Med syster!

Har kommit hem, dock för 1 timme sedan :) nu flummar jag med ida, min syster :) skulle egentligen jobba, men pallade inte :) så jag tar det lungt nu med ida. Spelar spel som jag är jätte dålig på :( haha, hon vinner hela tiden..


Musiklektion!

Tjena bloggen! Har musik just nu men kan inte jobba eller spela för min "band kompis" har svikit mig :) haha! Så jag lyssnar på 3 av mina klasskompisar spelar en låt :) skulle egentligen jobba idag men vet inte om jag orkar.. Behöver nog vara hemma en stund mest för att duscha och vila. Är super trött!


Godmorgon allihopa!

Är med underbara jenny, så roligt jag hade med henne igår! När jag kom hit slappade vi lite och sen lagade vi mat, fiskpinnar :) sen Körde vi till Trelleborg, FYFAN vad jag frös! Haha nu ska jag ta bussen dock om 1 timme :) sen ska jag hem, sen ska jag träffa min saknad :) puss!


Med Linn!

Nu är jag som sagt med Linn, hon är jätte rastlös och det är jag med.. Haha ska sticka till byn nu :) ville bara visa att jag levde! Det var ju som jag sa att jag skulle börja sakta med säkert!


I skolan!

Nu är jag i skolan och jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg igår men det gjorde jag inte. :) haha, tänkte (som jag alltid gör) att jag skulle börja blogga SAKTA men säkert mer och mer.. Dock har jag ingenting att blogga om förutom mitt tråkiga lilla liv, haha!

Har iaf hittat en ny älskling! (a)


Just nu!

Som sagt, just  nu är jag ofantligt på dåligt humör.. Ska åka hem vid 8 eller 7 tror jag.. Skola imorgon! Är inte alls så särskilt pepp på det men det kan vara för att jag nu är på dåligt humör. Önskar att jag var äldre så jag kunde börja jobba och skapa mitt egna liv. Men man ska passera 16 och 17 också såklart! Det är ju trotsallt bara 2 år.. 

Nu spelar min pojkvän som vanligt och sen nu ska jag även försöka fota min snygga nya jacka som jag har tjatat om.. Haha! Känner mig jätte bra som bloggare.. Nu kör vi!

Framsidan
Baksidan!

Haha kändes som om jag skulle sälja den på blocket eller något, men nej tack! hahaha!


Min kamera!

Mooorr.... Är på så himla dåligt humör! Suck, iaf så har jag en egen liten "pocket kamera" :D Det är positivt trotsallt. Har även handlat ett nytt minneskort till den :) Så nu har jag och leva på! Har dock inte fotat min nya jacka, min pojkvän har inte velat fota mig :( så nu ska jag visa er coola bilder.

Fundering!

Kan kanske lova en bild på mig imorgon, med min nya väska som jag fick av min pojkvän och min snygga jacka! Ska till stan imorgon igen för att kolla affärer, dock ska jag spara mina pengar så att jag kan leva lite lyxigare flera månader till! Haha! 

Kan ju berätta vad jag har fått idag! 

* En ny locktång fårn BabyLiss, Den är fett otroligt helt underbart bra!
* Strumpor och trosor från H&M, Jätte söta!
* En tröja som är vit, Jätte mysig och söt!
* MIN ÄLSKLINGS PARFYM! Världens godaste parfym som jag älskar!
* Pengar så klart!

Sen fick jag även present kort på bland annat på H&M. 

I Fredags fick jag ganska mycket också! Fick massa pengar, smycken och present kort! :)

Deppig..

Just nu är jag deppig, jag önskar att jag var född lite senare på året så man slapp ångra sig vad man vill ha och att man kan tänka efter man egentligen vill ha.. Fick allt jag hade önskat mig men önskar mig 2 saker till dock... En digitalkamera och gymkort! Suck.. Jaja, har kollat på nätet och hittat en billig kamera som jag kanske kan handla imorgon redan! Can't wait! Då kan ni få se mer bilder på vad som händer i mitt liv! Haha, never mind - nu sitter min pojkvän och spelar LoL och jag sitter vid datan smått deppig.. Tror jag ska byta om och mysa med hans andra data.. hihi! 

My sweet 16!

ÄNTLIGEN!
Idag fyller jag 16 år! I'm a big girl now! :) Känner mig jätte töntig som inte har bloggat på länge sen kommer tillbaka lite då och då.. Dock älskar jag & jag tror jag behöver skriva av mig lite då och då! :) Nu är det såhär att jag har fått jätte fina saker av alla mina vänner till Jul och nu födesledags present! Hade en födelsedags fest i Fredags (den 6 januari) och idag hade jag kalas för min släkt.. :) Önskar att jag kunde blogga och lägga in mer bilder, men det är såhär att jag aldrig orkar. Så lat är jag.