toalett besök delux!!!
 
 
 
 
 
 

GLAD MIDSOOMMMAR!


hos linn!

BLÖTT ÖVER ALLT! Gud vad det regnar!.. Var i Trelleborg med Linn och som sagt, mår mycket bättre nu! :) Är på så gott humör, solade i 25 minuter faktiskt.. :) Skönt! Vi missa bussen så vi fick flumma lite på Valen ^^, haha.. Linn ska bara fixa sig färdigt sen hämtar mamma oss. Skönt!

snabbt iväg nu

Måste verkligen skynda mig, ska iväg förstår ni.. Är på så jätte dåligt humör så tänkte sticka till stan och sola så jag får något ljust i mina tankar åtminstonde. Ska nu snacka med mamma sen till Linn. Puss

don't go with the flow.

I wanna do it for the night, night
So get me now, and knock this over
I wanna do it like you like, like
Come get me, baby we're not getting younger
I just want you tonight, night
Baby we won't do it for life

MINA FÖTTER!

Har så himla ont i mina fötter! Har gått jätte långt idag & mycket! Fick en galen ideé på jobbet idag, skulle stansa så kommer det massa flis eller hur man ska kalla det. Man ska slänga det i en speciell soptunna och mamma som är så snäll kommer med den nära stansarmaskinen.. DÅ fick jag en ideé! Jag kan ju ha det mycket längre bort så får jag mer motion! Smart tyckte jag att jag var, så där sprang jag genom hela rummet bara för att kasta & jag tog lite i taget så jag kunde springa lite oftare.. JO man fick ju motion men mina fötter väääärker! :( åkte till Malmö efter jobb för att handla småsaker.. Så tar jag fel på några buss stationer så jag får GÅ fruktansvärt långt! Usch, så hela denna dagen har gått åt till att just GÅ. Så tog extra hand om mina fötter när jag duschade. Det fick lite massage :) Snäll som jag är.

Sen fick mitt hår en inpackning enbart för att jag är så snäll! Tror min kropp älskar mig just nu! :)
 
Jenny mötte mig på bussen & så stack vi till Anderslöv och tog en "fika" vid dammen som är i Anderslöv. Vi snackade som vanligt om allt & inget! Så himla mysigt.
min lätta klädsel idag, hade mina nya shorts! :)

peppar mig själv..

Nu när jag är så himla trött så vill jag gärna peppa upp mig själv, faktiskt så är jag inte så jätte trött rent fysiskt (eller jo... väldigt mycket) men även i psyket. Har hänt så mycket med mig och det är något som inte står rätt till i min själ just nu.. Därför blir jag lätt trött och "tappar humöret" ganska snabbt. Då vill jag peppa mig själv, denna gången vill jag faktiskt visa upp dom 2 bilderna jag faktiskt blev rätt nöjd med på bilden när jag gick i skolan. Faktiskt var det MVG ( mvg=A) på dom bilderna, SA HAN, men så fick jag bara VG -.-' typsikt min bildlärare...
 

På mycket bättre humör!

Åååh vad jag älskar att sola sularim! Solade bara i 10 minuter eftersom jag inte brukar sola så mycket ^^, men sen nästa vecka ska jag sola ännu längre! :) gick i stan också, hittade 2 shorts som jag blev förääälskad i! Hittade ännu mer men hann inte pröva allt innan en expedit kom och halv skrek efter mig i provrummet! Haha.... :blusch:
 
Nu ska jag faktiskt göra en kopp te och sen bara sitta vid datan och mysa, ska även lägga mig tidigt.. Är så fruktansvärt trött!! :)
 
 
Jätte söta rosa shorts från H&M för bara 49.90 kr, jag som är så himla snål köpte dom direkt!
 
 
& ett par vanliga jeansshorts, jag är fortfarande i stort behov.. Också från H&M men 199 kr.

Mot stan!

Usch denna jobbiga dagen asså.. Har varit seg hela dagen! Vet inte varför.. Har slutat jobbat iaf för idag, jobbade 7 h idag. STÖN! Nu ska jag in till stan hade jag tänkt. Måste unna mig lite iaf & i och med det inte är något speciellt väder så ska jag faktiskt sola. Är så himla blek. Sen ska jag gå i stan, helt själv. För jag är som jag är. Jaja, vi hörs och ses, pussar!
 

