lite friskareeeeeeeeeee

är med underbara klass och mår bättre faktiskt. Sitter just nu på Espresso Hous som vanligt och bara myser. Har haft franska idag och det är mycket roligare när man acceprerar sig själv att man inte kan ett skit, haha ^^, kan verkligen ingenting och det är vissa som säkert tänker att.... damn vad gör hon här egentligen? hahah. Iaf, så har vi svenska snart om 20 minuter och sen slutar vi :) då har jag lite ärende att göra. Sen ska jag till min pojkvän och snacka allvar... Mindre roligt. Men det ska man också göra.......
 
Nu ska jag snart gå med mina fina vänner, Mimi, Ida och Iza <3
 

sjukling

Hej allihopa, är jätte förkyld och börjar mer och mer säcka ihop. Sitter just nu på espresso house med några klasskompisar och bara nördar med våra datorer. Efter skolan ska jag till min pojkvän och bara mysa, bli frisk också eftersom det är mycket som händer i helgen.. :)

men min fina nya data :):):):)

Hej allihopa! Har hållt på hela kvällen att försöka fixa med datan men Thoren har spärrat nästan allt jag brukar använda på datan, typsikt -.- imorgon ska jag faktiskt klaga lite eftersom vi betalar för att kunna använda den i privat bruk liksom.. Never mind, så har jag bara haft det roligt idag i skolan! Mimi är verkligen hel störd och fick sluta tidigare. :) Jag har faktiskt inte mycket att berätta, är rätt trött faktiskt.. :( så ska sova nu, smsa lite sen decka satan! Hahaha
 


en liten bild, byxor från gina och tröja från lindesberg.
 
fina mimi pig! <3

äntligen hemma

Usch har varit trött hela dagen idag men just nu känner jag mig neutral, är lite smått besviken och smått arg/ledsen liksom. Det duger ändå. Idag har vi haft vanliga lektioner och inget särskillt har hänt faktiskt förutom att vi inte fick våra datorer idag.. Vi ska få dom imorgon och förhoppningsvis skåpsnyckel och "inträde kort". Så trött på denna skiten och vill egentligen ha den datan till privat använding också så får väl se om det går och fixa imorgon också. Jaja, imorgon är det en riktigt skit dag och sen efter skolan ska jag träffa Linda :) Länge sedan jag träffa henne faktiskt.
 





seg tisdags morgon...

Hej allihopa! Usch, idag är det ingen bra morgon men det förändras ju alltid i skolan. Ska ha jätte många lektioner idag tror jag och har knappt rast sen efterskolan måste jag till Trellebrog för att lämna in mina skor. Efter det ska jag väl bara gå i stan, se om jag hittar några byxor. Behöver verkligen. Idag kanske mina kläder kommer från Nelly, ingen aning. SÅ himla kul!
som ni märker är jag ju inte så himla pepp på att välja kläder, blir något otroligt lätt & skönt.
tröja från gina och byxor från cubos.

i'll always remember

  
 
 
 
 

underbar måndag!

Hej allihopa! Idag har jag gått upp 05.20 (fast jag drog mig till halv... men det ser bättre ut med 20 över 5, haha) och det var en måndag. Jag klarade såklart och mår jättebra nu! Måste dock gå och sova snart men börjar inte fören 10.30 imorgon! Kanon! Har haft nästan 4 timmars håltimme och bara myyyste med flera av min klass. Har även fixat nu på kvällen en liten "fotominne av Emilia". Blev rätt schysst men det kommer snabbt ändras tror jag, brukar vara så för mig åtminstode. Ska visa er senare, ska bara skriva färdigt ni vet.. Hahaha. Ska även börja träna på Gym när mitt CSN (stavning?!?!?!) kommer, fett ös! Ska bara orka det också, kommer hem rätt sent var dag ju. Har inte snackat alls med min pojkvän idag vilket känns ganska konstigt men ändå rätt skönt, då tröttnar man inte.
 
Nog om det, klädde mig ganska lätt idag eftersom jag gick upp tidigt och det ska synas att jag kämpar för att kunna pendla var dag från Grönalund till Malmö. Det är helt otroligt att jag har klarat det! Jag är rätt duktigt.
 
Svarta byxor från Vera Moda, tröja från Lindesberg - ringar som man inte ser från JC & H&M.
 
 
En massa kärlek till er & dig mimi pig <3
 
 

Underbar helg

Hej sötisar! Har haft en underbar helg med min pojkvän och massa fina vänner. Har sovit hos min pojkvän hela helgen och är faktiskt jätte övertrött nu.. Måste verkligen sova nu eftersom jag ska upp 20 över 5 imorgon, jippie -.-
 
Har varit på Palmfestivalen igår och i Fredags (som är i Trelleborg). I fredags åkte jag och Jeff in till Trelleborg och bara gick runder sen på Lördag åkte jag till Trelleborg för att vara med Niklas. Vi var hela kvällen och var även med Vanessa och hennes pojkvän. Jätte roligt hade jag verkligen! Just nu har jag skrivit ut lite bilder och så på mig och Jeff. Är så himla kär ju så får fixa den stora tavlan med massa bilder med han och mig! Vi har ju en fruktansvärt fin tavla hemma hos honom som vi gjorde (mest han, han var uppe en hel natt för att fixa tavlan!!). Dock har jag dåligt samvete eftersom jag måste verkligen sova -.- imorgon är det skola som sagt och sen efterskolan ska jag faktiskt handla en fin bok som jag kan klistra in alla bilder jag har printat ut som jag inte använder i tavlor. Ska göra mitt egna fotoalbum liksom. :) kommer säkert bli fruktansvärt fint!
 