ÄNTLIGEN!

Så skönt att bloggen är fixad! Inte helt färdig än, men det kommer väl antagligen imorgon. Så himla roligt! Det är faktiskt mycket roligare att blogga nu :) är fortfarande med Linn, just nu spelar hon piano och jag var tvungen att skriva ett 'snabbinlägg' som det heter nu.. ;) haha! Ska upp 08.00 imorgon igen, så dax att sova tycker jag. Ville bara skriva!

Om ni inte ser den nya bloggen så klicka på f5 en gång så tror jag att det ska fungera.. Puss!

Med Linn just nu!

Är smått seg just ny men det går väl över när jag & Linn sticker ut på vår picknik! :)
 
Dagen: Vaknade lite för sent än vad jag skulle men kom i tid till jobbet & hann till och med duscha! Jobbade i 6 h, stolt jag är! :) Körde hem för att kunna byta om och sedan in till Anderslöv för att hämta Linn. Nu är jag med henne och skulle bara blogga snabbt innan vi går ut på vår picknik och tänkte ta massa foton! :)
 
Vill även visa er min nya tröja!
 

Koooom heeem.


Usch min saknad är stor, hemskt ju...
Jag tycker om dig i alla lägen mitt hjärta! :love:


Pust och stön!

Äntligen hemma igen! Har varit borta hela dagen känns det som.. Fick smått panik i morse när jag inte visste vad jag skulle göra. Det ändrades snabbt! Stack in till byn där jag träffade Maria och Pontus, stack hem till Maria så hon fick duscha.. Sen stack vi till Trelleborg allihopa och Maria och jag handlade ett par idrotts skor till mig sen smycken, en tröja till mig, ännu mer smycken och en solkräm :) Åt på mc Donalds och sen stack faktiskt jag och solade medan Maria pratade med mig. Testade duschen (vilket var väldigt läskigt eftersom Maria och jag stressade som f*n) :). Efter det mötte Maria upp Jocke, Filip (tror jag han hette) och Pontus. Jag stack vidare till Malmö för att ta tåget till Kävlinge och mötte Andreas och umgicks med han och hans kompisar :D Kom hem vid kvart över 10 så städade jag rummet och sen nu ligger jag i min underbara säng och bara saaaknar min pojkvän som är på "semester från Anderslöv" haha! Har bara gått en dag ändå saknar jag honom som attan :O han får snart komma hem tycker jag.. Annars tycker jag att första veckodagen på sommarlovet har varit skön, nu imorgon ska jag jobba och det fortsätter veckan fram över. 20 timmar i veckan ska jag orka med! Det låter väldigt mycket men det tror jag inte att det kommer bli ;)

dissar...

Är så fruktansvärt dålig på det dära med "Rubriker".. Never mind! Är hemma just nu och har faktiskt ingen aning hur man gör med denna nya blogg.se, jätte konstig modell faktiskt. Kan vara för att jag inte är van men det borde väl man kunna "lära känna" snabbt iaf? Äh, jag ska nog kolla igenom lite saker hur den fungerar osv. Har även 2 andra bloggar på min sida. Så vi får se hur det går om jag nu kan komma in på dom?.. Misstänksam.

Ville bara skicka in ett snabbt inlägg, är rätt sällskapssjuk just nu och kan faktiskt inte tänka mig att jag ska sova helt själv inatt & att min pojkvän inte är i Skåne? Det är jätte jobbigt faktiskt.. :( Kanske kan sova om jag sätter igång film.. Lejonkungen får det bli då..

Bilder från spexet

Är lite sent ute, men har äntligen fixat en sådan "hårddisk" så nu går det lättare att ladda upp fler bilder. Sen ändrade blogg.se hela jävla sidan & jag pallade inte kolla igenom hur man gjorde så jag har struntat i det. Fakiskt så tänker jag lägga upp bilder från spexet, lärarmiddagen och avslutningen. Antagligen inte i samma inlägg. Skit samma.





Lärarmiddag!

Jag vet vad som problemet är.. Att blogga genom mobilen MÅSTE man ha Wi-Fi. Bra va? Nu vet jag det, tur att jag är så himla intiligent! Hihi! Det är just därför jag inte har bloggat så mycket...

Never mind! Har varit på stranden hela dagen & som alla vet så tar det på krafterna som attan MEN ändå är jag på form för lärarmiddag! Så om ungefär en timme ska jag vara i Malmö färdig och allt! :) Ska bowla med hela 9an som avslutning, förhoppningsvis får jag sov morgon imorgon, kommer vara så fruktansvärt trött.. Kommer hem ungefär vid 1-2 kanske. Så JA jag kommer vara trött :)
Är almost ready fatksikt, ska bara fixa mitt förbannande hår lite extra, annars ska jag vara sätta mig i bilden & köra..


städning i skolan...

Suck, är så fruktansvärt trött nu. Städning tar ju på en som fan! Kan iaf bara sitta ute i solen & umgås såklart men det gör man ju inte.. Säskillt inte med detta humöret! Drar mig undan en konflikt snabbt som satan.. När jag sen öppnar mitt skåp så drar mitt hjärta ihop sig... VILL BARA HEM!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1242375/images/2012/pic_206195198.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242375/images/2012/pic_206195198.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242375/images/2012/pic_206195257.jpg" class="image">


Dag 1 på sista veckan i skolan!

ÅÅH vad jag sov skönt inatt, herregud! Försov mig i en hel timme.. Iaf så hann jag duscha och fixa allt och så, sen hann jag även ett litet blogginlägg. :) Idag känner jag mig så himla försiktig, det är nog bara jag & min pojkvän som förstår hur jag är då. Det är en rätt konstig känsla faktiskt.

Never mind! Nu är jag färdig & jag orkade verkligen inte fixa något på mig idag, haha! Har en mjukis tröja, oplattat hår & inget smink. SKÖN START PÅ VECKAN!


Byxor från Gina, Tröja från JC.

00.04

Åh man blir helt besatt! Nu när appen äntligen fungerar, så bara strömmar alla sorters idéer som man kan blogga om som kanske är intressanta att läsa...men nej.... Det blir ganska långtråkigt i mängden. :-) därför väljer jag idag att lägga mig, ska upp tidigt som sagt & ska faktiskt blogga imorgon när det väl går :D haha. Kan ju det nu när min pojkvän har börjat acceptera att jag är "Facebook-nörd", "data-nörd" och nu "blogg-nörd", ja nu allt jag är enligt honom :-) hihi, sötaste Jeff <3

Godnatt! :love:


YES!

Det gick fan ta mig :D nu bilderna:


Testing

Har försökt nu jätte många gånger att lägga upp ett inlägg via mobilen, inte f*n går det.. Iaf så har jag städat lite och möblerat om lite grann & tycker det blev jätte mysigt! Ska bara få plats med min TV också vilket jag inte har nu... I vilket fall som helst så har jag monterat upp ännu fler tavlor på min vägg :-) är riktigt nöjd! Så himla roligt att jag fixade till en ram som jag & älskling kunde sitta i ;-) älskar verkligen tavlor, upplyser rummet på ett helt annat sätt som är så
mysigt och hemtrevligt på något sätt! Nu ska jag verkligen se om det nu går att lägga upp detta, annars får jag damp.


Snart student fest!

Hej! Är hos Linn med Ida Frisk.. Vi ska till Andy man som har tagit studenten idag! Har faktiskt sminkat mig lite annorlunda än vad jag brukar, är så ovan just nu med det så är kanske inte så jätte nöjd, men kanske blir bättre mot kvällens slut ;) NÄSTA VECKA PÅ FREDAG EXAKT OM EN VECKA så slutar jag på min skola & ska börja mitt vuxenliv genom första ring. KUL! Haha! Ska gå ekonomi i Malmö, så är smått nervös.. MEN nu ska jag dricka upp lilla ölen och sen ska jag ut och ta en cigg. Puss på er