 
Tavlan som är hemma hos Jeff som han & lite jag gjorde. <3
 
 
 
Bilder från helgen med älskling!
 
 
& jag och Vanessa! <3
 
 
 

med min älskling

Hejsan allihopa! Har en jätte mysig kväll med älskling ikväll så det får bli ett snabbt inlägg. Skolan idag var jätte rolig, hade engelska och historia bara. Min kära lärare Daniel skippade den sista, över nice! Stack till "EH" med Mimi & Iza efter skolan, mysigt! Så himla fina vänner man har fått. Imorgon så är det skola, har bara 2 lektioner imorgon också sen efter skolan ska jag och älsklig till Trelleborg för att gå på marknaden. Back to hell - hahaha.
 
Hihi i love you my daaaaarling!!! <3

godmorgon!

Jag är hopplös med min sömn.. Min hjärna behöver verkligen BARA 8h sömn. Somnade vid 11 igår och vaknade automatiskt 7 & stirrade på klockan.. Suck. Never mind! Gick upp vid 8 ist (nån måtta får det vara...) Tog en långdusch och sen en macka med mina kisebebisar!
 
 
Nu är det såhär att jag försöker fixa mig och välja kläder, blir ist att jag dansar runt. Mår så himla bra idag! NU KÖR VI HEELA VECKA, WOOP WOOP!
 

i love you babbi

 
Don't treat your man like a bitch and then expect him to treat you back as a princess.
 

i'll do anything for you my love.

kanon dag & sov morgon imorgon!

Jag mår så s-j-u-k-t bra! Trivs jätte bra i min nya klass och har även fått vara med massa olika idag och sålt massa godis! Även diskuterat med en gubbe som var smått sur ;) Imorgon börjar jag inte fören 12 och får då sovmorgon, gött! Så ska jag även försöka fjäska för min lilla vän att hon ska fika med mig imorgon. Kommer få fjäska rätt rejält, men kommer funka tror jag ;) har ju svårt med det där med bussar så kommer en halv timme tidigare som jag har på mig att göra nästan vad jag vill!

Måste ju visa hur fin jag var i Tisdags när vi hade Klasskampen, som vi även vann - BP12A! 


& om ni ska skylla på kladden jag har på min kind så är det min LagkapteN (hahahahahaha, dör lite..) som målade den. ;) Tyckte iaf att den blev fruktansvärt fin! 

Jag kan fortfarande!!


Blev lite fel..

Hej igen allihopa! Trevligt att man faktiskt har så pass fina vänner som påminner mig att jag faktiskt har en blogg att driva & att jag ska skriva lite mer eftersom jag har bytat skola och håller på att byta liv helt och hållet! Är rätt imponerad av mig själv att jag än så länge har orkat gå upp men det mesta beror nog på att jag och min älskade pojkvän skötte oss extremt bra under hela sista veckan tillsammans! Just nu håller jag på att ladda ner massa skit på min andra bärbara data eftersom jag kommer använda denna ganska mycket, sen ska jag ju få en egen data av skolan som jag även också kommer få använda, dock inte för "privata" saker... Då måste man betala 250 kr i månaden för att hyra den & det blir jätte dyrt i längden för mig. Så jag fixade till denna datan & tänkte använda denna!

Har kommit på att jag inte kommer kunna blogga så mycket eftersom jag går mycket i skolan nu som ligger i Malmö och jag bor utanför Trelleborg (Anderslöv ungefär) så jag kommer för det mesta att kunna blogga på kvällen eftersom jag måste verkligen skynda mig på morgonon. Usch, jag var så nervös inför skolan men herregud vad jag trivs redan! Helt kanon skola och min klass är helt underbar (än så länge, haha...) Har kommit ihopa med massa fina och söta tjejer som jag diggar sten hårt och jag gillar verkligen sällskapet av killarna också & det har jag inte brukat göra i samma klass förtom vissa i min förra klass. Helt amazing!
 
Har även börjat fixat mina naglar jätte noga och dom är verkligen jätte fina nu tycker jag, ska bara fila ner pekfinger nageln så blir det perfekt! ^^,
 
Haha, är så himla glad men måste lägga mig för jag vill ha min skönhetssömn. Massa pussar på alla!
 
 
Här om dan testade jag ett brunt/lila nagellack som jag fick av Cubus gratis :)
 
 
Sen har jag även testat lite franskmanikyr, personligen min favorit! Testade även med gele på mina vanliga naglar, det blev absolut inte alls det minsta bra... Jo i sådär... 2 timmar om inte ens de.
 
 
Förtillfället kör jag på Barbie rosa färg som lyser upp! :D